mandag, september 12, 2005

Anna Lindh - 2 år efter

en genpostering til ære for alle de der er kommet til siden dengang:

Två år sedan mordet

Anna Lindh dog 11 september 2003. Läs om mördarjakten och sorgen, se på bilderna. Och minns.

Mordet på Anna Lindh indtraf et halvt år inden jeg fik denne weblog. Det bør alligevel omtales, fordi Sverige i europæisk sammenhæng skiller sig ud ved at have to myrdede top-politikere på 18 år, og fordi Lindh højest sandsynligt ville ha været landets statsminister idag. Med sin begavelse, sin uddannelse og sit vindende væsen...........
Befolkningen er træt af Persson, og han er åbenlyst træt af jobbet. Hun kunne have givet SAP et håb for 2006 valget, som nu ligner et tabt valg. Hun var den fødte kandidat.
Der findes meget læsestof, helt ned til forhørsprotokollerne, som kunne forlede én til at tro at der var fuldkommen åbenhed omkring alle forbrydelsens elementer. Men sådan er det ikke i det s.k. "öppna samhälle".
Jo mere "kontroversielt", desto mere lukkethed. Hvilket nødvendigvis fostrer myter og konspirationsteorier. (Estonia, Palme, Moskébranden i Malmø osv.).
Hvorfor denne iver med at fremstille Mihailovic som utilregnelig ? En fuldkommen rationelt handlende morder. Hvorfor stort set intet om hans motiv ? Mit eget bud: Hans sandsynligvis politisk motiverede mord, var et kompromitterende sindbillede på, hvad indvandringen har gjort ved Sverige, og et forvarsel om flere importede konflikter og voldshandlinger i fremtiden. Det var det til dato mest dræbende slag mod den beslutning fra 1998 som Riksdagen havde vedtaget om et multikulturelt Sverige. En konfirmering af en beslutning der forlængst var gennemført, og det uden utidig indblanding fra befolkningen. Et slag, ikke i luften, men på egen, fortræffelige skulder. Kort sagt -Lindh mordet var uhyre politisk ubekvemt. Derfor røgsløret.
Vil man nøjes med lidt læsestof, vil jeg anbefale Ulf Nilsons "Motivet,tack" og Jan Gilbergs (DSM) artikel. To kilder af største pålidelighed.
Jeg kom på nettet i år 2000 og fik en mulighed for at komme endnu nærmere på det land jeg mente jeg kendte så godt gennem 4 årtier. I en artikel til Jan Millds www.bgf.nu , skrevet i harme ovenpå svenske avisers dækning af det danske valg i 2001, skrev jeg i december samme år et par linjer, som efter kun 16 måneder, skulle blive virkeligere end jeg havde turdet ane: (jeg kan ikke skrive i en svensk avis, needless to say):
"Det är mitt största hopp för Sverige att den massiva invandringen kommer på den demokratiska dagordningen inom kort. Annars kommer Sverige att radikaliseras allt mera och de nu regerande politikerna kommer att lyckas med att fullständigt förstöra en annars så fin demokrati. Och då kanske det sker ytterligare ett mord på en svensk statsminister?"

Ulf Nilson: Mijailovics motiv, tack!
http://www.expressen.se/index.jsp?a=120464
og Gillberg- DSM:
Citat:"Sverige är ett märkligt land. I vilket land på denna jord kan man tänka sig en rättegång där domstolen på tre dagar, knappt 10 timmars förhandling och med hjälp av totalt tre vittnen klarar av att behandla ett mord på landets utrikesminister"?
LEIF GW PERSSON professor vid Polishögskolan i Stockholm
av Jan Gillberg, DSM tidsskriftet
Så perfekt!
Allt gick som på räls*. Samspelet åklagare - försvarsadvokat var för att uttrycka det kort, koncist och faktiskt: kongenialt. Det finns inget politiskt motiv bakom mordet, förklarade advokat Peter Althin i alla TV-kanaler, efter att hans klient Mijailo Mijailovic den 6 januari 2004 - efter 105 dagars envetet bestridande - bett att i ett förhör få erkänna, att det var han som den 10 september 2003 hade "attackerat" landets utrikesminister Anna Lindh. Detta "inget politiskt motiv" repeterades sedan i alla medier. Därmed var alla parter nöjda. Mest av alla SÄPO
(*räls =skinner)
http://www.politiken.biz/mattbestallning.htm

Til danske læsere
Venlige svenske læsere sender mig ofte rene lister som denne " Tre dygn i mångkultur-Sverige". Jeg kan naturligvis ikke lægge det her af plads grunde, og fordi det ville gøre bloggen til en Politiets døgnrapport. Men jeg har uploadet den forgange weekend her for at ingen skal være uvidende om den tilstand af opløsning svenske byer befinder sig i.
Mona Sahlin sagde i 2002 én ting der var sand på en anden måde end hun havde regnet med : "Sverige er 40-50 år forud for Danmark". Sådan ser det altså ud når drømen er blevet tilvirkelighed, og når klokken formentlig er 5 minutter over 12.
Weekendens "højdepunkt"
Polishus beskjutet med automatvapen
Våldsamt upplopp i Södertälje på söndagskvällen
Ett våldsamt upplopp blossade sent på söndagskvällen upp i Södertälje. Mellan 25-50 personer var inblandade. I efterdyningarna av bråket besköts polishuset med automateld.

Malmö:Tolv rån på en dag – inga gripna
– Detta är den värsta natten på trettiotre år. Jag har aldrig varit med om något liknande. Poliskommissarien Hans Järvestam skräder inte orden när han kommenterar det stora antalet personrån som inträffade i Malmö under lördagen och söndagen. Minst tolv personrån ägde rum. Polisen är inte riktigt säker. Inte en enda gärningsman har gripits.
http://sydsvenskan.se/malmo/article118978.ece
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,697508,00.html
det hele i word dok:
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload9/tredygn.doc
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net