tirsdag, juli 12, 2005

Islam-kritik, nej tack

hvis Theo Van Gogh havde været englænder, og iøvrigt været levende nok til at fornærme nogen, ville han ha kollideret frontalt med denne lov. Et multikulturelt samfund kan - blandt andet - kendes på, at det kræver oceaner af ny lovgivning.Og oceaner af sagførere - se bare til USA.
Religious Hate Law Aimed At Protecting Muslims Passes UK CNSNews.com International EditorJuly 12, 2005(CNSNews.com) - In a victory for British Muslim campaigners, the House of Commons Monday passed a bill aimed at curbing religious hatred, despite critics' warnings that it could worsen relations between religious communities.
http://www.cnsnews.com//ViewForeignBureaus.asp?Page=\ForeignBureaus\archive\200507\FOR20050712a.html
vi uppskattar en liten varning, tack.

denna också:
Al-Qaida-gruppen, der stod bag Madridbomberne har i en ny meddelelse udpeget Danmark som det næste terrormål i Europa, skriver Jyllands-Posten. Det er anden gang siden terrorangrebet i London, at al-Qaida-grupper udpeger Danmark som et legitimt mål for terror.
- Dette er en advarsel til alle europæiske lande, men først og fremmest til Danmark, som stadig har soldater i muslimske lande. Der vil ikke være sikkert i jeres lande, hedder det.
Den amerikanske terrorekspert Rita Katz frygter, at nogen på et tidspunkt følger opfordringen og forbereder et angreb på Danmark.

http://www.dr.dk/nyheder/indland/article.jhtml?articleID=264324

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net