torsdag, januar 05, 2006

"R" for raceren

"B" for bjergsom.R for Radikale.
Læsere der har hængt på et stykke tid, husker Marianne Vestagers kilometerlange bortforklaring på, hvorfor hendes børn skulle fragtes en omvej for ikke at gå i den lokale "sorte skole" dér hvor hun bor, først på Amager. Hendes flagrante hykleri gjorde formentlig kun indtryk på dem der ikke kender Københavns geografi, og på dem hvis verdensbillede i forvejen er så forvredet, uinformeret og naivt, at de stemmer på partiet.
Interview: *»Forældre skal ikke ud i politiske eksperimenter med deres børn
http://files.upl.silentwhisper.net/upload0/Not_in_my_backyard.doc

tidligere blev man teolog og degn - idag bliver man Radikal, højskolelærer og cand. nicht. viel, når man er en selvgod hykler og politisk amatørtænker.Det er svært ikke at glæde sig til det kommende nummer af Nomos :
TIDSSKRIFT
Næste nummer udkommer december 2005. Temanummer om Det Radikale Venstre - 100 års skader gøres op.
Bestil her
http://www.nomos-dk.dk/
De Radikale rager til sig: B for bjergsom
Ekstra Bladet 5. januar 2006,
De radikale rager til sig
Den tidligere radikale undervisningsminister Ole Vig Jensens fede lejlighed til datteren er kun et af mange eksempler på radikal foretagsomhed.Trods den høje cigarføring, når det gælder samfundets moralske stade, er der mange eksempler på, at også radikale kender genvejene til livets goder.
Radikale: Hvad ville Ole Vig i København?
Den tidligere radikale undervisningsminister, 69-årige Ole Vig Jensens navn er dukket op i den pinlige parade af fine folk, der skaffede sig selv og deres afkom herlige lejligheder til lave huslejer gennem Lærerstandens Brandforsikring. Et gode, der som tidligere omtalt nærmest har været en hemmelighed for forsikringens menige medlemmer. I dette tilfælde var det den daværende ministers datter, der fik en kæmpelejlighed på Vester Voldgade.
Tidligere økonomiminister Marianne Jelved: Som økonomiminister sikrede Marianne Jelved sig selv en lønstigning på 51 procent. Gevinsten kom i hus, da de radikale fik tilføjet i loven, at 'partiledere i regeringen', som ikke er enten stats-, udenrigs- eller finansminister skal have 110 procent af en almindelig ministerløn. Jelved var den eneste i den kategori. Derudover gav loven Jelved og de øvrige radikale ministre -som alle trådte ud af Folketinget, da de blev ministre -et skattefrit tillæg på 45.000 kroner.
Mobil-snak
Tidligere minister og EU-parlamentariker Lone Dybkjær: 113.000 kr. betalte skatteyderne gennem en årrække til Mobil-Lones snakken. Årlige regninger på mellem 14.000 og 17.000 kr. blev betalt via Statsministeriet, mens Poul Nyrup var statsminister.Ingen andre statsministerfruer har hverken før eller siden haft så fed en ordning, men de var heller ikke radikale.
City-bolig
Tidl. minister, Elsebeth Gerner Nielsen: Elsebeth Gerner Nielsen reddede sig en gudeskøn city-bolig, mens hun var kulturminister -175 kvadratmeter taglejlighed, et stenkast fra Christiansborg, udsigt over Gammel Strand, lav husleje.Folketingsmedlemmer, der beholder deres folkeregister-adresse i provinsen, må ganske vist højst have toværelseslejligheder. Og ministeren boede officielt stadig i Nykøbing Falster med mand og børn.Men Gerner Tagmus udlejede et par værelser til en studerende fætter. Og i øvrigt havde kommunen ikke lagt mærke til noget.
Lejlighed
Tidl. minister Margrethe Vestager: Ikke prangende -men alligevel en rigtig godbid: Margrethe Vestager reddede sig en dejlig lejlighed via kontakterne i det alsidige parti. Meget passende bor de radikales kronprinsesse i familien Helveg Petersens gamle lejlighed. Her boede før partiets kendte politiske skikkelse Lilly Helveg Petersen, tidligere borgmester, mor til Niels Helveg, og hustru til den tidligere radikale minister Kristen Helveg Petersen. Fire værelser, fed husleje. Plads til mand og børn.
der er iøvrigt et bemærkelsesværdigt interview med Lykketoft i Weekendavisen idag:
Interview. Mogens Lykketoft, der som minister var forbindelsesled til De Radikale, mener i dag, at Marianne Jelveds pris for samarbejdet var alt for høj. Så høj, at Socialdemokraterne stadig slås med afdragene. Men forsøget skal gøres igen - der er ikke andre muligheder.
Ergo: Hellere at S sidder i regering med R, og Danmark lider skade, end at S ikke kommer til magten. I sandhed et afslørende ræsonnement.
Danmark kan være gældfrit i år
Det er faktisk historisk. Jeg ved ikke om det har været tilfældet i min levetid, men det må jo undersøges. De der er unge idag, skylder Schlüter regeringerne stor tak. Nyrup-Lykketoft fulgte op (trods de milliardugifter deres masseindvandring påførte os) - og Fogh ser ud til at gøre arbejdet færdigt. Historisk - endelig fri af Anker Jørgensens katastrofe regeringer. (foto © webmaster- portræt fra Folketinget)
Udlandsgælden kan være væk i år
Mindre gæld og færre renteudgifter vil forbedre statens finanser, men det er ikke realistisk at tro, at det vil fjerne behovet for de reformer, som Velfærdskommissionen har lagt op til, advarer overvismanden. Den danske udlandsgæld kan være væk allerede ved udgangen af i år, forudser Danske Bank. Så godt går det for dansk økonomi.
Med afviklingen af udlandsgælden sparer staten også betragteligt på renteudgifterne. Snart er der kun renterne på den indenlandske gæld at betale
http://www.jp.dk/erhverv/artikel:aid=3478920/
PS: Sveriges - stadigt stigende statsgæld, er efter hukommelsen 1.250.000 mia kroner.

http://www.heritage.org/research/features/index/downloads/Index2006_EconFreedomMAP.jpg
http://www.heritage.org/research/features/index/countries.cfm
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net