tirsdag, november 22, 2005

Transportproblemer ?

Elektrisk "løbehjul" - holder selv balancen. Tophastighed 35 km/t. Aktionsradius ca. 20 km.
foto © webmaster

Én gang for alle
gemmer jeg dem. Hver gang disse tal citeres, mødes man af et vantro krav om dokumentation. Dennegang gemmer jeg artiklerne et sikert sted i cyberspace. Efter hvad jeg forstår skulle statistikken også snart blive erstattet af en mere frisk.
Berlingeren 15/3-2002:
Udlændinge bag tre af fire voldtægter
Danskere med anden etnisk baggrund udgjorde 76,5 procent af de dømte i voldtægtssagerne i 2001 i København. Det viser en opgørelse fra justitsminister Lene Espersen (K).
I alt blev 17 mænd sidste år dømt for voldtægt i hovedstaden. Heraf havde fire dansk baggrund, og 13 havde anden etnisk baggrund. Dansk Folkepartis retspolitiske ordfører, Peter Skaarup, der har bedt om opgørelsen, kalder tallene for »hårrejsende«. »Der er jo en voldsom overrepræsentation af udlændinge. Det tyder på, at der både er behov for strengere straffe for voldtægt og behov for en stærkere social indsats blandt flygtninge og indvandrere«, siger Peter Skaarup. Folketinget førstebehandlede i går et lovforslag om at hæve strafferammerne for vold og voldtægter. Et flertal ønsker, at rammen for voldtægt af særlig farlig karakter sættes op fra 10 til 12 år, mens der skal lægges ét år til straffen i voldtægtssager.Ritzau
Etniske minoriteter bag tre ud af fire voldtægter
Kristeligt Dagblad 16. marts 2002
Förklar formell krig mot islamisterna
i en krig er det jo mest praktisk at begge parter er klar over at krigtilstand råder:
Ulf Nilson: Vi måste ta tag i problemet och snacka klarspråk
- Gris, är det bra?Frågan ställdes till min yngsta dotter av en pojke i en muslimsk skola i Stockholm, när hon jobbade där. Hon svarade att grisen är ok.- Nej, gris är skit. Och ni som äter gris är skit.Några små flickor på samma ställe, kanske nio, tio år gamla, förklarade att de gärna skulle bli självmordsbombare.
*********
Extrem islamistisk indoktrinering pågår också i Sverige och ingen verkar våga ta itu med saken.I USA där detta skrivs pågår däremot en hård debatt, just nu runt en bok skriven av den konservativa tidningen Washington Times politiske redaktör, Anthony Blankly (också ledande tv-kommentator). Blankly kräver att kongressen - för att samla landet - f o r m e l l t förklarar krig mot extrem islamism.
*********
Enligt en utredning gjord i Pentagon dog 9 575 människor i terroristdåd mellan 87 och 94. Mellan 93 till 03 har siffran vuxit till 27 608. De materiella skadorna uppgår till många, många miljarder och ingen behöver tvivla på att bin Ladin, al-Zarqawi och de andra vill förstöra vår civilisation (för att i lugn och ro kunna försätta arabvärlden, Pakistan, Afghanistan och andra länder i förnedring och slaveri).Har vi i Sverige någon anledning att bry oss om detta?............
Agents provocateurs eller Walraffere ?
i al fald i særklasse usympatisk. det gælder også en statsluskefis som Lappilainen:
Invandrare söker jobb på låtsas – studie får kritik .
Integrationsverket ska granska hur ofta jobbsökare blir diskriminerade. Därför anlitar verket invandrare som ska utge sig för att söka vissa arbeten.
Redan i förväg kritiseras studien nu av Justitieombudsmannen.
– Detta är en form av lurendrejeri, säger JO Nils-Olof Berggren. Det är svårt för svenska myndigheter att få säkra och handfasta belägg för att det förekommer etnisk och religiös diskriminering i Sverige. I somras föreslog den statlige utredaren Paul Lappalainen att en rad myndigheter – däribland Ams, Rikspolisstyrelsen, Försäkringskassan, länsstyrelserna och åklagarmyndigheterna – skulle göra diskrimineringskontroller när de granskar kvaliteten i det egna arbetet.
Lappalainen anser att de bör använda sig av ”situation testing” – en omstridd metod där några invandrare i all hemlighet ägnar sig åt wallraffande och åt att fingera olika situationer för att se hur myndigheten bemöter dem. Förslaget möter kritik från näringslivet och moderaterna.
Hans eller Engell ?
et underholdende karaktermord på Ekstra bladets chefredaktør. Man er tilbøjelig til at tro portrættet passer, for hvad skal man mene om en konservativ ex. minister, der lader sig hyre af Politikens Hus for at hive tænderne ud på EB og gøre det til et kulturradikalt oppositionsorgan ?
Ny politisk bog: Hygge-Hans og ækle Engell
Information 22. november 2005
Både dr. Jekyll og Mr. Hyde ville forskrækkes over det billede, som ny portrætbog tegner af dobbeltmennesket Hans Engell

Af David Rehling
Gemytlig fyr, kvik i replikken, hyggeborgerlig, en konservativ brumbasse, der ikke skjuler, at han er en ynder af bordets og lagenets glæder.
Sådan kender man Hans Engell fra hans fremtoning på tv-skærm og talerstol.Men der er en anden Engell: En, der lader ansigtet fryse øjnene til små sprækker og kroppen tårne truende, og som iskoldt knuser sig frem mod magten, den magt, som han vellystigt og vilkårligt kuer andre med.
Den anden Engell har offentligheden kun set i glimt, fanget af et nærgående kamera efter endnu et nedrigt opgør bag lukkede døre. Men denne anden Engell, den ækle Engell, er den, der har forfærdet og fortørnet mennesker, der kom tættere på, end de siden brød sig om.
********
Hør dommen fra den mand, der opfandt Engell som politiker, og som var i statsminister for de regeringer, hvor Engell tjente som henholdsvis forsvarsminister (1982-87) og justitsminister (1989-93). Den konservative Poul Schlüter prøver ellers altid at udglatte borgerlige modsætninger - sågar i forholdet til Venstre. Men om Hans Engell siger han:
"Han var kun optaget af at bevare magten, men han kunne ikke administrere den. Han havde ikke karakteren. Jeg er skuffet over ham."
********
Mobbede jøder
En, der oplevede Engell i de år, fortæller i bogen:"Hans havde en fascination af nazismen og Det Tredje Rige, som han ikke forsøgte at skjule, tværtimod gav han udtryk for sin betagelse, og han mobbede elever af jødisk herkomst."
En anden fortæller:"Hans gjorde livet surt for flere fra Sorø. De, der ikke var så robuste, faldt han over, ikke mindst hvis de var af jødisk afstamning, og han var sygeligt optaget af Anden Verdenskrig."
********
Politikens bestyrelse synes benovet over ministertitlerne og hidkalder ham til chefposten. Men får selvsagt både Hans og Engell med. Og som Dan Lynge-sagen har mindet Ekstra Bladets journalister om: Hvad hjælper det, at Hygge-Hans sidder i stolen, når der er en anden, der rumsterer i skabet?
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net