tirsdag, november 01, 2005

Kaare Bluitgen er et mandfolk

en udpræget mangelvare hos de vat- kunstnere velfærdssamfundet har fostret - og i politik i det hele taget. Ikke mindst på venstrefløjen.
Ytringsfrihed: Krænkelsens velsignelse
Politiken 30. oktober 2005, Af *Kaare Bluitgen*, forfatter
Der er i dagså mange i den offentlige debat, der føler sig krænkede, at man kan fodre svin med dem. Det er nærmest blevet et argument i debatten at føle sig krænket.Vil man eksponeres, skal man føle sig krænket, og krænkede mennesker har nærmest lov til at tage loven i egen hånd.
En undersøgelse i Ugebrevet A4 fra 14. marts 2005 viste, at 17 procent af indvandrerne i Danmark var enige i, at den hollandske kunstner, der havde instrueret en kritisk film om islamisk kvindeundertrykkelse, selv var ude om den rituelle aflivning. 30 procent vidste ikke, hvad de skulle mene om det eller nægtede at svare.
Modtrækket mod disse rystende tal er at lave ti film til om emnet. Flere teaterstykker og endnu flere romaner. For det er hverken provokationen eller krænkelsen som kunstform, der skaber disse afgrundsdybe kløfter mellem mennesker, som vi ser udvikle sig over hele Europa. De er tværtimod med til at fylde kløfterne op.
Nazisterne kom ikke til magten, fordi de var mange, men fordi der var for få, der turde gøre aktiv modstand - eller for sent indså faren.Om de totalitære strømninger har opbakning fra ti eller tredive procent af befolkningen er ikke afgørende for en totalitær udvikling, det afgørende er, om det lykkes minoriteten at true f.eks. kunstnere til tavshed og skræmme det i forvejen tavse flertal. videre på Word doc.:
http://files.upl.silentwhisper.net/upload1/kaare_bluitgen.doc

Ekstremister vil hverve kriminelle indvandrere
Politi og indvandrerkonsulenter ser tegn på, at ekstreme muslimske grupperinger bevidst søger at hverve nye medlemmer blandt grupper af kriminelle indvandrere. PET holder skarpt øje med de ekstreme kredses »talentspejdere« .
Glostrup Politi fortsatte i går afhøringerne af de seks anholdte i sagen om en formodet dansk terrorcelle i et forsøg på at kortlægge et muligt netværk, en gruppering eller en bagmand bag de anholdte.
Politiets Efterretningstjeneste (PET) har siden 11. september 2001 intensiveret overvågningen af de ekstreme muslimske miljøer herhjemme - en personkreds der skønnes at udgøre knap et par tusinde personer. Og som noget nyt har PET på det seneste set tegn på, at såkaldte »talentspejdere« fra ekstreme muslimske grupperinger forsøger at rekruttere tilhængere i de kriminelle invandrermiljøer.
- »De forsøger at få fat i de unge fra de kriminelle miljøer ved at tilbyde et fast holdepunkt i islam. Det er en oplagt gruppe, hvis man skal rekruttere folk til at gennemføre terroraktioner, for gruppen rummer i forvejen en vrede mod det samfund, de lever i. Da de i sin tid valgte kriminaliteten, har de allerede dér valgt at leve på kanten af samfundet. Når det bliver kombineret med den religiøse vrede er det en person, som kan blive meget farlig,« siger Mehmet Yüksekkaya. (log in, men gratis)
http://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=649800:fid=100100836
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net