tirsdag, august 01, 2006

Entreprenant dissident

finsk avis via engelsk hjemmeside. Jeg har ikke set den i Sverige. Her var lidt valgkamp!

Nazi symbols erected at the roadside annoy tourists
Övertorneå is just across the Tornio River from Ylitornio. The two small towns have much in common, despite being in different countries. They even share a tourism-oriented website. The river here forms the border between Sweden and Finland.

War of the placards rages in Sweden's Övertorneå


Sverige .......følg pilen
foto © webmaster
– Vi ser just nu över vår långtidsprognos. Det råder stor osäkerhet kring framför allt Libanon och Somalia, säger Krister Isaksson, analyschef på Migrationsverket.
- Enligt verkets planering väntas 21000 personer söka asyl i Sverige i år, 18000 nästa år.*
Men den fortsatta oron i Libanon, Somalia och Irak gör att Migrationsverket måste skriva upp sina prognoser och budgetkrav. Det görs i en skrivelse till UD den 14 augusti. Hittills i år har 10645 personer sökt asyl i Sverige, jämfört med 9222 under samma period i fjol.
Ökningen kan tillta i höst – främst till följd av oroligheter i tre länder.
Kraftig ökning av asylansökningar
(hertil skal lægges de 22.000 årlige "familiesammenføringer" som er Sveriges egentlige problem, som ingen i Riksdagen tør adressere, fordi det ville afsløre at de i en generation har forfulgt en sag, der er én stor social og økonomisk katastofe.)
ps: 45 dage til valget. stadig ingen valgkamp at spore.

Richard Slätt: Varför låter de som nazister?
Imponerende. Regeringsstøttede Expo´s redaktør opdager at han måske har ledt efter fanatikere og racister det helt forkerte sted. Velkommen til virkeligheden. Al ære værd.

Fredsdemonstrationen i Malmö den 24:e juli var långt mer problematisk än vad som hittills framkommit.
Vi har sett barn med plakat där hakkors likställs med Davidsstjärnan. De gula Hizbollahflaggorna vajar i takt med fanor från vänsterpartiet och Revolutionär Kommunistisk Ungdom. Plakat med foton på Hassan Nasrallah, Hizbollahs ledare, hålls upp mot en vacker sommardagshimmel. [..]

I dag ser den svenska vänsterrörelsen sig själva som antirasister och därmed som omöjligt att de skulle kunna vara antisemiter, vilket är en stark villfarelse.
Expressen

Poul F. Hansen der blev mobbet

af alle bangebuks-kollegerne på DR-debatten (hvoraf nogle godt turde støtte ham privat*) fordi han ikke brød sig om at se tørklædefundien Asmaa på skærmen. Hun stod iøvrigt ikke en millimeter tilbage for Abu Laban i demagogi på Slotspladsen forleden.

“Det, som forener politisk islam med nazisme og kommunisme, er disse bevægelsers misbrug af menneskets gode vilje. Når vi i dag hører unge ‘frelste’ danske muslimer tale om islams høje idealer om velgørenhed, social retfærdighed og ligestilling, så minder det skræmmende meget om de begavede og idealistiske unge danskere, som i 1920′erne troede på det kommunistiske ideal og lukkede øjnene for terror og Gulag, eller om dem, der i 1930′erne viste beundring for nazismen.
- Jeg spørger disse unge muslimer: Hvorfor er den sociale retfærdighed i de muslimske lande så meget dårligere end i de vantro vesteuropæiske lande?Det spørgsmål har jeg lov til at stille, og jeg har lov til at påstå, at muslimer, som køber islamiske politikeres løfter om velstand og social retfærdighed, bliver snydt og lader sig bedrage. Det er politik og ikke religion, også selv om disse politikere kalder sig imamer og ayatollaher. Når fætrene Krarup og Langballe står på Folketingets talerstol, har de ikke præstekjole på, de er kun politikere, og de bliver behandlet som kun politikere.
Snot for sig og overskæg for sig, Politiken kronik

se fraklip fra den interne debat via Uriasposten
* Det samme var iøvrigt tilfældet med lægerne i den nys overståede tørklædedebat i Ugeskrift for Læger. Hvilke svæklinge!
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net