fredag, august 04, 2006

"Finliberal"

herhjemme er de koncentrerede i de Radikale og de Konservatives venstrefløj. I Sverige synes de næsten helt at tegne borgerligheden. Her et lille indblik:

- Ordet är lika roligt som träffande. Mina konservativa vänner och bekanta förstår precis vad jag talar om när jag använder det, men de som skulle kunna omfattas av begreppet är förvirrade. Det är hög tid att jag bistår dem med en förklaring av ordet ”finliberal” och, i korthet, beskriver min kritik mot de idéer och det förhållningssätt till andra människor som finliberalerna står för. Denna särskilda variant av liberalismen präglas bland annat av en stark politisk korrekthet och anpassning till i samhället rådande tankesätt.
- Det blir särskilt tydligt när det handlar om jämställdhet. Finliberalerna förkastar familjelivet till förmån för att människor ska arbeta, och biologiskt betingade könsroller anses vara destruktiva. Och precis som Makten anser finliberalerna att politiken ska styra och ställa i våra liv.
Till exempel skriver Isobel Hadley-Kamptz i Expressen (28/7) om vikten av ett aktivt jämställdhetsarbete i förskolan, som ytterst ska förhindra att pojkar och flickor leker krig respektive ”mamma, pappa, barn”.
- Ett obehagligt ovanifrån-perspektiv, och en oförmåga att sätta sig in i hur vanliga människor vill leva sina liv, tycks prägla finliberalerna, som alltsomoftast lever ett storstadsliv långt från de män och kvinnor som med hjälp av politiken ska styras.
- Finliberalismen tar sig även uttryck i en relativistisk inställning till skeenden och fenomen i samhället. Går det, till exempel, att värdera vissa kulturer högre än andra? Tveksamt, säger de finliberalerna. Här görs liten skillnad på den västerländska civilisationen, som garanterar mänskliga rättigheter, och rent skadliga inslag från andra kulturer, med ursprung i till exempel arabvärlden. Är alla livsstilar och familjekonstellationer lika bra? Definitivt, svarar finliberalerna, och avslöjar därmed hur ogenomtänkt deras ideologi är.
Struntprat upphöjt till statsideologi

Det er rosset der stemmer DF

eller rettere, de mellem- og højtuddannede stemmer R, SF og Enhl. Stemmer det, kan man altså slutte at de højere uddannede hverken læser de hjemlige rapporter om indvandringens effekter, eller f.eks. svenske, norske, tyske, franske og engelske aviser. Betryggede.
Om uddannelsessystemtes socialiseringseffekt:
Hør udsendelsen (29:33)
Rune Stubager, ph.d., Aarhus Universitet
Engang var det først og fremmest vores indkomst og klasse, der bestemte, hvordan vi stemte ved folketingsvalgene. Men i de sidste 20 år er der opstået en ny skillelinje i vælgerkorpset, nemlig uddannelse.

De kortuddannede går især til Dansk Folkeparti, og de højtuddannede til De Radikale, SF og Enhedslisten, viser en ny ph.d.-afhandling. Uddannelseskløften har først og fremmest betydning inden for områder som miljø, indvandring og straf, og den er særlig tydelig blandt de unge og yngre vælgere. Kløften kan få betydelige konsekvenser for de politiske partier.
Rune Stubager: "The Education Cleavage. New Politics in Denmark" er udgivet af forlaget Politica.

DR Læst og påtalt

Så har det altså skjedd
Mellem- og højtuddannede må godt stå af her. Det er på norsk:
Både HonestThinking og mange andre har i lang tid advart om at vi før eller senere vil oppleve lignende tilstander i Oslo som det man i noen år har hatt i Malmö, der visse bydeler gradvis overtas av innvandrere. Der, som f.eks. i utallige bydeler og forsteder til Paris og andre franske byer, står politiet stadig mer maktesløse.
Men slik vil det sikkert ikke gå i Norge, så dette bør vi helst ikke snakke om. Slik skremselspropaganda vil dessuten bare ødelegge for arbeidet med integrasjon. Her gjelder det ikke å skape fiendebilder. Ikke sant?
Dessverre kunne VG i forrige uke melde at en
politimann måtte løpe for livet fra rasende gjeng:


Den sivilkledde politimannen ble slått i ansiktet og bedt om å komme seg vekk fra Furuset senter. Politimannen - som var i tjeneste da hendelsen skjedde tirsdag ettermiddag - måtte løpe for livet for å komme seg vekk fra de rasende mennene. Etter det VG erfarer skal han ha fått beskjed om at dette var et område der han hadde fint lite å gjøre. [...] Kilder opplyser til VG at en gjeng unge menn nærmest definerer Furuset som sitt område og ikke aksepterer «inntrengere».


HonestThinking kommenterer: Vi mener denne hendelsen markerer et tidsskille, og vi synes det er merkelig at den ikke har fått mer oppmerksomhet i media. Dette er en klar indikasjon på hva vi har i vente, og politikere som Erling Lae (H) har ikke lenger noen unnskyldning for å presentere utopiske fremtidsvisjoner om et tolerant og harmonisk Oslo.
Med mindre politikerne snart gjør noe virkelig drastisk, kommer vi i årene fremover til å miste kontroll ikke bare over Furuset, men etter hvert også over en rekke andre bydeler i Oslo. Det samme kommer til å skje i Drammen og andre store byer i takt med at den demografiske utviklingens kvern maler videre. Forsterket arbeid med integrasjon kommer bare til å bli en pølse i slaktetiden.
HonestThinking sier til Lae & Co: Kom ikke om fem, ti eller femten år med snikk-snakk om at dere ikke kunne forutse hvor galt det ville gå! Utviklingen er klar og entydig for enhver som er villig til å se sannheten i øynene.
Disse innvandrerne har forøvrig liten sans for tomme ord om at det ikke må være noen "kunstige skiller mellom 'oss' og 'dem'". Deres budskap er krystallklart: Her er det, i stadig større grad, vi som bestemmer.

Honets Thinking

Lars Ohly vänsterpartist, socialist och feminist og fhv (?) kommunist.
om hvad man kunne kalde Margrethe Vestager syndromet og sine halvstore børns såkaldte "livsvalg"
Hur försvarar du att vänsterpartiet är emot privatskolor när ditt eget barn går på privatskola?
Lars Ohly svarar: Det är jag som är partiledare och därmed en offentlig person, mina barns livsval har ingen med att göra. Jag anser dessutom att högerpolitiker ska ha samma rätt till utbildning, vård och omsorg samt socialförsäkringar som andra trots att de vill privatisera välfärden.
I Dagens Industri, hvor man også kan læse hvorfor den svenske valgkamp først for alvor begynder d. 18-20 august

Socialdemokratiske Aftonbladet

er dog i fuld gang. De ved nok hvem der snupper sosse-stemmer

Planen: ta över Sverige

GP hilser

og undskylder han ikke havde tid til at optræde på Stockholm Pride Festival. Men vi skulle hilse og sige, at homo og HTB spørgsmålene daglig ligger ham på sinde ( i modsætning til Bosse Ringholm). Det er vel også det mindste man kan forlange af Sveriges overfeminist. via Erixon com
Unødvendigt at notere, at resten af partiet elsker denne begivenhed ihjel, en af de højt proriterede mærkesager.
Ædru antagelser bedømmer at antallet inverst homoseksuelle udgør mellem 2 og 4 % af befolkningen. Det skulle hermed fremgå hvilken demokratisk afledningsmanøvre denne kæphest er.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net