fredag, november 25, 2005

Svenskfjendtlighed ?

Endnu en paranoid påstand af en forskruet nationalist ? Det kan man bestemt ikke kalde den garvede og fornuftige Jan Milld. (I Sverige kaldes han "rättshaverist". Lad mig oversætte udtrykket: Det er en person der har ret i modsætning til beslutningtagerne. Da man ikke kan klare ham via argumenter, psykolgiserer man ham. En mildere form for sovjets psykiatri-metode, men i princippet det samme).
Jan Milld er i den nuværende situation, den bedste statsminister som Sverige med garanti aldrig får.

Der er belæg for ordet og eksemplerne er legio. Bortset fra den ramponerede velfærd, som går hårdt udover "den oprindelige befolkning", så er der den importerede kriminalitet ,der rammer svenskere på liv og ejendom i langt højere grad end de tilvandrede. Men det er kun overskriften for hele miséren. Her er en ny sektion på BGF hvor begrebet kan studeres. Hvilken befolkning finder sig i dette i længden ?
I skuggan av kampanjandet mot främlingsfientlighet, i kölvattnet på massinvandringen till Sverige, har en fientlighet mot vanliga svenskar tilltagit.
Denna fientlighet tar sig uttryck inte bara i hatfyllda attityder och i hot, den resulterar också i öppet förtryck som diskriminering och våld
.
De som står för svenskfientligheten är i huvudsak tre grupper:
1. Maktgrupper i samhället (media, partipolitik, juridik, mm)
2. Politiska extremister
3. Kriminella invandrare.
foto © webmaster
http://www.bgf.nu/svenskfientlighet/index.html

Fredagsbøn på SVT
Hvorfor gå, hvis ikke til yderligheder? Muhammeds glade budskab ernået til Umeå.
19.30
Muslimsk bön: Bussen till Bilaal
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=8744&shortVersion=true&lid=SVT1_button
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net