torsdag, september 01, 2005

En "kvot-blatte"

spelar offerrollen. Såvidt jeg ved har Beskow været privilligeret hele sit korte journalistliv (blatte=perker). "Bare kram hinanden, så skal det nok gå altsammen"

Varför får Jan Guillou skriva vidare om sina jakter när det finns en massa förortsungar som aldrig får skriva om sina trauman? Man blir ju arg!
Jävla inkvoterade gubbjävel.Så mjukisdags allihopa! Glöm namn, glöm kvoteringar, glöm blattar, glöm förort. Insup Sverige och krama varann. Pussas och visa kärlek. Tillsammans kan vi göra kvoteringen till en relik från ett mongo 00-tal.
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,692522,00.html
DR -Public service til de stuerene
Ole Hyltoft om DR og deres nye generaldirektør:

“Men her er nogle eksempler trukket tilfældigt op af erindringsskuffen. Karen Jespersens erindringsbog, “Karen", blev anmeldt af en psykolog i P1. Anmeldelsen forskubbede sig meget hurtigt fra bogen og over på en “analyse” af Karen Jespersens psykiske habitus. Den var der ikke meget godt at sige om. Karen havde været en nogenlunde god socialminister. Men som indenrigsminister havde hun været en skandale, på grund af det der med den øde ø, De ved nok. Karens psykiske skibbrud fremsattes ikke som et synspunkt, men som en kendsgerning.
Spørgsmålet var derfor kun: hvordan kunne hun synke så dybt? Jo, forklarede psykologen, Karen Jespersen var ganske vist vokset op i et arbejderkvarter på Nørrebro, hvad der åbenbart borgede for en høj moralsk standard. Men - og nu faldt pointen - Karens mor havde været viktualiehandler, altså privat næringsdrivende. Dette kapitalistiske islæt i hendes opvækst måtte være forklaringen på hendes forfærdelige indenrigspolitik. Anmeldelsen var et interview med en DR-medarbejder ved mikrofonen. Han sagde ikke en lyd til dette vulgærmarxistiske nonsens. Man så ham for sig sidde bag mikrofonen og nikke
samtykkende.”

“Nu må vi så se, om Plummer taber pusten, når han har været til kammeratlig samtale med alle de gamle DKP’ere og VS’ere i DR. Om han tør fortælle DR-redaktørerne, at polerne i det politiske danmarksbillede ikke udgøres af Det Radikale Venstre og Enhedslisten.”
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3235658

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net