søndag, april 22, 2007

Den glemsomme socialist

Enhedslistens nye politiske komet Asmaa Abdol-Hamid lider trods sin unge alder af bemærkelsesværdige hukommelsessvigt. Sappho kan nu afsløre, at hun husker galt om sin egen skolegang
Af Lars Hedegaard

"Asmaa Abdol Hamid. Hun lyver helt bevidst"

I dagbladet Politiken (20/4, 2. sektion side 4) benægter Asmaa Abdol Hamid "at hun nogensinde har forsøgt at stille op som socialdemokratisk kandidat til byrådet i Odense."

Asmaa lyver altså helt bevidst! - På forsiden af Fyens Stiftstidende den 6/5-04 står der under Asmaas portræt: "Socialdemokrat med tørklæde" og det hedder videre: "22-årig muslim stiller op til byrådsvalget i Odense for S". Inde i bladet hedder det: "Jeg kan simpelthen ikke vente længere. Så enkelt udtrykker 22-årige Asmaa Abdol Hamid fra Vollsmose sin beslutning om at stille op for Socialdemokraterne til det kommende byrådsvalg i Odense til næste år."
Da Socialdemokraterne efter en lang debat i Stiften endelig besindede sig, og undlod at opstille Asmaa gik hun over til Enhedslisten. - Velbekomme!

Carsten Ringsmose i Fyens Stiftstidende

Exit Folkhemssverige, kapitel 7


Jan Elfverson og Ingrid Björkman: Valfrihetens gränser

Stenbeck räddar feminismen
Dagens Media och Resumé berättar att Gudrun Schyman tackat ja till att bli programledare på TV8, nu när Feministiskt initiativ havererat som politiskt projekt.Resumé
:

Schyman blir nämligen programledare i TV8 med start söndagen den 23 september. Programmet med det troliga namnet ”Schyman” kommer att vara direktsänt och även ge tittarna chansen att ringa in och vädra sina åsikter. Åtta program är planerade och varje program har ett eget ämne.Spritmonopolet, jämställdhet och porr är några av sakerna som ska diskuteras.

Det finns så många lager ironi i en sådan nyhet att den knappt går att dechiffrera. Ärkekapitalisten Stenbeck, som gör mer Public service än Public service, anställer kommunisten som blev aktieägare, som tackar ja för att radikalfeminismen inte gick att sälja till mer än en procent av befolkningen, och som därmed kommer att arbeta varumärkesbyggande med patriarkala namn som Peter Wolodarski och Lars Adaktusson. Modernt.
Gudmundsson


Debatten om debatten
flytter ingenting. Mens Sverige har tunge, alvorlige problemer (jvf Exit Folkhemssverige) der skriger på en på politisk lederskab og løsning, og som risikerer at drive landet ud i tragedie, degenererer samfundsdebatten i ren moral og æstetik. Til slut vil den vel handle om hvordan et samfund afgår ved døden på den smukkeste og mest stuerene måde. At forveksle psykologiske fortrængningsmekanismer med politik, tyder ikke på et modent folkestyre og man har lyst til at gøre Langballes ord fra TV nedenfor til sine: "Sverige er ikke et demokrati i klassisk vesteuropæisk forstand". Et ægte demokrati adminstrerer virkelig uenighed med ord, det er ikke til for at bekræfte en enighed, der ikke længere findes.

Tidningen Gringo ska utbilda politiker i hur man tar debatten med Sverigedemokraterna. En av de kommuner som är först ut i turnén ”Våga ta matchen” är Eslöv.
– De är varmt välkomna, säger kommunalråd Cecilia Lind (s).
Gringo har haft tankar på en politikerutbildning ända sedan valet.
– Känslan när man pratar med politiker är att de är osäkra på hur man ska möta Sverigedemokraterna. Det handlar inte bara om att de inte vill ge Sverigedemokraterna en politisk plattform och en arena, utan att de inte vet hur de ska bemöta deras argument, säger Zanyar Adami, tidningens chefredaktör.
Utbildningen består av en halvdagsworkshop för alla kommunens politiker. Under tiden får de en inblick i Sverigedemokraternas historia, integrationspolitiken och framför allt, i konsten att ”dissekera” partiets argument.[..]
Halvdagsutbildningen kostar 30 000 kronor. Sydsvenskan försökte i går nå Sverigedemokraterna för en kommentar.
Eslövspolitiker ska utbildas i sd-debatter

Ingen svensk kulturkamp

Jimmie Åkesson i DR TV
vil være online engang inden kl 00.00. Midt under interviewet på gaden i Tommelilla, smider nogle "ungdomar" en sten på størrelse med en hånd efter Åkessons hoved. Og AB ´s Lena Mellin brillierer med konspirationsteorien, "at SD´s forsøg på at holde møde i Danmark er et stunt. De kunne sagtens holde møde i Sverige" (!). Er der dog ikke en behjertet dansk arrangør der tilbyder sig ? Svenske hooligans kan jo stoppes på broen eller på Hovedbanen.

Forsøg på attentat på dansk TV
DR søndag klokken 21 havde et indslag om, at SverigeDemokraterne nu også har opgivet at finde plads til landsmødet i Danmark.
Hotel Det Hvide Hus har ‘efter forespørgsler i både Sverige og Danmark’ sagt nej til at lægge lokaler til mødet.
Herefter var der et indslag fra Jimmie Åkessons duel på svensk TV i sidste uge, som mange svenskere ifølge DR, mener Åkeson vandt.
Indslaget blev afsluttet med et interview på åben gade med Åkesson. Midt under interviewet kom 2 hætteklædte kørende på cykel forbi og smed en større sten efter Åkeson.
Tonen i debatten i Sverige for åben skærm på DR.


Det är skandal
om inte rättsstaten kan skydda ett aldrig så apart politiskt parti. Vad man än kan säga om sverigedemokraterna, de angriper inte motståndare med våld. För att visa vänsterextremisterna att våld inte lönar sig: Låt sverigedemokraterna kongressa i svenska riksdagshuset! Eller på något militärt område. Då ska polisen kunna skydda dem.
Låt sverigedemokraterna kongressa


"El-Naggar vill hitta lokal till Sverigedemokraterna
Folkpartiets kommunalråd i Uddevalla, Essam El-Naggar, vill hjälpa Sverigedemokraterna att hitta en lokal för partiets årsmöte.Hör Essam El-Naggar, (fp) kommunalråd i Uddevalla- Jag vill inte hjälpa Sverigedemokraterna, jag vill hjälpa det öppna, fria samhället. De har fått alldeles för mycket uppmärksamhet, och de kommer undan alldeles för billigt med sin förfärliga ideologi och politik, säger Essam El- Naggar.
SR.SE

Avskyvärda politiker
S-kvinnornas ordförande Nalin Pekul framträdde den 21/4 i TV och applåderade mötesblockaden mot Sverigedemokraterna. Det kändes bra, tyckte hon, att partiet inte kan hålla sitt riksårsmöte.
Millds blog

Åndsfriheden
Der verserer en ny hektisk tørklædesag i dansk politik, som beskrevet allerede forleden her i Groft sagt. Heldigvis har vi Dokumentations- og Rådgivningscenteret om Racediskrimination til at tage sig af den slags fæle sager og herfra er nu indgivet politianmeldelse mod tre dansk politikere, som har brugt deres ytringsfrihed. Søren Krarup, Morten Messerschmidt og Mogens Camre har i varierende grad og med forskelligt vid forholdt sig til den realitet, at Enhedslisten har inviteret en islamisk fundamentalist til at opstille for partiet, samt at denne, Asmaa Abdol-Hamid, allerede har taget forskud på de parlamentariske glæder og erklæret, at hun naturligvis vil optræde med tørklæde under alle forhold.
Dette er nok en diskussion værdig, men den må Dansk Folkepartis politikere altså tage med politiet. Mindre opsigt har det vakt, at Sverigedemokraterne, der vel nærmest kan betragtes som søsterparti til Dansk Folkepart, dette år har følt sig nødsaget til at afholde deres landsmøde på en skjult adresse i Danmark. Sverigedemokraterne har historisk haft vanskeligt ved at afholde deres møder i fred og ro. Sidste år endte partiformanden på hospitalet med en brækket arm, efter at maskerede venstrefløjsaktivister trængte ind i mødesalen og kastede med flasker. Det svenske politi kan ikke overkomme at beskytte Sverigesdemokraterne i deres mødeaktivitet, hvorfor de nu rykker mod vest. Det kunne jo godt minde lidt om racediskrimination, så mon ikke Dokumentations- og Rådgivningscenteret rykker ud for at beskytte dette etniske, svenske mindretal.
Egon Balsby, Groft Sagt, Berlingske

Bil sprängdes i Rosengård
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net