søndag, december 04, 2005

Expressen interviewer en racist

Wachtmeister er ikke tabt bag af en vogn. Han har skrevet en udmærket bog om den heksejagt Ny Demokrati var udsat for: http://www.bgf.nu/demokrati/val98.html Det får shamingen af Dansk Folkeparti til at ligne det rene vand. I Sverige skal gemene mand ikke blande sig i landspolitik. Enhver der vil undersøge svensk socialdemokratis metoder, bør undersøge deres udnævnelsespolitik. Cementeret gennem 74 år. Nomenklaturaen lukker ikke hvem som helst ind. En icke person, kan selv de bedste blive. Jeg har kendt en del. (jvf. prof. JWF Sunderberg og Roland Huntford-se i arkiv)
Ausonius påstår själv att han var influerad av ny demokratis åsikter om invandrare och han röstade på dig och Bert. Känner du att du har någon skuld i det som hände?
- Det är författaren Gellert Tamas som påstår allt om vad den här mannen sagt och gjort. Hur det verkligen var, vet vi inte. Tamas gjorde tidigare ett intervjuprogram med Ausonius, men vi fick bara höra hans svar, frågorna var borttagna. De kan ha varit hur ledande som helst.
Ny demokrati startade som ett smygrasistiskt parti, ett parti som exploaterade främlingsfientligheten på ett försåtligt vis, fick 6,7 procent 1991 och kom in i riksdagen, blev 1993, när ni började förlora mark, öppet rasistiskt, och fick i nästa val bara en dryg procent. Är det en korrekt historieskrivning?
- Nej, det är en mycket elakartad framställning över huvud taget. Vi sa: Sunt förnuft, personlig frihet, hänsyn till andra, privatisera staten, lägg ner landstingen och rationalisera kommunerna. Det var vårt program.Men ni talade om invandrarpolitiken på ett sätt som lockade till er Sveriges alla rasister, eller hur?
- Av alla frågor vi tog upp fanns även invandrarfrågan med. Vi ville ha upp den på bordet, ansåg inte att den skulle sopas under mattan. Men betoningen på den kom inte från oss, den kom från de andra partierna som vill ge oss en negativ stämpel. Det var fel och dessutom oförskämt. I våra led fanns det säkert en och annan rasist, precis som i alla andra partier.Du kan inte skylla på att du var aningslös och naiv, möjligen?- Nej. Däremot var jag modig som vågade sticka upp mot etablissemangen, mot de stora elefanterna. Det är farligt i Sverige.
Ångrar du så här i efterhand att du alls gav dig in i politiken?- Nej.
http://expressen.se/index.jsp?a=481855

Advokater lever fedt af indvandringen
det gælder i Sverige, det gjaldt i Danmark. Her forhåner svenske advokater de piger som fire somaliere voldtog og mishandlede - og i realiteten forsøgte at myrde. Man spør sig om ikke Charles Dickens havde ret - at advokater er de mest foragtelige hyæner. Jeg kunne nævne navne på danske, alkoholiserede og tvivlsomme advokater, som havde en profitabel business under SR regeringen. Men det går nok ikke.
Jenny förnedrades i rätten
Jenny, 19, våldtogs och misshandlades svårt, väninnan Linda slogs blodig och rånades av de tre männen.I går förnedrades flickorna i rätten av de anklagades advokater som försökte få flickorna att framstå som redlöst berusade.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=481835

Svensk psykiatri stadig livsfarlig
og det er ikke lægernes skyld. Det er politikernes. Katastrofal mangel på penge. Og hvorfor mangler der penge? Det er det milliardkroners- spørgsmål der ikke må besvares. Imens dør svenskere af det. Pæne familiefædre i deres bedste alder : svær depression - good bye.
"Psykvården ett jävla hån"
DE SKULLE FLYTTA IHOP Mikael Ljungberg och Katarina Gustafsson.
Ljungbergs flickvän: Svullos död visar att inget blivit bättre
Ilskan och sorgen upprepar sig. För ett år sedan tog OS-hjälten Mikael Ljungberg sitt liv. Nu skådespelaren Micke Dubois. - Jag lämnade ut Mikael och mig själv i hopp om att psykvården skulle bli bättre, men det hjälpte inte ett dugg, säger Katarina Gustafsson, 40.
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,740852,00.html
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net