søndag, juni 11, 2006

Kvinnliga poliser trakasseras

og flygter fra hvad der ligner en militær opgave:
- Vi har haft sex fall när polisers privata bilar fått hjulbultar eller – muttrar lossade när de stått parkerade, berättar Jan Svensson, facklig ordförande vid Södertäljepolisen, för Blåljus. Kvinnliga poliser har mycket svårt att jobba i Ronna. De kriminella har en avskyvärd kvinnosyn och de trakasserar kvinnliga kolleger från Södertälje eller andra delar av länet på alla sätt de kan utan att direkt begå brott.
- Samtidigt kan vi inte leva med att våra medlemmar utsätts för livsfarliga sabotage och andra kränkningar.
Blåljus.nu
Dagens Nyheter

Haarders kapitulation
(foto: den herre der har skræmt Haarder. Kasem Ahmad, palestinenser, født i Libanon)
"DE FLESTE kan sætte sig ind i Bertel Haarders følelser. Politibeskyttelse er en daglig påmindelse om egen sårbarhed, og ministerens bekymring er heller ikke hentet ud af det blå intet. Ekstra Bladet afslørede for en lille måned siden, at Det Islamiske Trossamfund opererer med en hadeliste, som toppes af Bertel Haarder.
Nu kan de muslimske mørkemænd notere sig en sejr. Truslerne virker.
Bertel Haarder understreger ganske vist, at han skam stadig står fast, når det handler om ’vigtige ting’. Det nytter bare ikke noget.
YTRINGSFRIHED er i sin natur det samme som ytringsfrækhed. Så vidt vides, er endnu ingen blevet straffet for at tale om vejret.
Retten til at ytre sig er den helt centrale frihedsret, og den er ikke naturgiven. Vi forsvarer den kun ved at bruge den. Vi kan vælge at holde vore meninger for os selv for ikke at såre andre unødigt, men er begrundelsen angst for trusler, så har vi opgivet kampen.
- Mange har haft travlt med at erklære, at ytringsfriheden i Danmark ikke er truet. Det er løgn. Ingen binder os på mund og hånd, det er sandt; men det er heller ikke nødvendigt, hvis vi gør det selv.
Bertel Haarder har kapituleret, og ifølge ham selv er han ikke alene. Det er både sørgeligt og skræmmende."

Ekstrabladet
fyldigt referat af udtalelserne, Snaphanen maj

Muslimer vil ikke integrationen
der er stadig sporadisk spark i Berlingskes læsere:
Jeg hører altså også til den hver anden uden kontakt til rødhårede, bøsser, rockere, Jehovas vidner eller kongelige. Det er ikke, fordi jeg har noget imod nogen af disse grupper, men jeg opsøger dem ikke bare for ikke at blive beskyldt for at være et-eller-andet fjendsk.
- Kunne man mon ikke også sige, at hver anden muslim kun har kontakt med danskere, hvis de ikke kan undgå det.For indvandrere gælder det jo specielt, at de er kommet hertil frivilligt og fuldt bevidst om kulturkløften. Derfor er det naturligt, at de viser ydmyghed og stor villighed til at tilpasse sig deres ny fædrelands normer. Det er dem, som skal vise deres gode vilje og kontakte os. Vi skal vise vores gæstfrihed ved at tage godt imod dem.
- Hver gang jeg rejser til udlandet på udstationering eller på ferie, forbereder jeg mig. Jeg lærer så meget som muligt af deres sprog og af deres skikke. Jeg kan altid de basale dagligdags sætninger og alle talord. Jeg ved, hvad deres religion og kultur forbyder, og det retter jeg mig efter. Jeg går ikke ind i en katolsk katedral halvnøgen, og jeg går ikke ind i et thailandsk tempel med sko på. Jeg vender aldrig fodsålerne mod Buddha, og jeg er forsigtig med at hilse ved at lægge håndfladerne mod hinanden. Håndfladernes stilling kan nemlig signalere alt fra hovmodig overlegenhed til pinlig nedad-snobberi.Resultatet er, at jeg altid bliver respekteret og let integreret. Alle mennesker bliver imponerede og positive, når fremmede kommer til dem med den indstilling.
- Muslimerne er ikke just kommet hertil med den indstilling! Til trods for at de ønsker dansk statsborgerskab, så arbejder de konsekvent på at sætte deres normer over vore og dømme os efter deres koran. Deres foreninger lægger ikke skjul på, at vi er de vantro, som skal udryddes, så snart der bliver mulighed for det. Integrationen lykkes ikke, fordi de ikke ønsker det – så simpelt er det.
- De støtter deres imamer, som har bevist, at de er landsforrædere over for deres nye fædreland.Annemette Hommel er blevet dømt for at nægte en øretæveindbydende potentiel terrorist et glas vand i en time. Imamerne er der ingen, som har turdet røre, til trods for at de har forårsaget den største udenrigspolitiske katastrofe i mands minde.
Muslimerne har belastet retssystemet umådeholdent (for at sige det pænt), og vi skal tage ansvaret for det, »fordi vi ikke har integreret dem«. Sic!Jeg er træt af den politisk korrekte radikale slaphed.
- Lad de fremmede være velkomne i det tempo, de kan blive absorberet i samfundet. Lad dem yde, lad dem klæde sig diskret offentligt, lad dem sætte deres børn i vore skoler uden betingelser, og lad dem give hinanden den frihed, vi andre har.Lad dem falde naturligt ind i samfundet som svenskere, englændere, tyskere, spaniere, ungarere, thailændere, filippinere, kinesere, katolikker, jøder, buddhister, Jehovas vidner og ateister. Hvorfor skal vi finde os i – og tage skylden for – at en eneste gruppe absolut ikke vil?
Ancher Nørballe, 2860 Søborg

Tonen er ikke spor hårdere
- den har altid været grim, mener en forsker fra Malmø, RUC m.m..
Det er vel bare truslerne mod de talende, der er eskaleret lidt. Mon ikke lidt flere trusler kunne forbedre tonen yderligere?
Er den dog ikke bare lidt nu Haarder båndlægger sig ?
"Trusselskulturen" - som Haarder kaldte den i TV, er i al fald en nyskabelse, kan jeg bevidne. Og den er jo bare en del af globaliseringen og faldet ned fra Himlen. Det sir´sig selv.
(* ps - forsker Andreassen fra Malmø er en krysteragtig defaitist, et fejgt skvat, en konform PK- ít, en forvrøvlet, hjernedød sippe, et genus-fjog - men frem for alt: en politisk idiot.
Her skulle være lidt mere tone at forske i. Good for business)

Mainstream - Tonen i debatten er ikke blevet hårdere, men de politikere der ytrer sig hårdt i debatten er blevet mainstream, forklarer Rikke Andreassen.
- I dag udtaler politikere fra for eksempel Dansk Folkeparti og Det konservative folkeparti de samme ting, men nu fra en position, hvor de har direkte indflydelse på den praktiseret politik, og hvor de får meget spalteplads i nyhedsmedierne, uddyber hun.


Tonen i debatten har ikke ændret sig

"Sverigekläder"

er et interessant fænomen der er fremkommet ved at man ikke verbalt kan kritisere den systematiske bortgivelse af land. Man viser det med tøjet - der hvor man får lov. Men man kan ende i en hospitalsseng af det. Særligt i Malmø. Det vækker "følelser". En svensk skal ikke tage sig friheder i sit eget land. Ikke overfor 4 ynglinge i en sort BMW, der har taget deres newfoundland i besiddelse, og har hele den officielle ideologi i ryggen. Ham her slap med livet i behold. Det er ikke alle:

"En 24–årig man blev vid 01–tiden natten till söndag jagad och påkörd av en bil vid Södervärn i Malmö. Upprinnelsen till händelsen var ett bråk vid Möllevångstorget tidigare om 24–åringens och hans kamrats klädsel. Polisen lyckades senare gripa föraren som är misstänkt för mordförsök.
De två männen hade stannat vid en bankomat när en bil körde upp bredvid. Ett par personer klev ur och började kommentera vad männen hade på sig. Enligt polisen har killarna haft någon form av Sverigekläder på sig vilket har väckt känslor."

Hade fel kläder – mejades ner av bil
foto 2 er selvklart ikke fra avisen

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net