torsdag, december 01, 2005

Velfærdskommisionen foreslår indvandrerstop

Dette rejser det interessante spørgsmål: Hvad nu med dem der kritiserede den for 10,20 og 25 år siden ? Bliver de bespist på Rådhuset, ignoreret eller stadig set som "sort-brune xenofober" og misliebige personer?
Uden tvivl vil politikere der har tilføjet Danmark ubodelig skade (S,R og venstrefløjen for det meste), fortsat få Riddekors og Nytårskur. Og skrive selvhyldende erindringer. Men hvad med de der fik ret - tilsidst ?

Koestler skriver (Rubashovs dagbog fra
'Mørke midt på dagen'):"Hvad der i sidste instans er sandheden, er altid en vildfarelse i næstsidste instans, Den, som viser sig at få ret til slut, vil
forinden stå som en afsporet og skadelig person".
Et stop for indvandring fra mindre udviklede lande kan løse problemet med, at færre unge skal forsørge flere gamle, mener Velfærdskommissionen.En total opbremsning i indvandringen fra mindre udviklede lande kan spare statsfinanserne for 50 mia. kr. om året i 2040.
Det er konklusionen i en række analyser foretaget af Velfærdskommissionen, skriver Børsen i dag. Velfærdskommissionen skal først 6. december fremlægge sine anbefalinger til en velfærdsreform for regeringen, men allerede nu er der sluppet enkelte anbefalinger ud.

"Velfærdskommissionen påpeger, at indvandring ikke vil løse problemet, snarere tværtimod. Mens en nyfødt dansker i gennemsnit vil koste samfundet 750.000 kr. fra vugge til grav, vil omkostningen på en indvandrer på grund af generelt lavere erhvervsdeltagelse være 2,5 mio. kr., vurderer Velfærdskommissionen. »Det er således knap tre fjerdedele af det samlede langsigtede finansieringsproblem, der tilskrives den fremtidige indvandring fra mindre udviklede lande,« skriver Velfærdskommissionen.“

Indvandrerstop vil løse samfundsproblem

En total opbremsning i indvandringen fra mindre udviklede lande vil spare statsfinanserne for 50 mia. kr. om året i 2040

www.politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=410779
http://www.uriasposten.net
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3417338

"Aningslös respekt för religioner"
"Det finns, säger Soleyman Ghasemiani, en monumental rädsla förreligionskritik så snart det handlar om islam.- Man har tvingat kristendomen till reträtt och förpassat den tillden privata sfären och man kan kritisera, smäda, häda och häckla den kristnatron i yttrandefrihetens namn.
Men om man gör detsamma med islam ...? Då hotas man.

"Vänstern (även måttlig sådan) och högerextremisterna och Bryssel ocharaberna, alla förenas de i vreden ("ilskan" på tidningssvenska) mot Bush och Sharon och (fast mindre påfallande) Benedikt XVI. Är dettaförklaringen till att den som kritiserar muslimska sedvänjor idag kan kallas"islamofob"
- Det är så fascinerande - Sverige av idag är framförallt gudlöst. Svenska Kyrkan är mest ett skämt. Men ställda inför en massivt reaktionär, religionsvansinnig rörelse som wahabismen-salafismen blir vår överhet, hela Sanningsministeriet, tystlåten och stoppar tummen i munnen och bligarängsligt på de stora starka imamerna som ser så farliga ut...
http://www.svd.se/dynamiskt/idag/did_11165198.asp

Eftermælet
som Bjerregaard åbenbart er ude på at sikre, bør ikke blive kønt:
Tolerant parti
Tolerancen trives bedre end nogensinde hos Socialdemokraterne i København. F.eks. mener Ritt Bjerregaard, at det er »imponerende«, at den meget omtalte dobbeltgænger har trukket sig fra den ellers vellønnede næstformandspost i kommunens administration, hvilket kun kan forstås derhen, at det ville hun aldrig selv have gjort.
Samtidig viser den 19-årige partifælle Sikandar Malik Siddique sit storsind med udtalelsen: »Jeg hader ikke Khan«. Noget kunne dog tyde på, at det netop er tilfældet, for på journalistens spørgsmål om, hvad det er, den detroniserede dobbeltgænger ikke kan, svarer ungdomspolitikeren: »Han taler ikke særlig godt dansk, og bare det i sig selv er god grund til, at han ikke skal sidde på den post«.
Hvis en politiker fra et parti bare en turban til højre for Socialdemokratiet havde udtalt noget tilsvarende, var det kommet i både »Radioavisen« og »TV Avisen« og »Deadline« og »Profilen« og »Sporten«. I stedet slipper Ritt Bjerregaard af sted med at konkludere, at Wallait Khan har været udsat for en »hetz«. Gad vide, om der ikke sidder en og anden socialdemokratisk vælger og fortryder sin stemme, for magen til amatører skal man lede længe efter i dansk politik, og det siger ikke så lidt.
Mikael Jalving (Groft sagt, Berl.)
*********
S-analyse: Vi er for dårlige
skræller man resten af den - iøvrigt ret underholdendende bortforklaring væk - er jeg fuldstændig enig. Jeg rører aldrig partiet med en ildtang mere. Det hører ungdommens skødesynder til. I min levetid har der skullet ryddes op efter deres ulykker. Hvilken anden regering har selv smidt håndklædet i ringen på grund af egen udygtighed ? (Anker Jørgsensen). At Nyrop og Lykketoft blev sat fra bestillingen i 2001 - det er sådan noget der gengiver én troen på folkestyret. Befolkningen måtte dog træde til for at minde dem om deres udygtighed og selvfedme. Ligefrem stemme på dem, det vil jeg overlade til dem der ser "Vild med Dans" - og ikke meget andet. Jo, måske P 1 - "snakkesalig radio".
http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2005/11/30/231350.htm
Antiracister
hvem er ikke "antiracist" ? Indvandringen radikaliser svenskerne i idioter af den ene observans og den anden. Og hvad værre er : det bliver kronisk.
Antirasistdemonstration i Lund
novemberdemonstrationerna, som avslutade den antirasistiska veckan i Lund, samlade cirka tvåhundra unga antirasister i Lundagård på onsdagskvällen.
LUND. Efter inledande brandtal mot rasism, främlingsfientlig politik och fascism vid Tegnérstatyn tågade väl sammanhållna och disciplinerade ungsocialister, syndikalister och anarkister tillsammans med antirasistisk front genom Lunds centrum.
http://sydsvenskan.se/lund/article129313.ece

i word dokument
http://files.upl.silentwhisper.net/upload0/Selvforskyldt_stigmatisering.doc
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net