mandag, april 10, 2006

Hjørneværelse-fundamentalisten

Tøger Seidenfaden. Man skulle tro det var ham, og ikke fruen , der havde marcheret i takt på Tvind.
De Radikale har ganske vidst opdaget at deres landsødelæggelser er på kollisionskurs med virkeligheden, og at de kun har et krympende vælgersegment foran sig af verdensfjerne RUC lektorer og pensionerede arkitekter. Plus de helt unge, der har "die Gnade des späten Geburt".
Hvad gør man ? Siger undskyld ? "Vi tog fejl, vi koster jer mange milliarder og det der er værre" Næh, sadler om om og håber på den folkelige glemsel. Alle - undtagen Tøger S - fra "Femvejs-segmentet"


Den sidste radikaler
Tøger Seidenfaden, Politikens åndelige vejleder, bryder sig ikke om Naser Khader, som han betegner som et problembarn, hvis personlige succes ikke nødvendigvis er til partiets fordel. At Khader har problemer er uomtvisteligt. Han må leve under politibeskyttelse og kan ikke gå en tur på Strøget uden at blive spyttet på.
Men det kunne han alt sammen have undgået, hvis han blot havde holdt sig til Tøger Seidenfadens kurs i indvandrerpolitikken, der går ud på, at det er det nuværende politiske flertals skyld, at det ikke går bedre med integrationen. Nu ligger Naser Khader, som han har redt. Ja, han fremturer med at sige til Berlingske Tidende, at muslimske ekstremister er et meget større problem end Dansk Folkeparti.
-Hermed er han meget langt fra den radikale partilinje, fastslår redaktøren fra Rådhuspladsen. Det samme må så gælde Marianne Jelved, som til internetmagasinet Altinget.dk har udtalt sig på linje med Khader i bedømmelsen af, hvem der er mest farlig – selv om det ikke er noget, hun direkte skilter med, når hun er på fjernsynet.
-Men når både Khader og Jelved har fjernet sig fra partilinjen, hvem tegner den så? Indtil for få dage siden var det Margrethe Vestager, som altid i interne partidrøftelser forklarer VKO-flertallets udlændingepolitik som motiveret af had til »de sorte«. Men efter at hun har måttet stikke piben ind, er der ikke andre til at videreføre den ægte antiracistiske partilinje end netop Tøger Seidenfaden. Der hviler således et tungt ansvar på hans kraftige skuldre.
Lars Hedegaard, Groft Sagt- Berlingske
På tide
Naturlig radikal frihed, Politiken


»Andrafiering«
altså : "den anden -gørelse". Mens jeg vender den sproglige nyskabelse sammen med skråen, vil jeg overveje om livet er langt nok til at læse mere af Sahlins opfindelse, Masoud Kamali:

»Andrafiering och diskriminering av elever med invandrarbakgrund är ett grundläggande problem i utbildningssammanhang som måste tas på största allvar för att motverka att en av de viktigaste samhällsinstitutionerna för främjandet av demokrati och social sammanhållning fortsätter att reproducera de socioekonomiska och etniska klyftorna i samhället.«
Masoud Kamali , Professor och särskild utredare
"Skolans arbetssätt diskriminerar invandrare"

Tørklædet - islamismens flag
Af Lone Nørgaard
"Kvinder, der bærer tørklæder gør det (med få undtagelser), fordi de bliver tvunget til det. Intet sted, hvor islamisterne er kommet til magten rundt omkring i verden, overlades det til den enkelte kvinde selv at beslutte, om hun vil bære et hovedtørklæde.Tørklædet er islamismens flag. Også i Danmark. Derfor er tørklæder ikke "uskyldige skikke" - det er en naiv indfaldsvinkel. DR's flirten med islamismen = totalitær politisk ideologi indsvøbt i religiøse gevandter - er en dybt foruroligende udvikling."
Den ufattelige indre fjende

Sort dag
for to store EU lande igår. Frankrig gir efter for gadens parlament, der tror de er progressive, men er den sorte reaktion. Bedst illustreret ved en ung indvandrer der med rette sagde : "Dette er ikke godt for vores fremtid".
Og Italien gjorde sig uregerbart. "Public service kanalerne" DR, BBC og SVT var så partiske mod Belusconi, at man var nødt til at heppe på ham.
Gæt en socialist pamper

Endnu en public service specialitet
at vise massedemonstrationer for indvandring i USA, når man ved at 75 % af befolkningen er stærkt engageret imod. At sagen er nr. 1 på deres politiske dagsorden.
Immigration is about to overrun this once-great nation


Dialog er "Peace in our time"
gemen det bliver en lang og smertefuld læreproces i en samtalekultur som den nordiske:
Af Poul E. Andersen, tidl. domprovst, Odense
Det vil være en misforståelse at tro, at muslimer vil indgå i en dialog på lige vilkår. De kan ikke give, tage og bøje af. Islam kan kun kræve og tage.
»Da jeg forelagde dialogspørgsmålet for Islamisk Verdensliga i Danmark, lød svaret: »For en muslim er det fundamentalt kunstigt i at diskutere islam. Faktisk betragter man enhver diskussion som udtryk for vestlig tankegang«.

-For islamister kan debat om religiøse holdninger derfor principielt ikke komme på tale. Hvis muslimer indgår i dialogisk debat om religiøst betingede emner, har det kun et formål, at skabe større rum for islam.
Det er unaturligt for muslimer at leve i et ikke-muslimsk land, i hvad de kalder for Dar al Harb, krigens hus. Men de kan tillidsfuldt støtte sig til Koranens ord: "Den, som tror og udvandrer og kæmper for Allahs sag med deres ejendele og deres liv, har den højeste rang for Allahs åsyn, og disse vil sejre". (sura 2,2).«
Kronik: Dialog - et hemmeligt islamisk våben


Kriminalitet ødelægger Oslo
Det kan efterhånden slås fast som en uofficiel Gallup, at det er andelen indvandrere der bestemmer graden af kriminalitet. Der synes at være en umiddelbar proportinalitet. Andelen i Oslo er væsentlig højere end i København - 40 % - hvad københavnerne skal prise sig lykkelige for.
Denne artikel i Oslo Pusl, havde over 100 læserkommnetarer. De er alle strøget nu:
Kriminell ungdom er i ferd med å ødelegge oppvekstmiljøet i Oslo, fastslår Oslo tingrett. Småjenter blir voldtatt og ranet. Skoleelever blir truet på livet, ranet og banket opp.
-Nå ruller Stovner-politiet opp enda en voldsgjeng i Groruddalen. Fire gutter ble ranet natt til søndag 5. februar. Åtte gutter, fra 15 til 18 år, ble pågrepet og er nå siktet for ranene. Alle de siktede er av utenlandsk opprinnelse.

Kriminel ungdom ødelegger Oslo

"Man får nog beväpna seg själv"
Folk bliver røvede efter noder ved højlys dag. Masser af vidner. Igen griber ind.
video TV 4
Polisen i Malmö uppmanar allmänheten att ingripa (08:16)

Endast en femtedel klaras upp
I dag klarar Malmöpolisen endast upp en femtedel av personrånen, och många Malmöbor menar att motsättningarna mellan invandrargrupper och svenskar ligger bakom ökningen av rånen. - Det handlar om rasism mellan utlänningarna och svenskarna, säger Maximilian, 16 år, från Malmö. - Det har varit så länge. Alltså utlänningarna är avundsjuka på svenskarna för att de har mer pengar, och då rånar de dem för att de har mer pengar, säger han.
Enligt siffror från polisen i Malmö skedde det 905 stycken personrån i Malmö polisområde år 2005 mot 649 stycken året innan.
Rånkommission ska stoppa rån i Malmö
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net