lørdag, august 25, 2007

"The KGB's Man in Copenhagen, II "

Dragsdahl svarer Hedegaard, der svarer:

"Dragsdahl is keen to smear the reputation of Oleg Gordievsky, who in June of this year was appointed Companion of the Most Distinguished Order of Saint Michael and Saint George (CMG) for "services to the security of the United Kingdom" on the occasion of the Queen's birthday. But if Dragsdahl thinks back to his conversation with Danish intelligence in 1986, he will recall that it had managed to confirm Gordievsky's information through its own observations of conspiratorial meetings in Denmark and abroad."
Weekly Standard - se også artikel I

Bernard Lewis - “Ottoman Thought and Practice Concerning War”
video 1:09 via Veritas

Nogle reaktioner på Lars Vilks

fra lukkede muslimske fora. Mon SÄPO læser med?

På vejen mod gated communities

den kan være lang, men det ser sådan her ud: så skete det i nat igen:Røvere overfalder ældre ægtepar

"Pakistanere er største gruppe"
Pakistanere har gått forbi svenskene og er nå største folkegruppe i Norge. På tredjeplass kommer somaliere og dansker.
Det viser en studie utarbeidet av Sissel Henriksen ved Statistiks sentralbyrå, pdf 219 s. Hun har sett på sysselsetting og utdanning. Document.no


"Det kan være, at tomrummet fyldes af en større irrationalitet"
Af Kai Sørlander, forfatter og filosof, Brønshøj
Som så meget andet er samfundsdebatten også karakteriseret af modestrømninger. Ideer dukker op, har deres tid, svækkes og dør hen, og måske får de en renæssance.
I vor egen tid har vi set, hvorledes socialismen og multikulturalismen har været på mode.
(foto© Snaphanen)

Og nu lever vi i en periode, hvor den skarpe religionskritik - ja religionsforkastelse - har fået nyt liv. På bestsellerlisterne kan man finde bøger, som er stærkt kritiske over for religion som sådan. Bare titlerne siger alt: ”The End of Faith”, ”God is not Great” og ”The God Delusion” skrevet af henholdsvis Sam Harris, Christopher Hitchens og Richard Dawkins. Af disse er endnu kun den første udkommet på dansk med titlen ”Troens Fallit".
- I disse bøger betragtes religionen hovedsageligt som et rent negativt socialt fænomen og som årsag til ufred og vold. Nogle citater fra "Troens Fallit" kan illustrere holdningen. Her betegner Sam Harris religionen som »den mest produktive kilde til vold i vor historie« (s. 23); og han hævder, at »den religiøse tro er en garant for menneskets umenneskelighed mod mennesket« (s. 11).Her udtrykkes klart, at religionen er en fjende, der skal bekæmpes. De anførte forfattere er enige om, at vi socialt og politisk bør vende os mod al religion og alle religioner og forsøge at modarbejde deres indflydelse. De vil erstatte religion med rationalitet og videnskab. De vil drive religionen ud for at sætte rationaliteten og videnskaben ind i stedet.Der er her tale om et politisk projekt. Og det naturlige spørgsmål er så, om dette projekt selv er rationelt. Er det rationelt primært at opfatte religion som en kilde til vold og umenneskelighed?
Kronik: Kristendom og rationalitet i symbiose

Channel 4 rejects 'Islamophobia' claims
Kanalen har forlængst vist sig som den vigtigste engelske, og det er ulykkeligt at vi ikke kan se den i Danmark. Efter Dispatches Undercover Mosque og "The war on Britain´s jews" er ens overraskelse over fobi-anklagen til at overse.
Selvom det ikke er channel Four, vil igen anbefale
Islam - What the West Needs to Know - alle der har set den er slået af hvor meget klogere man kan blive på kun 1 t 38 min. Tilmed slipper man får at læse en notorisk dårlig bog, Koranen. DR 2 burde vise den film som en selvfølge.
(kan man leve med de franske undertekster, kan man se hele videoen i ét afsnit)


"Islam er uforenelig med demokrati"
kort CBS interview
"Islamic dogma creates a cult of death, a cage for women, and a curse against knowledge," writes Ayaan Hirsi Ali.

Polisordförande vill stoppa Salemmarsch
Försöken att få stopp på den så kallade Salemmarschen, där främlingsfientliga grupper flera gånger drabbat samman med antirasister fortsätter. Ordförande i polisstyrelsen i Stockholms län Kristina Alvendal, vill pröva om det går att tolka lagstiftningen så att marschen kan stoppas. SR.SE

om mordet på Daniel Wretström, se her (scroll lidt)

Jeg så dette foto af den døde Wretström på nettet i februar 2006 , og overvejede ikke et øjeblik at bruge det. Det er frit tilgængeligt på nettet, på en noget misliebig side der hedder Altermedia. Der er næppe tvivl om at det er Wretström, men der foreligger intet om hvem der har taget det (politi? hospitalspersonale?), og hvordan det er sluppet ud. Jeg må have ændret mig imellemtiden af alle de modbydeligheder jeg har været vidne til, så idag synes jeg ikke længere det er berettiget at skjule noget af den svenske tragedie.Der skal skarp luv til skurvede hoveder -det er rigeligt begrundet i alle de svenskere der har mistet livet eller "bare" fået det ødelagt, mener jeg nu. Også af den bogstaveligt talt livsfarlige polarisering af landet, der skrider frem for hver dag, mærkbar nærmest fra år til år. Det håber jeg man vil forstå, hvor ubehageligt det end er. Andre kan jo mene noget andet.

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net