fredag, juni 17, 2005

Ups !

den smuttede igennem censuren*. Der må være sommervikar på.(* De facto censur er også censur og skal ikke kaldes andet)
Trakasserierna mot Sverigedemokraterna måste upphöra
VLT papper 2005-06-17
"Jag tillhör dem som blir alltmer kritisk mot massinvandringen och det mångkulturella samhället. Men man kan nästan tro att jag är ensam om det när man tar del av det politiska samtalet och medierapporteringen i Sverige. För att få information har jag därför under några år gått in på Sverigedemokraternas hemsida och deras internettidning.Jag är bestört över behandlingen av dem.
Under många år har de förnekats grundläggande demokratiska rättigheter som skall tillkomma alla som håller sig till de demokratiska spelreglerna, vilket Sverigedemokraterna gör. Det är ett demokratiskt parti och, vill jag påstå, ett bättre sådant än våra etablerade partier och kommer inom överskådlig tid att så vara på grund av den exempellösa förföljelse de fått utstå.
Åratal av mötesförbud, annonsförbud, yttrandeförbud och trakasserier och våld har lärt dem vad antidemokratiska metoder är och de tar därför följaktligen entydigt avstånd från att själva använda dem. Det gör inte våra etablerade partier, i stället jämnar de vägen för angrepp mot Sverigedemokraterna och demokratin. De gör det tillsammans med media och på samma sätt som i totalitära stater. I det här fallet genom att å det grövsta demonisera kritiker av invandringspolitiken, det vill säga få dem att uppfattas som ondskefulla. Det uppnås enklast genom att konsekvent tillföra dem epitet som främlingsfientliga, rasister och allsköns negativa ord. Demoniseringen har i Sverige gått så långt att Sverigedemokrater är ickepersoner, ve dig om du kopplas ihop med en sådan!
Runt om i fullmäktigesalar i Sverige tigs de ihjäl, de mobbas på samma sätt som många kvinnor upplever att de gör då de möts av tystnad i vissa sammanhang. Propagandan är egentligen skamlös i sin uppenbara inkonsekvens och fräckhet.
De totalitära metoderna kulminerade natten mot nationaldagen den 6 juni i ett våldsamt fysiskt angrepp på Sverigedemokrater i Växjö. Läs och förundras av utdraget från pressmeddelandet från AFA, den vänsterorganisation som utförde attacken: :"...de som ville spela hjältar fick smaka på yxor, knivar, järnrör, tårgas och andra hemmagjorda tillhyggen. När 'hjältarna' var satta på plats var det bilarnas tur att göras om. Ett tiotal bilar blev sönderslagna och 'stylade'. Nazisterna var vid det laget vettskrämda och hade stängt in sig på festen för att söka skydd. Antifascisterna gick då till attack mot huset och krossade nästan samtliga rutor på huset samtidigt som de sprutade in tårgas för att försöka få ut Sverigedemokraterna. Ut kom ytterligare några 'hjältar' som fick veta hur det känns att vara nazist och slåss mot de Småländska antifascisterna."
Det påminner inte så litet om språkbruket i nazisttidningen Völkischer Beobachter i 1930-talets Tyskland. Samma ord och samma förhärligande av våld mot oliktänkande, skillnaden är bara en omkastning av skurkrollen. Enligt Sverigedemokraterna själva gick det till på det här sättet, många misshandlades grovt och tårgasen utlöste dessutom en allvarlig allergichock för en närvarande. Trots det arroganta pressmeddelandet har polisen för närvarande inga misstänkta!Den här allvarliga attacken mot Sverigedemokraterna och demokratin har tigits ihjäl av svenska medier, den liksom otaliga andra övergrepp och trakasserier de senaste åren. Våra etablerade partier tiger också. Det gör mig rasande.
Alla dessa, av sig själva definierade som "snälla" och som i parti och minut tar honnörsord i sina munnar; varför samtycker de till förtryck av demokrater? Parentetiskt - varför betalar vi horder av statsvetare som skall vara proffs på demokrati men som inget gör när den saboteras framför deras ögon?
Jag är lärare och hade jag också varit Sverigedemokrat hade jag antagligen blivit av med jobbet. Sverigedemokraternas sammankomst i Växjö, den som slogs sönder och samman, gällde nämligen en demonstration för en lärare som blivit av med jobbet av en enda anledning - han är Sverigedemokrat. Så hårt är det totalitära trycket, statspropagandan i Sverige.
Hans Thunström, tidigare gruppledare för miljöpartiet, därefter ledamot för vänsterpartiet i Västerås kommunfullmäktige."
http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=144960
Missad censur
sådan reagerede VLT´s debatredaktør sidst der slap noget igennem filtret:
http://www.bgf.nu/nr/05/1/ocensur.html
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net