lørdag, juli 22, 2006

On nu til noget helt andet

noget sjov !
Fuldstændig som at se DR 2 på en særlig højpandet aften. Eller høre P 1 på en ditto - P 1 der idag havde et helt program om trusser og underbukser (sic!)
Muslim Rave Party Sensation


En ren "ægsodås" (Exodus)
herlig Hauge om, hmm - skal vi nøjes med at sige "de mange indehavere af permanent dansk opholdstilladelse, signeret Nyrup og Jelved"- der alligevel fik råd til ferie i år:

I EN LEDER i Kristeligt Dagblad gav man udtryk for bekymring, fordi så mange danskere ikke har råd til at holde ferie. »Ingen ferie i år,« lyder overskriften. Jeg nævner det, fordi der er et interessant paradoks her, som lederskribenten ikke har fået øje på.
- Vi er for tiden vidne til en sand "exodus", som TV2's uvidende journalister udtaler "ægsodås". Det er ikke israelitterne, der forlader Egypten, men danskere, der forlader Libanon - det multireligiøse paradis, Mellemøstens Paris - for at komme hjem til det islamofobiske, fremmedfjendske og Muhammed-forhånende land.
- Betyder den onde tone i Danmark altså ikke noget, når det virkeligt gælder? Frygter denne hjemvendende gruppe - der bl.a. tæller imam Akkari - da slet ikke at blive forhånet?

- Frygter de ikke Søren Krarup og Tidehvervs tæskehold? Har de glemt det, ligesom de har glemt Muhammed-tegningerne, afbrændingerne af danske ambassader og flag i Beirut og Damaskus? Er det slet ikke flovt at være dansker i Mellemøsten? For de er jo danskere, ikke?
- Helt op mod 10.000 danskere har ferieret i Libanon. Hermed kan vi slutte, at der ikke kan være tale om den gruppe, der ikke får del i velstandsstigningen:

»De dyre rejser til fjerne feriemål er imidlertid ikke for alle,« skriver Kristeligt Dagblad. Nej, men de er for de palæstinensiske flygtninge. Det må betyde, at de faktisk har det økonomisk godt. Flyveturen til Beirut er ikke helt billig, selvom hjemturen nu bliver betalt. Det er glædeligt, at den sociale elevator har løftet denne etniske gruppe op, men der må være kommet en ny gruppe "white trash", der sidder tilbage i Danmark og sveder...............................................................
Et åbent land


Voldsomme optøjer i Stockholm

giv dem 5-10 år, nogle bedre våben, og du har flyttet Mellemøstens by-guerilla til "Nordens Paris". Vil du se fremtiden - se svensk TV. Mona Sahlin havde ret: Sverige er 40-50 år forud for Danmark. København igår var en ren oase af fred i sammenligning:



Våldsamt upplopp i centrala Stockholm
Sent i eftermiddags utbröt ett våldsamt upplopp i centrala Stockholm.Nära 300 personer barrikaderade sig i Berzelii park - och kastade föremål mot polisen.Enligt uppgift till Expressen.se var stämning hätsk när 70 poliser stillade bråket.Det var vid en demonstration mot krisen i Mellanöstern som den fredliga plötsligt övergick i våld.



Hizb ut Tahrir video
at høre disse islamofascister gøre brug af det demokratis rettigheder, de sådan foragter, er smerteligt som at befinde sig i en vis Bierstube i München anno dazumal. Men dette var ingen kælderølstue, det var Københavns og Danmarks Rådhusplads.
Her var virkelig en lejlighed til at skamme sig, for alle der har haft en tilbøjelighed til det. Hvor var Rifbjerg, Brøgger og Jensen ? På café i Paris ?
Efter et par måneders ophold i Danmark sagde Sudan-præsten Benson Joel tilKristeligt Dagblad 23/4 1991:
"Når danskerne taler om dialog mellem islam og kristendom, aner de ikke,hvad de snakker om. Den islamiske fundamentalisme er som et kræftsår, der breder sig. Der er et uoverstigeligt gab mellem de to religioner. De, dersnakker om frihed og tolerance, glemmer, at disse begreber betyder nogethelt andet i muslimsk sammenhæng. Prøv at se hvor meget frihed der gælder ide muslimske lande. Danskerne risikerer at blive rendt overende af demuslimske fundamentalister: I er så valne og slappe og overmåde tolerante,og derfor har I ikke noget forsvar over for de kræfter, der lukkes ind.Præsterne i moskeerne ophidser muslimerne til at overfalde de kristne, oftemed dødelig udgang."
Islamofascismen denne uge, oversigt:
The epicenter may be Israel, but this isn't Israel's war. Islamist violence and menace are going full blast around the world, showing radical Islam's sustained aim at civilization itself.
Many Islamofascist activities get lost in the welter of 24/7 news. But when viewed together in one place, the threats, intercepted attacks, real attacks, diplomatic maneuvers or inaction all confirm radical Islam's unity of intent.
Here, in no particular order and excluding the war in Lebanon, is a sampling from the densely packed events of last week:
"Eliten rotter sig sammen"
mod "de fremmedfjendtlige". Men hvis den svenske befolkning ikke kan kende en ægte ekstremist, når de ser én, er løbet kørt for længst. Sverige har Europas mest ekstreme indvandring af middelalderlige ekstremister. Her kalder eliten dem for ekstremister, der protesterer over dette. Det er CUF, Ung Vänster, LUF, MUF og Grøn Ungdom, der er de sande ekstremister:
Läs Jan Karlsson, CUF, Magnus Bellmyr, Ung Vänster, Lise, Nordin, Grön Ungdom, Daniel Bernhardt, LUF, Sonny Nilsson, MUF, Katrin Olsson, SSU, Kristian Egstedt, MUFAlla skribenter representerar de politiska ungdomsförbunden i Halland
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net