søndag, juli 23, 2006

Fra Farshad Kholghis tale

ved den jødiske demonstration forleden. (Desværre utåleligt forsinket på grund af Google Videos "revision-proces". Video bid, 2 min, streaming eller download (bedst kvalitet)

foto © webmasterMed Sherin Khankhan til Hitzb Ut Tahrir demo
medlem af Det Radikale Venstre, formand for Kritiske Muslimer.
det fremgår iøvrigt af reportagen, at Hitzb Ut Tahrir for hel egen regning, har lavet reglerne for fotografering i det offentlige rum om. Har de husket at underrette Pressefotografforbundet ?
Brix og Hedegaard fulgte dagens begivenheder. Her et lille udpluk: (foto-webmaster)
Til kamp mod "Jødestaten"
De antisemitiske følelser fik frit løb under fredagens demonstrationer i København. Det var også første gang tilhængere af Hizb ut-Tahrir åbenlyst gik til angreb på omkringstående
Af Helle Merete Brix og Lars Hedegaard
[..]
Nørrebros herrer
Ligesom ved en tidligere demonstration i april 2004 gav Københavns Politi også denne gang Hizb ut-Tahrir lejlighed til at vise deres magt over Nørrebro. Demonstranternes rute gennem Nørrebrogade og videre ind mod Rådhuspladsen betød timelange omlægninger af centrale busruter.
- Der var næppe en danske at se på Nørrebrogade, hvor hvert gadehjørne var besat af grupper af arabiske unge. Politiet holdt sig også i sidegaderne.
Når det derimod gælder den meget mindre organisation ”Stop islamiseringen”, udviser Københavns Politi langt større handlekraft. Således har organisationen fået forbud imod at demonstrere på Nørrebro, da en sådan demonstration skønnedes at kunne opfattes som en provokation.
Det samme har bøsserne og de lesbiske åbenbart fundet ud af. I år har de besluttet at henlægge den traditionsrige bøsseparade fra Nørrebro til Indre By.
Som altid, når Hizb ut-Tahrir demonstrerer, gik mændene forrest, dernæst kom kvinderne, heraf mange danske konvertitter og børn, og som altid gjaldede råb som :

”Vi vil styres af Koranen” og ”Død over Israel" og "Død over Israel og USA”, ligesom Rådhuspladsen regelmæssigt genlød af ”Allahu akbar” – Gud er størst og ”Takbir” - erobring, ekspansion. Et par af demonstranterne bar en raketattrap med påskriften ”Israels gave til Libanons børn”, og mænd var iført T-shirts med påskriften ”Soldier of Allah” og - som på Axeltorv - med billeder af Davidsstjernen sammenlignet med et hagekors. Samt naturligvis billeder af Hassan Nasrallah og Hizbollahs flag.
- Blandt parolerne på de demonstrerendes skilte bemærkede man flere af Hizb ut-Tahrirs gamle slogans: "Islam - The only alternative to capitalism" og "Muslimerne i Danmark er en del af den islamiske nation."
Også på Rådhuspladsen viftede demonstranterne med Hizbollah-flag.
En af Sapphos kilder talte med en temmelig rystet irakisk tilhører på Rådhuspladsen, der kunne berette, at en af Hizb ut-Tahrir-talerne mindst fem gange havde truet jøder med døden.

Sherin Khankan (midt i billedet med taske) deltog i Hizb ut-Tahrirs demonstration. Foto: Sappho

Sherin Khankan melder kulør

Men der var visse ændringer i forhold til Hizb ut-Tahrirs sædvanlige facon: Hvor Hizb ut-Tahrir tidligere talte om den zionistiske stat, hedder det nu åbenlyst ”Jødestaten”. Hizb ut-Tahrirs sikkerhedsfolk optræder ikke længere med hvide armbind, men er mere diskrete, i hvide skjorter og mørke benklæder. Organisationens talsmand i Danmark, Fadi Abdullatif, er tidligere dømt for trusler mod jøder og benytter sig gerne af en truende og aggressiv retorik, men det er ikke tidligere sket, at organisationens tilhængere åbenlyst er gået til angreb på omkringstående, som det skete denne fredag.
Endelig er der grund til at bemærke en yderligere nyskabelse: Blandt Hizb ut-Tahrir-demonstranterne på Rådhuspladsen bemærkede man lederen af de såkaldte "Kritiske Muslimer" Sherin Khankan, der ud over at have opdyrket et ry som moderat også er medlem af Det Radikale Venstre.

læs videre på Sapphos Blog "Den Løbende"

Hizb-ut-Tahrirs egne snapshots fra deres propaganda-demo i København forledenJuli 23rd, 2006 af La Kimpolina
Hentet fra organisationens hjemmeside, Khilafah.dk

kun en folketingspolitiker - Søren Espersen - havde ulejliget sig ned på slotspladsen.
(foto webmaster)View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net