søndag, april 23, 2006

Multikultur i Frederiksstaden

200 meter fra Amalienborg - og Information forresten. Et eksklusivt kvarter der var søndagschokeret. At gå i byen er ikke dét det var før i tiden. DR´s radioavis og Ritzau finder det ikke opportunt at fortælle hvem der myrder gæster i det Københavnske natteliv. Politiken heller ikke. (foto webmaster)
Det gør BT og JP:
- Én dræbt og tre såret ved knivstikkeri på fyldt cafe i det indre København natten til søndag. En mand blev tidligt søndag morgen stukket ihjel i forbindelse med et slagsmål på Cafe Vinbaren i Dronningens Tværgade 6 i det indre København, oplyser den centrale vagtleder hos Københavns Politi. Politiet efterlyser en gruppe på syv personer, der løb fra stedet. De beskrives alle som af anden udenlandsk herkomst.
BT
Forløbet er deja vu :
- Det er startede med en episode på dansegulvet, hvor en pige har følt sig forulempet af en 2. generationsindvandrer, der henvender sig til hende på dansegulvet.
Tidligere mesterbokser dræbt

Er etniciteten relevant ?
et er den naturligvis, når overrepræsentationen er så massiv som den f.eks. var i 2005:
DET VISER det sig nemlig, at 21 af de 53 drab er begået af indvandrere. De tegner sig altså for 40 pct. af drabene - skønt nydanskere højst kan siges at udgøre 10 pct. af befolkningen (hvorfra skal trækkes kvinder og børn, min anmærkning)
- Med andre ord står folk med indvandrer-baggrund for fire gange så mange mord som folk med dansk baggrund.DET ER imidlertid urimeligt at slå nydanskere over én kam. Mange af dem er fuldt så fredelige som gammeldanskere. Flertallet af indvandrede drabsmænd kommer fra dele af Mellemøsten eller Afrika, viser en gennemgang af de konkrete mord.
Ekstra Bladet 18. december 2005 (via Angantyr)
Hvis svenskerne fik deres tilsvarende tal - der nødvendigvis må være meget værre, er det ikke godt at vide hvad reaktionen ville blive. Derfor er etnicitet aldrig relvant i Sverige. Det går nemlig ikke ud på at beskytte ofrene for multikulturen, men skaberne af den.

Rio er dog langt værre.
-"Det er globaliseringen", som politikerne siger, når de vil ha det til at se ud som noget der er faldet ned fra himlen.
Vold og kriminalitet i Rio de Janeriro er årsagen til, at halvdelen af indbyggerne ville flytte, hvis de kunne.
Rios indbyggere klar til at flygte

En profeti
nu udtrykker han sig noget anderledes end jeg, men ellers kan jeg ikke udsætte noget på det. Jeg modtager ikke åbenbaringer, og jeg er holdt op med at spå. Sidste gang fik jeg ret ( Anna Lindh):

"Jag fick nåden att frambära en profetia till en ung muslimsk invandrare nyligen och de Ord som Herren gav mig chockerade mig. Profetian började så här:
"Så säger Herren, du har kommit en lång väg till ett land som snart ska upplösas i konflikter och lidande. Många kommer att önska att de hade din möjlighet att lämna landet, men de kommer att sakna den [...]".
- Det stundar svåra tider för detta land inom kort. Våldet kommer att tillta, relationer mellan olika folkgrupper kommer att brista och nya sjukdomar kommer att slå hårt mot landet. Precis som under det tidiga romarriket kommer det att ske en Kristusförföljelse i detta land. Denna Kristusförföljelse är resultatet av en hårdnad atmosfär i samhället, en ökad demonisk aktivitet och Guds luttringseld. Det stundar även väckelse, tecken och under från Gud och nya tider. De som har sin trygghet i annat än i Jesus, kommer att skakas ner, antingen för att ödmjuka sig och ta emot Jesus eller för att gå förlorade.
- Vad gäller det ökade muslimska inflytandet i samhället, kommer det att minska. Sverige kommer snart att drabbas av terroristattentat och pga det kommer man att bli tvungen att ta ställning för eller emot islam. Sverige kommer att ta ställning mot islam. Vi som är kristna ska fortsätta att be och fasta mot islamisering av Sverige och att de muslimer, som Herren har fört till detta land, får bli frälsta och ta emot Jesus Kristus, den levande Gudens Son. Gud kommer att göra mirakler i detta land, även för muslimerna. Var så säkra."
Kommer Sverige att bli muslimskt?

Islamiseringen i Uppdrag Granskning

TV- Tip: PÅ TISDAG: I svenska förorter finns i dag en religiös islamisk polis som försöker kontrollera andra muslimer. Budskapet är att muslimer ska isolera sig från alla svenskar som inte är muslimer.
- Strikt religiösa grupper sätter upp stränga regler för vad som är tillåtet och många mer sekulära muslimer känner sig hotade. I två program granskar vår reporter Magnus Wennerholm islam och integration i Sverige. Första delen ser du nu på tisdag.
Integrationen i Sverige motarbetas
videoklip
billede via PolemikkenRalf Pittelkow - "Da Bendtsen tømte bassinet"
..Uheldigvis for de radikale ser det ud til at ligge meget tungt med at fjerne Foghs flertal. Det sætter gruppen omkring Naser Khader og Morten Helveg Petersen i et alvorligt dilemma: Skal de tage et direkte opgør med Jelveds politiske linje i et forsøg på at få indflydelse, selv hvis Fogh beholder sit flertal? Eller skal de opgive håbet om, at det kan lade sig gøre, og ruste sig til yderligere et antal års ørkenvandring - måske med flere oaser undervejs?
I ørkenen opstår luftspejlinger. Som nu forestillingen om, at VK vil skifte Dansk Folkeparti ud med Jelveds udgave af de radikale.
Kendsgerningen er, at R næppe har været så langt fra den politiske magt i næsten 100 år.


Forstadsidealisternes hofnar Jacob Holdt
citeres for underholdningsværdien. I Danmark kan dårekistekandidater skrive kronikker. Det er sgu da ytringsfrihed:
Hvad med at genvinde Danmarks ry øjeblikkeligt ved at pege på Naser Khader som Europas første muslimske statsminister indtil næste valg? Det ville sende signaler af håb til hele den marginaliserede og undertrykte muslimske verden. Og Anders Fogh kunne genvinde sitry fra EU-topmødet i 2002 som brobygger i stedet for grøftegraver.
Gør Naser Khader til statsminister

Francis Fukuyama:
Mener du, at den multikulturelle model i Europa med, at alle gruppers værdier og kulturer i et samfund er ligeværdige, har spillet fallit?
»Ja, mon ikke. Det har været en katastrofe. Europæerne har i vid udstrækning overladt det til disse grupper at regulere deres egne anliggender. Det er årsagen til, at man har tilladt etablering af muslimske skoler, som gør det stik modsatte af at integrere børnene i det hollandske, danske eller andre europæiske samfund.«
Fra Flemming Roses interview i JP-Indblik
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net