torsdag, september 08, 2005

De skjønne maskiner

Da jeg så dette billede fra Louise Freverts kontor (DF) i BT, blev jeg ført et par år tilbage til vestbredden af Garda-søen, og digteren Gabriele d´Annunzios utrolige art nouveau hus. I haven der findes ikke bare en torpedobåd i fuld størrelse, men også en hel krydser, et romersk amfiteater, et mausolæum plus det løse. Når Mussolini besøgte ham, fik han lov at vente en times tid i forværelset så han ku mærke hvem der var havde højest status i Italien.
Villaen kan studeres her :

http://www.vittoriale.it/

Et par andre skønne, velholdte maskiner nedenfor, observeret på gaden de sidste par dage. foto © webmaster

Køb dansk, køb dansk
sig nej til udenlandsk


og så blev jihad opvigleren fra Brønshøj endelig sat i brummen:

Said Mansour sigtes for at opfordre til terror
Said Mansour er blevet anholdt af politiet i Brønshøj og sigtet for at opfordre til jihad - hellig krig.
Politiet mener, at københavnsk islamist har opildnet til terror. Manden er nu anholdt.........................

http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=386254

Hvem kan skrive på DN debatt ?

Det er altså Gudrun Schyman, der er repræsentant for "almenhedens ret til at læse intereressante, sagkyndige indlæg" - når hun for 117 gang vil sparke gang i en pseudodebat om "könsmaktordnigen" i verdens mest ligestillede land ? (Og sin egen karriere, naturligvis).

DN debatt karateriserer hermed sig selv : konform, ynkelig, magttro, ukontoversiel og virkelighedssky. Kort sagt: Hvem gider læse den?

Redaktören har ordet

Att inte få plats och att inte vilja skrivaMånga klagar på att de inte blir publicerade på DN Debatt. Dels finns missuppfattningen att vi främst existerar för att folk rent allmänt ska få tycka till och komma till tals. Det gör vi inte. Krasst uttryckt värnar vi allmänhetens rätt att läsa intressanta inlägg från sakkunnigt håll framför samma grupps rätt att se sig själva i tryck'

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=457593&previousRenderType=2

"Kalla vänsterpartiet för ett mansprojekt"
Gudrun Schyman i skarp uppgörelse med sitt gamla parti: Vänsterpartiet är oförmöget att se kvinnors underordning. En borgerlig regering med en feministisk inriktning är bättre än en vänsterregering som saknar feministisk profil. Jag har valt att lämna vänsterpartiet just därför att vänstern visat sig oförmögen att se underordningen av kvinnor som det den är. Jag har därmed tagit konsekvenserna av nyförvärvade kunskaper och livserfarenheter. Därför tycker jag att det är cyniskt och respektlöst att misstänkliggöra mig för att använda feminismen för att driva vänsterpolitik. Det skriver Gudrun Schyman inför Feministiskt initiativs årsmöte..............................................

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=568

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net