tirsdag, november 01, 2005

Bange og vrede

Jeg er næsten løbet tør for kommentarer til dette: voldeligt, bevæbnet selvforsvar og drakoniske straffe på USA niveau. Det eneste jeg ser for mig. (dvs. 20 år til livstid - evt. udvisning). Det vil dog ikke hjælpe meget med en tiltaleprocent der ligger og roder omring de 5 %.
De kvinder , der stadig stemmer på partierne ansvarlige for dette er enten: 1) Privilligerede der bor i race-rene omgivelser og har masser af penge, eller 2) :minder mest om de hypnotiserede jøder, som blev i Tyskland i 30érne trods alle faresignaler. I denne gruppe kan man tilføje de, der ikke lider af en psykologisk blokering, men snarere er rene sinker.
En tredje mulighed er selvfølgelig at de slet ikke husker dengang Sverige var et rigt , fredeligt land.


Kvinna: Är du rädd för att gå ut när det är mörkt?
Ställningen just nu:
Ja (80.9 %)
Nej (19.1 %)
Totalt har 46.106 personer röstat.

(onsdag morgen)

http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/story/0,2789,723124,00.html

Low-intensity warfare

i Århus, i Paris, I England, i Sverige. Et udtryk man lige så godt kan vænne sig til mens intensiteten er "low". Det er introduceret, det forsvinder ikke:

»Politiet skal holde sig væk. Det her er vores område. Vi bestemmer her.«
Unge indvandrere amok i Århus-bydel
Af ERIK THOMLE
Rosenhøj Centret har flere aftener i træk lagt bygninger til de værste optøjer i Århus i flere år. »Området tilhører os,« proklamerer de unge. Søndag aften var der et nyt brandattentat.
Deres ord lyder som en rendyrket krigserklæring til det danske samfund. Politiet skal holde sig væk. Området tilhører indvandrerne.
Fire unge sidder på halvmuren i Rosenhøj Centret søndag eftermiddag og kalder sig talsmænd for de grupper, der tre aftener i træk har hærget og forsøgt at brænde grillbaren og flere andre forretninger af.
Rundt på parkeringspladsen sværmer biler med unge fra indvandrermiljøet, og andre går rundt og hilser med sejrsstemning på hinanden efter de værste optøjer i Århus i flere år.
Hver aften deltog 30 til 40 unge, især indvandrere.
Kun to af dem blev anholdt.
Det var en sejr.
»Vi vidste, I ville komme. Vi er talsmænd,« sagde en ung mand med sort strikhue ned over hovedet, da JP Århus besøgte Rosenhøj Centret søndag. Han var vred. Meget vred.

http://www.jp.dk/aar/artikel:aid=3354408/

På 5. døgn i Paris:

Rioting Spreads in Volatile Paris Suburbs
By ELAINE GANLEY, AP
Tuesday, November 1, 2005
Youths torched cars and threw stones at police in one Paris suburb and set two classrooms on fire at a school in another, authorities said Tuesday, as unrest spread in the volatile neighborhoods after the death of two teenagers last week.
Police said that 13 people had been jailed and 21 cars burned in the most recent rioting that began late Monday in the northeastern suburb of Clichy-sous-Bois and three other suburbs in the same region.
http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?file=/news/archive/2005/11/01/international/i093631S93.DTL

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net