fredag, april 07, 2006

Hellige enfold......................

Skulle Feministisk Forum ikke ha en guided tour på et krisecenter og i en af de bydele, hvor det sociale tørklædepres er uomgængeligt ? Er problemet at de aldrig har mødt en rigtig led mandschauvinist, men kun VS lærere i fløjlsbukser med åndelig hængerøv ?

Kapitel 24, vers 31: "...Og at de skal trække deres hoveddække sammen om deres bryster og ikke åbenbare deres skønhed, undtagen overfor deres ægtemænd eller deres fædre..."

Og kapitel 33, vers 59: "O du Profet, sig til dine hustruer og dine døtre og til de troendes kvinder, at de skal trække deres ydre kåber tæt sammen om og over sig (når de går ud). Dette er det bedste, så de kan kendes, og så de ikke forulempes..."

Deadline, fredag 22:30

fra KrD:


Svend Burmester: Den rutinemæssige kvindediskrimination

man har, man brugte lidt pænere ord, men lad mig bruge nogle direkte ord, man har uduelige korrupte regeringer, man diskriminerer mod halvdelen af sin befolkning, nemlig kvinderne, og hvis man gør det så er man ikke istand til at deltage i den moderne verden, ikke bare af moralske grunde, men simpelthen af rene økonomiske grunde på grund af produktivitet.

For Burmester er det mest afgørende islams indstilling til kvinder. »Du kan ikke få en moderne udvikling, når du diskriminerer mod 50 procent af din befolkning. Det er en ressource, som du har brug for, men som ikke bruges.« […]

Urias

Jelveds luftkasteller
Er konen rigtig velforvaret ? EB´s leder:
DEN MÅTTE komme: Trætheden og opgivelsen over, at Marianne Jelved kliner Det Radikale Venstre op ad Socialdemokraterne, som luften siver ud af. Trætheden og opgivelsen over, at Marianne Jelved fastholder Margrethe Vestager som sin kronprinsesse, skønt hun er åbenlyst talentløs og savner enhver karisma. Træthed og opgivelse slog i går over i en eksplosion, da Margrethe ved et møde i den radikale gruppe belærte Naser Khader om, at det er forbudt at gå ind for et radikalt samarbejde med V og K.
[..]NASER ville ikke finde sig i Margrethes tilrettevisning og forklarede hende, at han er dødtræt af hende - og vil forlade gruppen, hvis hun bliver formand. I forvejen har hun generet ham i tv ved at latterliggøre hans advarsler mod islamiske ekstremister. Hun kalder dem 'et begrænset problem', skønt de - ud over årtiers største udenrigskrise - er skyld i, at Naser døgnet rundt bevogtes af bodyguards fra efterretningsvæsenet.
Radikal borgerkrig

Tryk de tegninger igen !
om ikke andet, så bliver Birthe Rønn Hornbech
stødt på manchetterne. (tegning via: Minut)
Jyllands-Posten 7. april 2006
Af Per Nyholm
ROM Jeg har længe villet skrive følgende, og nu gør jeg det: Var jeg Jyllands-Postens chefredaktør, hvilket jeg Gud være lovet ikke er og aldrig har ønsket at være, ville jeg den dag i morgen genoptrykke avisens tegninger af profeten Muhammed.
Jeg ville gøre det på hovedavisens forside, og jeg ville skrive i en ledsagende tekst, så intet kunne misforstås: "Dette er ment til fremhævelse af disse tegningers lovlighed i Danmark, ikke Indonesien, ikke Nigeria og ikke Saudi-Arabien, men Danmark, hvor dansk lov er gældende lov."
Jeg ville tilføje, at det danske demokrati ikke garanterer sine borgere eller andre, at de ikke lejlighedsvis vil føle sig krænket eller stødt. I Danmark indgår selv smagløshed og dumhed i den pris, der betales for ytringsfriheden. Der er nazister, fascister og kommunister, men ingen hellige køer, loven tager ingen sygelige hensyn til morderiske eller løgnagtige prædikanter, hvad enten disse er danskere eller udlændinge, kristne eller muslimer eller noget tredje.
I Danmark har vi igennem 1000 år frimandsretten. Den, der står godt for hug, får hug. Vi kan, hvis det ellers passer os, bøje denne frimandsret hen imod den mere civiliserede romerret, men vi hverken kan eller skal bøje den imod et lovsystem, indrettet på en af reaktionære, ringe uddannede og hadske imamer konstrueret korantolkning, som kræver død og ødelæggelse over den synder, der vover at stille op imod disse imamer.

**********
Død, død, død. Det er budskabet. Der er simpelt hen for megen død i disse prædikanter! Tegnerne skal dø, Naser Khader skal dø, Salman Rushdie skal dø, Ayaan Hirsi Ali skal dø, Aisha Parveen i Pakistan skal dø, fordi hun i en alder af 14 år blev bortført og spærret inde på et bordel og derfor gjorde sig skyld i hor. En kvinde i Nigeria skal dø, fordi hun blev voldtaget og fødte et barn. Abdul Rahman i Afghanistan skal dø, fordi han konverterede fra islam til kristendommen. Det er, hvad Arla, Politiken og andre vil have os til at respektere. Død, død og atter død.
Det er faktisk ikke morsomt, at Ahmed Akkari går rundt på gader og stræder og kræver både forståelse og respekt for sin verbale terror. Viser han selv forståelse og respekt? Har man nogensinde grebet ham i tolerance over for anderledes tænkende? Jeg mangler endnu at høre om det. Måske skulle han og hans ligesindede, som sandelig også findes i den kristne og i den politiske lejr, begynde med sig selv.

Skødeperkere ?
må mildt sagt siges at være et "dem og os" udtryk: (fra Weekendavisen)
Vi er tusinder af skødeperkere
Demokratiske Muslimer. Nu har man fundet på et nyt ord for os, der er medlem af Naser Khaders forening. Skødeperkerne hedder vi. Vi sidder nemlig på skødet af danskerne og bliver aet.
FOR nylig hørte jeg, at der var opfundet et nyt ord for os, der var medlem af Naser Khaders forening. Skødeperkerne. Det var os, der sad på skødet af danskerne og blev aet. Og jeg er sikker på, at de, der fandt på ordet, føler sig overbevist om, at vi bare er en lille minoritet, ja faktisk ikke mere end de omkring 1000 medlemmer, som foreningen har i dag.Men det tror jeg ikke. Jeg tror faktisk, at der er i titusindvis af demokratisk sindede muslimer i Danmark, som lige så godt kunne være medlemmer af foreningen, men som ikke er det af grunde, som jeg gerne vil forklare her.
**********
Og det er derfor, at det er så vigtigt at vise dem, at der er flere måder at være muslim på. Som for eksempel, at man godt kan være medlem af Demokratiske Muslimer.Men hvis vores forening skal blive en succes, er det nødvendigt, at den ikke bare fremstår som Naser Khaders klub. For så står og falder initiativet med holdningen til ham og til hans politiske overbevisning. Derfor må han sørge for, at han altid omgiver sig med andre, når han udtaler sig på foreningens vegne, ligesom der gerne skulle være andre, som giver deres røst til kende i Demokratiske Muslimer.
Esma Birdi er født i Tyrkiet og har boet i Danmark siden 1972. Hun er forfatter, foredragsholder, tolk og konsulent. Hun har rådgivet regeringen i integrationsspørgsmål og udlændingespørgsmål. I 2003 modtog hun Venstres frihedspris.

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net