mandag, oktober 30, 2006

Tusind og een krænkelser 4.

Vi er tilbage ved begyndelsen af 'Koks i lasten', 1958.
Emir Ezab (som er modelleret over Saudiarabiens grundlægger Ibn Saud) har pga. politiske uroligheder i sin ørkenstat sendt sin søn Abdallah (modelleret over prins Feisal, der blev den sidste konge af Irak) til Møllenborg.
Den forkælede dreng begynder straks at opføre sig på en måde, der minder om den opførsel, man nogle årtier senere skulle finde hos muslimske indvandrerdrenge i Vesteuropa. (klik . hel- billeder)

Haddock finder sig ikke i Abdallahs opførsel, løber efter ham og kalder ham en ungdomsforbryder! Men heldigvis bliver denne krænkelse straks påtalt.

Haddock vil dog stadig ikke vise tolerance og åbne sit hjem for udlændingene, men heldigvis kan de selv. (Koranen § 33.27: Og Allah gav jer de vantros land, deres huse og formuer i arv, og land som I endnu ikke har betrådt. Allah har magt over alle ting.)
Med profetisk klarsyn så Hergé i 1958, hvad der ventede Europa et par årtier senere.
Tintin og Haddock rejser til Mellemøsten og får genindsat emiren, så Abdallah og hans følge kan rejse hjem igen. Og Abdallahs forlæg, prins Feisal blev myrdet ved Bath-kuppet i Irak i 1958.
Men virkelighedens Abdallaher huserer stadig i Europa, ikke mindst i Paris' forstæder....HWJ

»Afrofobi«
når man har mødt fobier som "scanofobi" (sygelig angst for skåninger), er ingen fobier én fremmed længere. Centrum mot Rasism afholder KONFERENS OM AFROFOBI, men da det jo skal nedlægges i 2008 undrer man om det i virkeligheden ikke drejer sig om en Sabuni-fobi, en behandlingskrævende angst for den nye integrationsminister.


Radical chic

rart med konstanter i en omskiftelig tid...........................

"Fremtiden tilhører islam"
A long and depressing read, but worth perservering and pondering how the world is shaping up.
The Muslim world has youth, numbers and global ambitions.
The West is growing old and enfeebled, and lacks the will to
rebuff those who would supplant it. It’s the end of the
world as we’ve known it.

An excerpt from ‘America Alone’.:
Mark Steyn, Democracy Frontline

Tørklæde fatwa

Shwaima, an Italian national, retorted: “The veil is an obligation required by God. Those who do not believe that are not Muslims.
“You’re an ignoramus, you’re false. You sow hatred, you’re an infidel.”

Italy’s rebel woman MP fears fatwa

Europa har ikke en begavet presse
med hilsner til Jan Guillou, hvis horisont udgøres af 4 Stockholmske (papir)aviser og en skrivemaskine, og til de svenskere der igår frygtede USA mer end Nordkorea. Se nedenfor :

Berlingske Tidende 30. oktober
Bret Stephens er redaktør på den amerikanske avis Wall Street Journal. Han undrer sig over europæisk presses antiamerikanisme og beskylder samme presse for mangel på reel pluralisme.
Af Bent Blüdnikow
.........Han følger godt med i europæisk presse, og han har som konservativ iagttager sine stærke synspunkter om europæisk presse:
»Den er ikke imponerende. Særlig når europæisk presse skriver om USA, kan man undre sig over det negative, fordomsfulde, lave niveau, der anlægges. Der er desuden en åbenlys mangel på egentlig pluralisme, idet meget af det, der står i europæiske aviser, minder besynderligt om hinanden i dets stereotype ensformighed.«
Hvad mener du med mindre pluralisme?
»Hvis vi tager artiklerne om USA i aviser som Le Monde, Der Spiegel og andre aviser, så er det den samme negative stereotype beskrivelse. En del af forklaringen skyldes selvfølgelig en århundred gammel antiamerikansk strømning i Europa, som vi kan spore tilbage til gamle politiske aktivister som f.eks. George Bernhard Shaw og venstreintelligentsiaen. Aversionen skyldtes til en vis grad misundelse over USAs succes. Men der er desuden en konformitet og en manglende mangfoldighed i europæisk presse.«
Er det bedre i USA?
»Ja absolut. Her har du reel pluralisme med vrede, aggressive, venstreorienterede aviser og tidsskrifter, der beskylder regeringen for hvad som helst. Men sandelig også den modsatte tendens, som vi kan se hos f.eks. Fox News og alle bloggerne, der er en reaktion på den venstreorienterede strømning i medierne og som repræsenterer mange borgere. Vi har det hele, og der foregår en dynamisk og seriøs debat, som europæerne burde være misundelige over.«
En undersøgelse har vist, at aviserne i Danmark bruger de »venstreorienterede« amerikanske aviser seks gange så ofte som »konservative« aviser, når de citerer. Overrasker det dig?
»Jeg kender ikke danske forhold, men for Europa generelt svarer det til min erfaring. Ja, europæiske medier bruger ustandselig New York Times og Washington Post, som er oppositionsaviser, mens en avis som min egen Wall Street Journal kun bruges til økonomiske nyhedsartikler, men ikke til politik generelt. Det viser blot i en nøddeskal, at de europæiske mediers dækning er skæv og at den negative dækning af USA øser af regeringskritiske nyhedsmedier og kommentatorer, hvis stemmer derefter forstørres op i det europæiske rum.«
De fleste europæere vil næppe kunne se, at de har en indsnævret meningsdannelse?
»Nej, det skal man nok være fra et andet kontinent for at kunne se, men tro mig, herfra er det tydeligt.«
ENHVER KAN GÅ på internettet og under Wall Street Journals Opinions læse Stephens’ indsigtsfulde udenrigspolitiske artikler. Wall Street Journal er med 2,6 millioner i oplag den næststørste avis i USA, kun overgået af US Today. Desuden udkommer Wall Street Journal i flere internationale udgaver.Stephens følger med i europæiske aviser og magasiner som Le Monde, Figaro, Guardian, London Times, Der Spiegel og en række belgiske aviser. Han er forbløffet over, hvor ens journalistikken er, når det drejer sig om USA:
»Jeg forstår simpelthen ikke den foragt, som udstråler fra europæiske medier. Det er en foragt, der afslører en neurotisk og hyklerisk europæisk selvforståelse.

Lad mig give et eksempel: Da præsident Bush besøgte Berlin, så var kansler Schröders modtagelse kold; Bush blev mødt af massive folkeprotester og negativ presse. Derimod fik Ruslands præsident Putin, som har stået for grove krænkelser af menneskerettigheder i bl.a. Tjetjenien og af pressefriheden, en venlig modtagelse i Berlin – også af medierne. Ja, Schröder kaldte endda Putin for en »upåklagelig demokrat«. Jeg kalder det hykleri.« [...]
Er den uddannede elites fordomme hele forklaringen?
»Ikke hele forklaringen, men en væsentlig del af den. Og det er i så tilfælde ikke sidste gang, at Europa er blevet vildført af denne elite. Faktisk er intelligentsiaens historie i Europa én stor begrædelig affære, når vi tænker på de vigtige opgør med totalitarismen i det 20 århundrede, hvor samme elite svigtede gang på gang. Antiamerikanismen er blevet elitens credo og den måde den identificerer sig på, efter dens store ideologiske forbilleder er endt i historiens skraldespand.«
Berlingske kultur

Hirsi Ali

var nylig i Danmark. Selvom man ikke skulle tro, hun kunne finde på nyt at sige , lykkes det faktisk i dette lange P 1 interview:

Møde med Ayaan Hirsi Ali - audio 1 time

Den svenske syge
spøger endnu. Den må vel snart ha et latinsk navn en en WHO klassifkation. Indtil videre kalder vi den "det Stockholmske multi -kulti syndrom", idet den også har ramt adskillige hidtil raske svenskere ansat i asylindustrien. Og politikere, selvfølgelig, de mest sygdomsudsatte af alle. Stakler......................

Psykiatriexpert: Den i Sverige allmänt vedertagna psykologiska förklaringen till barnens tillstånd skulle vara en medicinsk världssensation.
När jag undersökte ett apatiskt flyktingbarn visade hon uppenbara symptom på läkemedelsförgiftning. Det visade sig att varje gång flickan vaknade gav modern henne ett halvt dricksglas med medicin mot schizofreni och ett halvt dricksglas med medicin mot depression. Dagen efter att medicinen omhändertagits var flickan helt symptomfri. I Sverige görs allt för att bekämpa förklaringen att apatin beror på manipulation. Ifrågasättandet av den psykologiska förklaringsmodellen framställs som främlingsfientlig. Allt för att skrämma till tystnad. Det skriver läkaren och specialisten i allmän psykiatri Tomas Eriksson.
"Manipulation trolig orsak till apati bland flyktingbarn"

Mere sygdom
Imamen, der står bag udtalelser om, at utildækkede kvinder er ligesom at stille kød frit frem til rovdyrene, er kollapset med brystsmerter.
Omstridt australsk muslim på sygeorlov

Hmmmm
jeg ved sør´me snart ikke . Ingen dårlig handel for fætter Sverige, økonomisk set.

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net