torsdag, juli 27, 2006

Kristne kvoteflygtninge, tak

kommunerne efterspørger dem som de succeshistorier de er. Det mener de Radikale og Amnesty ikke destabiliserer Danmark nok, og det har de da helt ret i:

De Radikale vil have integrationsminister Rikke Hvilshøj i samråd for at forklare, hvorfor Danmark tager imod stadig flere kristne kvoteflygtninge.
De sidste tre år er der kommet flere kristne flygtninge til Danmark, viser en opgørelse, som DR's P3 Nyheder og Radioavisen har lavet.
For når Udlændingeservice rejser ud til verdens flygtningelejre for at finde 500 kvoteflygtninge om året, der skal til Danmark, bliver der ikke længere kun valgt muslimer.
- Vi får ikke længere dem, der nødvendigvis har det største beskyttelsesbehov, men dem der ligner os selv mest, siger De Radikales integrationsordfører Morten Østergaard.
Men Udlændingeservice siger, at det er tilfældigt.

DR - Nyheder

En nordmand i Jyllandsposten
inden valget i Sverige 2002 opfordrede JP - der kender vilkårerne for avisdebat i Sverige - svenskere til at skrive i avisen ( debat@jp.dk ). Det blev til ikke så lidt. Lad mig opfordre dem til at gøre det samme igen, da intet har ændret sig siden da. Iøvrigt er alle velkomne til at skrive denne blog. Kort eller langt. Gennemslagskraften er ikke så ringe endda.
Fremmede i eget land
Af Kurt Friestad, Kongsbakk, Ørje, Norge

KJÆRE LARS LUND. - Du skriver i ett innlegg 26/7, at du føler deg fremmed i ditt eget land. Ja, det tror jeg nok, du ikke er alene om. Vi nordmenn begynner også å føle oss som fremmede i eget land. Årsaken til dette håber jeg, du snart ser.
Landene er i ferd med å bli avkristnet. Alt, hva kristendommen står for, skal rakkes ned. Islam derimot skal det ikke rakkes ned på eller sies noe stygt om. Da er vi rasister. Forstå det den som kan.
Har du ikke sett, at islam ikke liker det vestlige demokratiet og de vestlige verdier? Når man kommer som asylsøker, trodde jeg, folk kom for å søke trygghet i ett vestlig demokrati. Det er derfor frustrerende, at målet til mange islamister er å knuse det vestlige demokratiet ved hjelp av, ja nettopp, vårt hardt tilkjempende demokrati.
Ser du ikke, at islam er en totalitær religion, der utøverne vil drepe frafallne muslimer og oss ikketroende?
Noen av politikerne i Danmark og Norge på venstresiden synes, det er greit med det såkalte flerkulturelle samfunn. Man må da vise toleranse. Har du noen gang sett Ahmed Akkari og hans meningsfeller vist toleranse? Det eneste, de kan, er å sverte Danmark og Norge.
Jeg bare lurer, skal vi vise barmhjertighet til slike folk som Akkari og hans meningsfeller, som har som mål å utrense det, vi har kjempet for i den vestlige verden og føre både Danmark og Norge tilbake til 1400-tallet?
Jeg lurer også på, hvordan det kan være 13.000 dansker og svensker i Libanon. Det er vel ikke tilfeldigvis noen, som snylter på våre hardt opparbeidede velferdsgoder og reiser på ferie til det landet, de flyktet fra?


When it did it become law that we have to like everyone?
It's called hate speech. If there ever were a more Orwellian concept, it would be difficult to find. For much like the concept of "thought crimes" in George Orwell's novel "1984," hate crimes and hate speech suppose intent on the part of the "perpetrator" that may or may not have any basis in reality. What is often mere criticism or disapproval is labeled "hatred" and thus made worthy of punishment. Such a perspective demands that one think only nice thoughts about others. But when it did it become law that we have to like everyone?
The Jawa Report

SD satser på de ældre
og det er slemt, for SD er främlingsfientlige. Hvad er det så når venstrefløjen begynder deres hvervekampange i ghettoerne? Mobilisering af det indforskrevne stemmekvæg, kalder nogle det. Sikre stemmer, i al fald. Den sædvanlige politiseren forklædt som reportage i Helsingborg Dagblad:
En av sverigedemokraternas strategier inför valet går ut på att värva röster bland pensionärerna. Som ett led i den satsningen äter partiets lokale ordförande, Thord Lindblom, regelbundet lunch på Fröjdenborgs dagcentral.
28/07-2006 04:00
LANDSKRONA.I en vetenskaplig studie som regeringen beställt av Integrationsverket fastslås att sverigedemokraternas (sd) lokale ordförande i Landskrona, Thord Lindblom, går till Fröjdenborgs dagcentral för att äta lunch med pensionärerna och för att sprida sitt främlingsfientliga budskap.

Sd raggar de äldres röster


De kunstnere, de kunstnere...........
Hvad har Jyllandsposten og Kaare Bluitgen gjort, at de ikke må være med på plakaten ? Og de sorte præster? Og adskillige virkelig onde bloggere?

foto © webmaster

Mungo Park har i dag startet en plakatkampagne som opfordrer henholdsvis George W. Bush, Pia Kjærsgaard og Mahmoud Ahmadinejad til at holde kæft. Teaterdirektør Martin Lyngbo udtaler:
”Selvcensur har fået en del dårlig presse på det sidste. Vi har brugt vores ytringsfrihed til at opfordre tre individer til lidt sund selvcensur.”
Men er det et teaters opgave at drive politik for offentlige midler?
”Selvfølgelig er det teatrets opgave at påvirke samfundsdebatten, det har det altid været. Og for øvrigt kommer pengene til kampagnen fra sidst vi vandt en Reumert, så det er faktisk BG-Banken der betaler.” Kampagnen omfatter i alt 1500 plakater, sat op i København og Århus.

Reservestatsborgerskab
ses det tydeligt, er et begreb vi mangler. Så er spørgsmålet : Hvor mange hævede svensk, social bistand fra Libanon ? Evakueringen alt mere grotesk:
– De är chockade och utan bostad, säger Sema Soer, chef för Malmö stads dagjour. Flyktingarna är svenska medborgare med libanesisk bakgrund. Många flydde från Libanon under inbördeskriget på 70- och 80-talet för att sedan återvända efter freden, för femton år sedan.

Ett fyrtiotal hemvändande Libanonsvenskar har inte heller tagits emot av sin tidigare kommun och bor fortfarande kvar på hotell på Arlanda och tillfälliga boenden i Sigtuna.
Många av de bostadslösa har mottagits av sin tidigare kommun och fått hjälp av socialtjänsten, men inte alla.
De flesta är svenska medborgare som sett att samhället utvecklats till det bättre i Libanon och flyttat dit.

Libanonsvenskar fast på Arlandahotell
Svenskar från Libanon hemlösa i Malmö


"Disse mennesker kan ikke inddrages i den demokratiske proces"
(foto Sappho, overfaldsmanden i gult)
B.T. 27. juli 2006
KONFLIKT B.T. kunne 25/7 berette, at den radikale politiker Sherin Khankan fredag eftermiddag havde været til Hizb ut-Tahrir-demonstration på Københavns Rådhusplads. Det ville have klædt avisen at oplyse, at det ikke var B.T., der havde gjort denne opdagelse, men medarbejdere fra Trykkefrihedsselskabets internetmagasin www.sappho.dk , hvor man kan læse en grundig reportage.
- Hvis Erik Meier Carlsen havde læst vores artikel, ville han også vide, at det er noget vrøvl, når han i lederen påstår, at der ikke foreligger beviser for, at Hizb ut-Tahrir »faktisk og konkret har udøvet eller tilskyndet til vold«. Som vi kan afsløre, blev to personer overfaldet af Hizb ut-Tahrir-folk i forbindelse med optoget gennem Nørrebrogade og efter mødet på Rådhuspladsen.
- En af de overfaldne er Sapphos fotograf, der tog det billede af Sherin Khankan, som B.T. bringer.
- Erik Meier Carlsen har åbenbart også glemt, at Hizb ut-Tahrirs talsmand Fadi Abdullatif er idømt to måneders fængsel for at have tilskyndet til vold mod jøder.
Hvordan EMC vil bære sig ad med at inddrage sådanne mennesker i den demokratiske proces, må han forklare ved lejlighed. Man forsøgte som bekendt det samme med Adolf Hitler.
Lars Hedegaard
og Helle Merete Brix
redaktører for www.sappho.dk


Politiet har et forklaringsproblem

Lene Kattrup skriver bla. i Berlingske

En forening, der kalder sig Stop Islamiseringen af Danmark, havde ønsket at afholde en fredelig demonstration på Nørrebro mod Hamas, men har fået afslag, fordi politiet mener, der er risiko for ballade. Da de i juni afholdt en sådan demonstration i Århus, blev de massivt angrebet, men reagerede ifølge pressen fredeligt selv.
På DRs Tekst-TV er chefpolitiinspektør Per Larsen citeret for at have sagt, at »Der er god grund til at være forsigtig med Folkebevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark«.
Er Per Larsen fejlciteret? Jeg finder det urimeligt, hvis politiet lader foreninger som Hizb ut-Tahrir få lov til at demonstrere på Nørrebro, men siger nej til andre. Den slags organisationer er meget stærke og bliver normalt ikke selv angrebet; tværtimod har de tilsyneladende selv et stort problem med at holde temperamenterne og volden nede i egne rækker, mens mere fredelige organisationer eller grupper, der sympatiserer med Israel og/eller er imod islamisme, er en mere krævende opgave for politiet.
- Derfor meddeler politiet måske afslag eller beder dem om at holde sig væk fra steder med mange muslimer som f.eks. Nørrebro. Det kan ikke være meningen, og jeg mener, at politiet og Per Larsen har et forklaringsproblem.Danmark bør være et demokrati, der står vagt om demonstrationsretten for alle.
- Det er tankevækkende og illustrativt, at der 22. juli i hjertet på Israel, i Tel Aviv, blev afholdt en demonstration med 1.000 fredsaktivister, der råbte: »Vi elsker dig, Libanon«. Hvilken provokation må det ikke være for en befolkning at skulle tolerere dette, når landet er i krig; familierne risikerer at måtte begrave døde familiemedlemmer, og mange har måttet flygte sydpå eller må tilbringe megen tid i beskyttelsesrum. Alligevel blev denne demonstration blot mødt med fredelig hovedrysten fra israelernes side.
- Det er pinligt for Danmark og i øvrigt i strid med Grundloven, hvis politiet giver pro-islamistiske organisationer lov til at demonstrere, mens pro-israelske og/eller anti-islamistiske foreninger begrænses og ikke kan få lov til det samme, fordi de i modsætning til de andre risikerer at blive angrebet. På den måde favoriseres jo de foreninger, der selv er stærke eller medbringer ballademagere. Ingen vil vove at angribe Hizb ut-Tahrir, så derfor er det lettere for politiet at sige ja til dem.

En Danmarks berømt dansker på svensk
Söderberg slår et slag for Benny Andersen, og det skal selvfølgelig også gøres med "Til en flygtning" - Andersen, den gode , rare mand. (Maleren i baggrunden hedder ikke Carlsén, men Carlsen, en fhv. "ung vild". Benny hedder jo heller ikke Andersén....... Jeg bringer et foto fra arkivet.)

En kändis där, en doldis här
(foto th. -webmaster)
Av Karen Söderberg
De är världsberömda i hela Danmark, men få svenskar känner till deras storhet. En av dem är svenskättade Svante Svendsen, vars nödrimmade visor älskas och sjungs vid danska fester, födelsedagar, silverbröllop, begravningar och andra gemensamma tillställningar: ”Livet er ikke det værste man har, og om lidt är kaffen klar”.

Jag tvättar mig klär på mig mina egna kläder

lagar frukost till min fru och mig
som den mest naturliga sak i världen
Jag går ut och handlar för mina egna pengar
tjänade på eget arbete som den mest naturliga sak i världen
Jag reser ibland till andra länder
reser tillbaka till mitt eget
kommer genom passkontrollen utan problem
kommer tillbaka till mitt eget hus
som den mest naturliga sak i världen
Som om det vore den mest naturliga sak i världen
Sydsvenskan

Søges: Multi-kulti fri bolig
I Kristianstadsbladet söker en privatperson bostad "i ett område fritt från mångkultur och kriminalitet".
Centrum mot rasism rasar mot bostadsannons

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net