tirsdag, december 20, 2005

Princip


af pladsgrunde bringer vi kun kriminalitet som 1) er tilpas grotesk 2) er statistik. Idag er der en kandidat til gruppe 1. En af de 4 somaliere der voldtog Jenny og prøvede at banke hende til døde med en "batong", er blevet voldtaget i fængslet. Vi sender vores blandede medfølelse til det "svært chokerede offer". Kan det have været en Deus ex Machina, der kom det impotente, svenske retsvæsen til hjælp?

Mannen som våldtog Jenny blev våldtagen
Den 18-årige misstänkte våldtäktsmannen kan ha blivit våldtagen.18-åringen, som är en av de åtalade för den brutala våldtäkten på Jenny, 19, blev själv ett offer.En 36-årig manlig medpatient begärdes häktad i går.
********
Våldtogs på toalett
Sent i lördags kväll ska 18-åringen ha blivit våldtagen av en medpatient på en toalett på häktesavdelningen.Både läkare och polis kallades till platsen.- De ringde till mig eftersom jag hade jouren. Jag kan ju se till att man vidtar de åtgärder som behövs, säger överläkare Anders Manhem.
Chockades
Enligt vad Expressen erfar var 18-åringen medtagen och chockad efteråt.Den misstänkte gärningsmannen är en 36-åring som sedan tidigare är misstänkt för bland annat grov stöld.Han hade nyligen genomgått en mindre rättspsykundersökning.
Jenny beklager behørigt det indtrufne og kaster et skålpund kød til den sidste rest af troværdig politisk korrekthed:
Jenny blir förskräckt när hon får höra vad som hänt, och hon är inte ens i närheten av tankar som "Nu fick han vad han förtjänade!"- Nej, det här är något som jag inte ens önskar min värsta fiende, säger hon.
Och det här var din värsta fiende?- Ja, precis.
http://expressen.se/index.jsp?a=491549
et appendix med et ben i begge kategorier:

23 våldtäkter på en månad
STOCKHOLM. 23 våldtäkter anmäldes i centrala Stockholm under perioden 1 november till den 12 december.
http://makeashorterlink.com/?Q31F2375C


Gypsy Tours
ren humanist-magnet
foto © webmaster
Tiggeri på Strøget sat i system
Af Susanna Arpi
Hver mandag ankommer en ny bus fuld af sigøjnere til København. For det er en god forretning at tigge på Strøget. Når ugen er omme, tager de hjem til Slovakiet op til 8.000 kroner rigere.
»Det er en hel industri,« siger politiet.
Krykken ligger foran hende. Hun sidder på knæene og rækker et papbæger frem mod strømmen af julehandlende, der går forbi hende på Købmagergade. Et blåt uldtørklæde dækker det sorte hår.
»Nicht arbeit,« siger hun på et nødtørftigt tysk. Hun tager sig til skulderen, ømmer sig og finder piller frem fra en lomme i den store frakke, der en gang har været grøn. Tårerne løber i hendes øjne.
Det er rent skuespil, ifølge politiet:
»De fjerner alle deres smykker, tager meget beskidt tøj på og sætter sig og tigger. Er man f.eks. blind på det ene øje eller dårligt gående, så fokuserer man på det. Det giver gode penge, fordi folk får ondt af dem. Når det bliver tid til frokost, klæder de om og mødes et sted, hvor de spiser billige sandwich,« siger politiassistent Rud Ellegaard, Stations Citys nærpoliti.
Kvinden tilhører en gruppe på omkring 50 sigøjnere fra de samme familier i Slovakiet, der systematisk rejser til København for at tigge. I dag tigger fem kvinder og en ung mand med omtrent 100 meter fra hinanden på Købmagergade og Strøget.
»De kan tigge sig til 5-8.000 kroner på en uge. Det er rigtig mange penge. Til sammenligning tjener en slovakisk politibetjent 1.400 danske kr. om måneden,« fortæller poliitassistenten.
http://www.berlingske.dk/grid/kobenhavn/artikel:aid=672328

Infødsretten
i et svar til Rune Engelbrecht, R, Enhl. m.fl. skriver Søren Krarup blandt andet:
I den anledning en kort redegørelse.
foto © webmaster
Hvad er nemlig dansk indfødsret? Det er forsvaret af danskernes førstefødselsret til deres eget land. Sådan blev indfødsretten givet første gang i 1776, og sådan var denne indfødsret jo kun en fortsættelse af noget velkendt og selvfølgeligt i hele Danmarks historie: At Danmark er danskernes fædreland, hvor »landets børn skal nyde landets brød« (indledning til indfødsretsloven af 1776).
Det fortsatte med grundloven af 1849, hvor grundlovsparagraffen siger, at indfødsret meddeles ved lov, dvs. at det er Folketinget, der tildeler indfødsret. Tydeligere kan man ikke understrege sagens betydning. Det er de folkevalgtes ansvar at tage vare på folkets fremtid. Dette ligger i grundlovens bestemmelse.
Netop derfor har det været så pinagtigt at opleve de senere årtiers forvaltning af indfødsretten, hvor et flertal i Folketinget ansvarsløst og samvittighedsløst har øst dansk indfødsret ud i store mængder til titusinder af vildtfremmede, som ofte ikke kunne tale dansk, som havde begået alvorlig kriminalitet, og som havde stor gæld til det offentlige.Venstrefløjen, der havde flertallet, var ligeglad. Med de Radikale i spidsen var de i fuld gang med at skifte den danske befolkning ud med fremmede, som virkelig var fremmede.
Dette er nu endelig ændret. 8. december sluttede regeringen og Dansk Folkeparti en ny indfødsretsaftale, som stiller krav til dem, der ønsker at blive danske statsborgere. Hvis man nu vil have dansk indfødsret, skal man kunne tale og læse et ordentligt dansk, man skal kende til dansk kultur, historie og samfundsforhold, man skal have været selvforsørgende i fire ud af fem år, og man skal have vist sig loyal imod Danmark og den danske lovgivning. Dette er betingelserne. Det er på høje tid, at de opstilles så klart.
Men der er straks mange, især blandt den kulturradikale, politiske korrekthed, som forarges over, at psykisk syge, blandt andre torturofre, ikke er i stand til at lære dansk og således afskæres fra dansk indfødsret. Svaret er, at man naturligvis ikke har ret til statsborgerskab, fordi man er psykisk syg. Man har behov for pleje og behandling. Det modtager man også.
Men statsborgerskab eller indfødsret er jo ikke en mentalhygiejnisk foranstaltning.Det er denne misforståelse, der driver forargelsen.
Man vil også »integrere« de fremmede via tildeling af indfødsret. Men således fratager man indfødsretten dens mening og betydning. Den er vigtigere end al integration. Og den skal ikke ophæves og ringeagtes via henvisning til dens betydning for syges behandling eller integrering i Danmark.
Indfødsretten er en national foranstaltning, og i en tid, hvor selvforagten og selvhadet er så dybt som i dag, fører den derfor til raseri hos selvhaderne. Det kan man ikke undre sig over. Man kan kun glæde sig over, at disse selvhadere befinder sig på sidelinjen.
Aftale om indfødsret
Dato: 08/12/05
Regeringen og Dansk Folkeparti har i dag indgået en aftale om betingelserne for at få dansk indfødsret.
http://www.inm.dk/Index/dokumenter.asp?o=30&n=0&d=3169&s=4

DN kampagne mod MIGVERKET ?
(det "svårt sjuka barn" er et såkaldt "apatibarn", noget som Annica Ring har prøvet at gøre opmærsom på er afpresning og svindel)
Migrationsverket firade avvisning
Tjänstemän på Migrationsverket i Solna har på kontorstid och i verkets lokaler med champagne firat avvisningen av en asylsökande familj med ett svårt sjukt barn.
I ett mejl med rubriken "Fredagsnöje" skrev beslutsfattaren Annica Ring:

"På fredag ska vi fira ihop med AM2 kl 15.00 i deras kök. Jag hoppas att ni alla kan avsätta en kvart innan i vårt kök då vi tänkte infria [handläggarens namn, reds. anm.] löfte om champagne efter det att en viss familj lämnat Sverige. I dag har jag fått bekräftat att verkställigheten avlöpte väl dock med fot- och handbojor samt poliser som blev påpucklade på traditionellt sätt med handväska. Så varm välkomna till vårt kök 14.45 för en skål."http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=505294&previousRenderType=6

men sagen lugter mærkeligt. En ven gør opmærsom på at mailen er over et år gammel, og stiller sig følgende spørgsmål:

De frågor som inställer sig är:Hur har DN fått tag i dessa över ett ÅR gamla internmejl? Är dessa internmejl offentliga handlingar som enkelt kan begäras ut? Varför har DN gjort detta JUST NU? VARFÖR intresserar sig DN för över ett ÅR gamla internmejl från Annica Ring?Har DN inlett en kampanj mot Migrationsverket i allmänhet och Annica Ring i synnerhet, som repressalier för att medias dramaturgi vad avser de apatiska barnen tog en ny (och av media oplanerad) vändning?


Skickat 2004-11-11 10:58:30"HejJag vill bara förtydliga mitt mail igår. Det är naturligtvis inte så att vi firar att just den familjen har rest och på vilket sätt. Det vi firar är ett mödosamt arbete med att få till samarbete med psykiatrin och polisen. Och som säkert många vet har det inte varit helt enkelt och vi har lagt ner väldigt mycket arbete och tid på att få till ett bra samarbete med alla inblandade aktörer. Jag hoppas att alla har möjlighet att komma i morgon 14.45."

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net