onsdag, januar 04, 2006

Anvendt sociologi

jeg har hørt en sociolog sige: "Du kan ta´ Muhammed ud af Pakistan, men du kan ikke tage Pakistan ud af Muhammed", (jeg skal nok lade være at navngive vedkommende). MEN -
jeg havde godt nok aldrig hørt det samme sagt om en Smålänning :-) Vil de mon skrive under på det i Minnesota ?
Iøvrigt en rigtig god nytårsøl.
Kun synd at Åbrå Bryggeri i Vimmerby må helt til Tyskland for at få solgt et ordentligt kvantum. Ned med Systemet !
(foto © webmaster)

Akut kirugi - 3 dages ventetid !
mindre akut, op til 3 år, som vist på ventetidsskema for et par måneder siden:
Läkare larmar om brister i akutvård
Tre överläkare på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm slår nu larm om resursbrist, dålig arbetsmiljö och brister i patientsäkerheten.
De hävdar i ett brev till sjukhuschefen i Helsingborg och verksamhetschefen på Ängelholms sjukhus att vårdkvaliteten hotas av den senaste tidens besparingar och en koncentration av akutverksamheten till Helsingborg.
Marie Wedin, ortopedöverläkare och huvudskyddsombud för läkarna på Helsingborgs lasarett.
Situationen är väldigt dålig. Det är alldeles för många patienter som passerar revy en vanlig arbetsdag.
Särskilt svårt är det under storhelger som den senaste nyårshelgen. Under söndagsdygnet kunde inga akuta ortopediska operationer göras på grund av bristande operationsresurser och för få intensivvårdsplatser. I måndags hade flera akutpatienter väntat på åtgärder i mer än två dygn.
http://sydsvenskan.se/skane/article134413.ece
"Et iøjenfaldende muslimsk forargelsesberedskab"
som en udtrykte det.Så blev det også Weekendavisens tur. Who´s next ?
Trossamfund angriber Muhammed-satire i Weekendavisen
Det er ikke kun Morgenavisen Jyllands-Postens Muhammedtegninger, som Islamisk Trossamfund raser over. Ti satiriske billeder bragt i Weekendavisen i november sidste år er endnu værre, mener talsmand Kasem Ahmad fra Islamisk Trossamfund. - Weekendavisen har vist billeder, der er værre end Jyllands-Posten. Det er en kampagne for at forhåne muslimer i Danmark, siger han. Billederne blev bragt på en satirisk bagside i Weekendavisen og forestiller blandt andet en stol med billedteksten "Dette er profeten", et abstrakt billede med teksten "Brølende profet ved skovsø" og et billede af Mona Lisa med skæg.
Mona Lise med skægDog er det især en tegning af en fuldskægget dame med billedteksten: "Kan I måske påvise, at profeten ikke var en kvinde?", som Kasem Ahmad finder blasfemisk.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net