onsdag, marts 29, 2006

Gruppeeksamen på RUC

professor, dr. jur. Kirsten Ketcher skriver bla. i Berlingske:
Arla og andre virksomheder er befriende gennemsigtige. De vil bare sælge deres varer. Diverse intellektuelle er på en måde, som de ofte er i den branche. De er lidt rundt på gulvet og har svært ved at orientere sig. Jeg er nærmest rørt over deres naivitet og lyst til at gå i dialog med islamister. Også blandt mine juridiske kolleger har der været en vis vaklen i geledderne. Men Fogh har frem for alt ret i, at oppositionen ikke har kendt sin besøgstid. Den ter sig, som om sagen drejede sig om gruppeeksamen på RUC. At visse journalister og avisredaktører ikke kan se, at der foregår en kamp om ytringsfriheden og demokratiets fremtid, er særdeles bekymrende.
*********
REGERINGEN er forståeligt nok stresset og plaget af denne sag. Men nu gælder det mere end nogen sinde om at holde sin sti ren. Det er derfor kedeligt at læse, at udenrigsministeren synes, at det er en fin idé med en FN-erklæring om beskyttelse af de sårede religiøse følelser. Det er en glidebane, der kun ender ét sted, nemlig i religionernes favn.
-I en sådan krise er det også vigtigt at tage bestik af de retfærdige. PEN-klubbens bestyrelsesflertal levede trods alt op til sit principielle ansvar. Danske demokratiske muslimer er trådt i karakter som et bolværk mod den uforstand, som velmenende folkekirkedanskere stiller til skue i kredsen af nyttige idioter.Og så var Holland ytringsfrihedens og demokratiets sande ven, da de forhindrede EU i at give en undskyldning.

"Nyere forskning viser....."
nu noget andet end den viste før. Det har jeg kendt nogen der har sagt hele tiden:
Slut med timer i modersmål
Politiken 29. marts 2006
Ny rapport viser, at undervisning i modersmål ikke hjælper eleverne. Derfor er et bredt flertal på Københavns Rådhus nu enigt om at afskaffe ordningen.

“Den nye analyse fra AKF… viser, at de 255 børn, som har fået modersmålsundervisning ud af i alt 455 tosprogede, der deltog i PISA i København, ikke klarer sig bedre i PISA. Tværtimod er de dårligere til matematik og læsning - og det gælder også, når tallene bliver renset for børnenes sociale baggrund og for, hvor længe de har fået modersmålsundervisning.”

Sindelagsskolen
uddanner naturligvis "hele mennesker" - "demokrater, lykkelige mennesker", ja allerhelst små socialdemokrater. Mislykkes det, skal de dumpes. Hvilket held man gik i skole, dengang de kun uddannede halve mennesker:
Elever som sympatiserar med nazistiska och rasistiska organisationer kan få underkänt i samhällskunskap om de inte ändrar sig.
Det har Ytterbyskolan i Kungälv norr om Göteborg bestämt.
Rektorn Ann-Charlotte Brandberg säger till SR att skolan har yttrandefrihet men att man inte får fälla kränkande uttalanden om sina skolkamrater eller andra.
Skolverket är kritiskt. Om en elev har faktiska kunskaper i demokratins principer men ändå har en annan åsikt ska det beaktas, heter det bl.a.
Nazistsympatier kan ge underkänt
SD-Kuriren:
»Nu är det inte första gången som vi fått uppleva rektorers diktatoriska utspel i skolvärlden. Från slutet av 90-talet har följande diktat utgått från den yrkesgruppen - förbud för elever att bära kläder med tryck som ”Heja Sverige” eller texten till vår nationalsång - elever med sådan text på tröjan förbjuds att delta i klassfotograferingen - förbud att hissa flaggan på avslutningsdagar - den svenska nationalsången får ej sjungas på skolavslutningen - skolavslutningar hålls i gymnastiksalar i stället för i kyrkan.«
Rektorer som trampar snett


At give et land bort

Camre er ikke diplomat:

I 2001 sagde vælgerne nej til strømmen af indvandrere fra mindre udviklede lande og til de konstante skattestigninger. Dansk Folkeparti har støttet en afbalanceret reformpolitik, som oppositionen ikke har haft alternativer til. Alle internationale analyser viser, at Danmark er et af verdens førende lande, når det gælder økonomisk og social udvikling, produktivitet og konkurrenceevne. -De allerfleste lande i EU misunder os, og alle undtagen Sverige (som har besluttet at give landet til muslimerne) kæmper for at dæmpe strømmen af problemindvandrere fra de ikke-udviklede lande.
-Man skal hedde Gitte Seeberg for at sige, at Danmark har mistet anseelse i udlandet på grund af DFs indflydelse på regeringen. Sandheden er, at Danmark er langt mere socialt velfungerende og økonomisk langt mere effektiv end så at sige alle andre i EU.


ARLA FOODS - ALLAH FOODS

Arlas diktaturfjäsk i annonser över hela Mellanöstern har retat de frihetsälskande danskarna till ursinne och i en insändare i JP döps koncernen till Allah Foods; och det lär den väl få heta efter detta.
Några utdrag ur JP:
"Med denna annons avskriver Arla den danska demokratiska processen och yttrandefriheten till fördel för den totalitära islamismen taburegler, pöbel, våld och ambassadbränningar..."
För Arla innebär detta två saker, för det första att araberna genomskådar hyckleriet ganska snart, och för det andra att koncernen förlorar goodwill på hemmaplan.
"Jag genomför från och med nu min egen bojkott av Arlas produkter..."
"Gud vet när de ändrar sitt namn till Allah Foods."
Och så fortsätter det. Mjölken surnar, snart vill ingen ha den, varken jude eller grek, arab eller dansk.

Kurt Lundgren


besøg: KVINDER FOR FRIHED

Krise ?
Ja, for Socialdemokratiet, and so what ?
Samlingsregering
»Der er historisk vingesus over ordet samlingsregering, som er en regering, hvor partierne går sammen uden hensyn til indbyrdes uenighed og danner regering. Sådan en fik vi lige efter Danmarks befrielse, og nu bør vi gentage succesen, siger Henning Koch, der er professor i statsret. Vi befinder os nemlig i »den største politiske krise« siden Anden Verdenskrig, og så er det da også logisk, at når vi dengang fik en samlingsregering, så må vi også have det nu.
- Vi må nemlig gøre os klart, siger Koch, at vi har fået »bad standing« iblandt EUs regeringer, og at deres »tålmodighed ikke er uendelig«. Problemet er, siger Koch, at regeringen i sin håndtering af Muhammed-sagen har ført »falsk tale« om, at »ytringsfriheden er grænseløs« og derved »antyder«, at vi ikke respekterer fælleseuropæiske værdier som »ytringsfrihed, tro og religiøse følelser«.
- Der er næppe tvivl om, at professorens forslag lige nu bliver diskuteret på Christiansborg. Tænk om vi kunne genoprette det dårlige image, nogen hævder, vi har fået, bare ved at udvide regeringen og måske få en repræsentant for Arla med som særlig mejeriminister i den nationale krise.......................«
fra Ditlev Tamm i Groft Sagt

Politiker i Forskerklæder
foto © webmaster
Eksperter har langt mere troværdighed end politikere, og hvis man vil få et politisk budskab igennem, er det klogt at tage forskerklæder på og gi´ den som uvildig ekspert. En af de bedste i branchen er profesor i forfatningsret Henning Koch, der aldrig taler om jura uden at nævne Dansk Folkeparti. Vil man vide, at Danmarks omdømme i omverden er lige nul, er han et oplagt emne. Berlingske Tidende henvendte sig til ham søndag den 26. marts og fik det ikke uventede svar, at regeringen skulle gå af.
-Dagen efter var professoren der igen under overskriften "Ekspert: Danmark i Europas trediedivision". Det var Dansk Folkepartis skyld, lød professorens juridiske responsum. "Partiet rummer destruktive kræfter". De er "farlige"..."kan udløse panik"..."dansk antisemitisme"..."jøderne"..."modstand mod modernisme"..."bondehær fra Jylland"..."misundelse" og mere af samme skuffe og bonitet.
Hvem stod bag angrebet på World Trade Center, drivhusefekten og den faldende sædkvalitet?
Professor Koch har svaret.
Geoffrey Cain

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net