lørdag, december 09, 2006

"Naive Norge" - online - "et storstilet eksperiment

med livet som indsats."
(
TV 2 stopper «Naive Norge»-reprise) video min 49:45 download den her via BitTorrent her [49 min., 204 mb].
Download kræver at du har det nye højopløsningsvideo software Azureus. (gratis, svarer til Google videos lille program). Download tid, en halv til en hel time.

striden om Norsk TV 2 "Naive Norge" her, Holmlia kort her

Update: ganske flot og smuk udsendelse. Man fatter ikke rigtigt røret. Hvad har de forventet sig med politikere der lader deres land aftage den pakistanske, mislykkede stats befolkningsoverskud mens Musharaf bruger pengene på militær og A våben?
Man begynder dog at ane at norske halal-hippier er en noget hårdere nød at knække end danske. Bemærk afslutningen med prof.Thomas Hyland Eriksen, der kunne virke som en mand i noget behov af pålidelige nervepiller.


Norskpakistanere overførte i fjor 90 millioner kroner til Pakistan via bank

Eksperter mener like mye ble fraktet dit i kontanter, og at mesteparten var svarte penger.

Avlyser signering av sikkerhetshensyn
Selbekk offentliggjorde Muhammed tegningerne som den første ikke danske avis. ("Tak, Norge")
Bokhandel vil ikke ha Magazinet-redaktør Vebjørn Selbekk i butikken.
- Uhørt og skremmende, sier forlag

Årets Salem march
Vil man læse om de grumme detaljer dengang for 6 år siden, kan man søge her. Morderen der skar halsen over på ham, fik en behandlingsdom på 4 måneder, og blev sluppet fri, åbenbart straffen for et overlagt, åbenlyst ubegrundet racistisk mord på en svensker. Et oprørende, skrækindjagende mord der burde skræmme enhver med angst i livet.
Ridande polis skingrade demonstranter - flera gripna

Jan Milld har (som sædvanligt) beskrevet det bedst. Se på BGF.

Kränkningen av Daniel Wretström

"Då jag har en bekants bekant inom psykvården så vet jag att mordet i Salem var religiöst betingat. Under den rättspsykiatriska undersökningen så satt gärningsmannen och rabblade ur koranen hela tiden för att rättfärdiga sitt brott. Med kniven angreps halsen. Klassisk muslimsk kultur-religiöst betingad metod för att avliva "otrogna" och djur. Gärningsmannen anser själv att han agerade i Islams namn. Han dödade sålunda inte en nazist, - han dödade en otrogen som inte gillade islam."

"Halvdansk"/ "Kafir" (skribentens identitet er bloggen bekendt)

Det kan löna sig att kritisera PK-kollektivets journalister ibland.

Eller så är det så att deras blöta fingrar säger att vindriktningen håller på att ändra sig.Så här skrev (mailade) jag till DN-journalisten Gunnar Sörbring, med anledning av hans artikel om "Salemmanifestationen":

"Demonstranterna dröjde sig kvar vid den plats där en 17-årig högerextremist mördades för sju år sedan." Varför skriver du att Daniel var högerextremist? Kände du honom? Jag känner hans syster och vänner och jag vet att han inte var högerextremist. Varför ljuger du?

så här svarade Sören, och indirekt DN's redaktion:

Hej! Tack för ditt brev! En del formuleringar blev i nyhetsstressen kanske olyckliga, och jag hade själv inte koll på hur just den formuleringen utformades, eftersom jag ringde in mina rapporter till tidningen. Jag har tagit upp detta med redaktionen, och vi har det i åtanke i fortsättningen. Med vänlig hälsning, Gunnar Sörbring, Dagens Nyheter.

RFSL - forbundet for den rette seksualitet arrangerede dette: Ett Sverige för alla! manifestation mot nazismen i Sverige om "intolerans och det nazistiska våldet"

Kan hænde

Olsson er lun på tanken, jeg er ikke nær så lun som jeg var engang:

Peter J Olsson: Öresundsregionen som experiment

Kanske ska man tänka sig Öresundsregionen som ett fullskaleförsök att skapa en gränsöverskridande, ja gränslös region där människor kan leva, bo och arbeta - för att inte tala om förälska sig och bilda familj - oberoende av den gamla riksgränsen mellan Danmark och Sverige. Expressen

Allt medans Sverige sov

en kommentar til Bruce Bawer ,værd at gengive i sin helhed:

Exakta siffror i sammband med integration, invandring och allsköns statistik gällande dessa områden kopplat till kriminalitet är i dagens Sverige "omöjliga" att erhålla. Artiklar som denna och liknande borde och torde svensk press stoltsera med minst en gång i veckan för att inte säga varje dag, men så är inte fallet.

De trycks eller förmedlas i TV då det "inte längre går att blunda för" att nyhetsstoffet har fått för stor spridning.Jag tycker synd om alla dessa "svenskar" likt signaturen Lars som fortfarande ihärdigt som privatpersoner mässar ut massmedias och politikernas svekbudskap.

Faktum är är att svensk invadringspolitik och integration har gått så inihelvete snett att det snart inte finns några fredliga lösningar kvar om detta rullar på om så bara 5-10 år till.Våra myndigheter ljuger, hela det svenska mediablocket ljuger och alla siffror är antingen friserade, hemligstämplade eller på annat sätt förändrade så att det alltid ska peka på en positiv rikting för "invandraren" och de krafter som förespråkar det multikulturella samhället.

Jag tror att man har lagt grunden för en obefogat stark rasism på frammarsch i detta land. Hade vi fått in partier likt SD, DF, FrP i svensk riksdag för 10-15 år sedan tror jag vi hade en skonsammare framtidsbild att se fram emot.

En liten kuriosa i sammanhanget är att på 80-talet och tidigt 90-tal tillät man ibland invnadrarna själva förklara sig t ex framförallt unga muslimska/arabiska/krudiska/turkiska killars syn på framväxande problemområden..t ex det då (80-talet) framväxande problemet med "killars våld mot tjejer" dom sa precis som det var och det var exakt vad som bekräftade varenda fördom svenskar hade mot dom.

Numera är det bara PK-media och politrucker som får föra deras talan...och ge bilden av hur bra invandringen är..visst vi har många jävligt bra invandrare..men faktum är att vi har så ofantligt många totalt ointegrerbara och våldsbenägna och sverigeföraktande invandrare att det hela är på väg över styr.

Dessa finns i varje svensk skola, i varje svenskt samhälle, i varje svensk stad och de påverkar hela vårt samhälle med ofattbar negativ styrka, allt underblåst och sanktionerat av media och politiker.Det där horder och åter horder av människor som varken har egentlig asylrätt, ej heller intresse av börja nya liv ..endast ofattbara mängder med ett enda syfte..bidrag, familjeåterföreningar, ingifte i hemlandet och mera bidrag samt annan verksamhet vid sidan om bidragen för att tjäna de grova slantarna.Vidare har vi mängder och åter mängder av muslimer med en enda agenda...att införa så mycket islam som möjligt och med den den egna kulturen direkt kopplad till deras hemlandskultur/islam.

Allt medans Sverige sov, Kurt Lundgren

Ali gav op i Malmø

”Det är mycket lättare att vara muslim här än i Malmö.” Ali Yassin står på det som numera kallas ”Mogadishu Street” i centrala Leicester, en gatstump fylld av somaliska affärer och kontor. Han är en av de många somalier som har lämnat Sverige och skapat sig en framtid i England istället. Sydsvenskan

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net