torsdag, maj 11, 2006

Din støtte til ytringsfriheden

i TV 2 her til morgen ( godt man har venner der ser TV om morgenen). Mere senere:

Radikalt tankeeksperiment
det kan man godt i denne varme
EB side 2.


Update: Laben rejser ingen steder
hvor er han heldig han selv kan bestemme det. Det blir en lang føljeton med ham. Naturligvis var også dette løgn. (TV 2 Nyhederne kl 18)
Abu Laban : Løgn over løgn

Selv hans afskedssalut er så søgt og manipulerende ,at man kvier sig ved at tro der ikke stikker noget andet under. Skulle PET virkelig have mandet sig op til at få jorden til at brænde under ham ? Næppe, medmindre det er en del af Lars Findsens job at agere troskyldig og uvidende for at snyde fjenderne.
Man ærgrer sig at Danmark ikke blev det 3. land som smed Laban ud ( Egypten og Emiraterne)
Urimelige angreb
Imamen siger, at han rejser, fordi han har mistet troen på, at Europa kan leve op til menneskerettighederne, når det gælder muslimers forhold.
Selv mener han at have været udsat for urimelige angreb i forbindelse med Muhammekrisen:
Forbundet med terror (5 gange !)

- Jeg er ikke villig til at blive manipuleret med hele tiden og blive forbundet med terrorisme, når jeg har arbejdet dag og nat med næb og kløer og meget ærligt for dette lands velfærd, siger Abu Laban.
Han tilføjer at han på det seneste har oplevet, at man opfatter ham som en simpelterrorist.
- Intet menneske ville acceptere det. Det er en ekstrem grad af ydmygelse, siger Abu Laban

Abu Laban vil forlade Danmark
Kirsten Damgaard interviewede Abu Laban i Samspil 1987

Nydeligt indpakket trussel

Det kan skabe uro hos en gruppe unge mennesker, hvis imam Abu Laban forlader Danmark. Det siger talsmand Kasem Ahmad fra Islamisk Trossamfund. Han frygter, at "der vil komme en reaktion" mod personer som Naser Khader (R) og Pia Kjærsgaard (DF), der højlydt har ytret sit ønske om, at Abu Laban forlader Danmark.
- Der er nogen, der betaler en stor pris for, at Abu Laban rejser. Der vil måske komme en reaktion fra folk, der ikke kan styre sig, siger Kasem Ahmad til Ritzau.

Talsmand frygter uro efter Laban-exit


Bistandsklienten Palestina
får lidt penge igen - men uden om Hamas. Hamas´ mand i Stockholm Atef Adwan, var igår så utilfreds med det tilsagn, med så forblommede begrundelser, at det kun kunne betyde : Vi - HAMAS, vil ha de rare milliarder.
Denne uges nyhed fra Mellemøsten er historien om, at Palæstina er ved at gå under foruden Vestens faste leverance af kontanter og andre rare livsfornødenheder.Verdensbanken slår alarm. Både den sikkerhedsmæssige og den økonomiske situation i det palæstinensiske selvstyre synes på vej mod katastrofen. Selvstyret er simpelthen ved at falde fra hinanden: Der er hverken noget styre eller noget selv.
- Uden fortsatte donationer i milliardklassen vil Palæstina forvandle sig til et hul i jorden med stridende militante fraktioner af Hamas og Fatah, der kæmper om smulerne. Velstand er en by i Israel, mens Palæstina forbliver en fiks idé, en helt igennem fejlslagen stat uden evne til at forsørge, pleje eller hjælpe sig selv.
- Dette er den sørgelige sandhed, som alle hånde organisationer og politikere gør deres for at sløre. Et frit Palæstina findes ikke. Palæstina er på støtten, herfra og til evig tid, fordi Palæstina er en drøm uden indhold, udtænkt blandt velmenende mennesker, skønt umulig at realisere, medmindre palæstinenserne tager skeen i den helt anden hånd og pludselig begynder at interessere sig for denne verden i stedet for den næste.
Mikael Jalving, Groft Sagt, Berlingske

Vi är skandinaver, vi ska inte bli negrer
der hersker den myte i visse kredse omkring DR og Politiken, at svenskerne er mere "kosmopolitiske" og bedre egnede for masseindvandring end vi.
- Det er ikke min erfaring (og det er ingen kritik). Provinsialismen og reservationen i det store land, er langt dybere og gør efter mine iagttagelser landet langt mere uegnet til eksotisk indvandring end Danmark. Det giver uanede konfrontationer - under overfladen - og sætter politikernes besserwissende overgreb mod landet i relief:
- "Den folkpartistiske riksdagsmannen Avni Dervish har anmält händelsen till justitiekanslern, JK.
- Kränkning mot folkgrupp, säger Avni Dervish till VLT.
- Jag blev rent ut sagt förbannad när jag såg det, och det som är det mest upprörande är att inslaget inte var direktsänt. Hade de varit proffsiga hade de ifrågasatt läkaren eller klippt bort det han sa. Ordet neger är inte okej att använda.
Enligt Dervish bör TV4 – som proklamerar nolltolerans mot rasism – inte kunna göra en sådan miss som i måndags.

TV 4 kränker folkgrupp

Jeg , et ondt menneske
fordi jeg ville forhindre "gode" mennesker i at give ondskaben en chance i Danmark.
Det var hvad jeg blandt andet tænkte efter DR 2 fremragende film
"Ondskabens Anatomi", hvor massemordere fra Balkan og SS Einstatzgruppen, der myrdede civile for håndkraft fra okt. 1941, talte ud får åbent kamera. Trods Nyholms af og til lidt tågede kommentarer, en højest seværdig forestilling.
Når man er nået til skelsår og alder, og ved en del om hvad helt almindelige mennesker er kapable til - samt af hvilke grunde , - så ønsker man ikke disse grunde introduceret i sit land.
Deraf paradokset: Jeg er ond, fordi jeg vil formindske ondskabens chance. "De Gode" er gode, fordi deres godhed har gødet jorden for had, splittelse og ondskab.

Eller for at sige det ligeud : Borgerkrig (-slignende) tilstande. Religiøst og etnisk babari.
"Gode" mennesker, tror at menneskeheden bevæger sig fremad. Jeg tror grundlæggende egenskaber og muligheder forbliver de samme. Og man bør frygte visse af dem " for de ligner en last".
Det eneste lyspunkt i filmen var, nogle af massemorderne tilstod at de aldrig mere ville føle sig som del af det menneskelige fællesskab. Udskud og fortabte i egne øjne. Det er en samvittighed, der er større og mægtigere end os selv, skønt ikke alle har den.
Se filmen, hvis I kan komme til det. Man bør altid have ondskaben med i sine kalkulationer. Ikke mindst politikere. Givet de rette omstændigheder kan den gribe enhver, nårsomhelst.

Her har vi den idag det ganske små, og skam få den der ikke bekymres.

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net