tirsdag, september 19, 2006

Skumbad

i Storkespingvandet ? Jeg ventede nogle øjeblikke på Venus, men forgæves.
Nå, det skal vel bare renses. Jeg tog forleden min frokost i det fri, høj sol , 25 grader, sen-sen sommer men intet andet end de lange skygger til at minde om, det er midt i september. Ved siden af Mac Donalds hundeæde på Amagertorv, sælger Illum de mest forrygende sandwiches. Torvet var fuldt af mennesker, jeg blev helt beruset af synet mens jeg gumlede. Jeg besluttede mig at lave en video på et minut, beregnet til gensyn midt i januars mørke. (foto © snaphanen - klik f. helbillede)


Stop for indvandring – et anliggende for højreekstremister?
Indvandringens størrelse og sammensætning må kunne diskuteres i ethvert demokrati, uden at folk, der er bekymrede over udviklingen, skal beskyldes for populisme eller ekstremisme
Af Helle Merete Brix
Må et land selv styre sin indvandring? Umiddelbart skulle man mene ja. Sandheden er dog, at de politiske partier og politikere, der ønsker at begrænse tilstrømningen af mennesker fra Asien, Afrika og Mellemøsten til Europa, i de europæiske medier ofte karakteriseres som ”højreekstremistiske”, ”det yderste højre” eller ”populistiske”. Men det er langtfra altid en korrekt karakteristik, ligesom den reelle baggrund for at ville begrænse tilstrømningen sjældent beskrives. [..]
- De europæiske politikere havde formentlig forestillet sig, at de muslimske indvandreres børn ville gifte sig med europæerne, og at integrationen ville komme af sig selv. Men det er ikke sket. I dag skyldes den væsentligste indvandring til Danmark og de øvrige europæiske lande, eksempelvis Frankrig, Storbritannien, Tyskland og Holland, de såkaldte familiesammenføringer. Marokkanere, tyrkere, pakistanere, bengalere, palæstinensere og libanesere i 2. og 3. generation fortsætter med at hente en ægtefælle i forældrenes – eller bedsteforældrenes – hjemland.
I Sverige har den politiske elite konsekvent afvist at diskutere indvandringens bagsider. Overraskende handlede årets Engelsberg Seminar, arrangeret af Axel og Margaret Axelsson Johnson Fonden, denne sommer om Europas største udfordring lige nu, spørgsmålet om islam og den sekulære stat. Lars Hedegaard, der var blandt talerne i Sverige, har i Jyllands-Posten 7. juli 2006 refereret fra seminarets højdepunkter.........................

Helle Merete Brix, Sappho

Nyhedsanalyse: Efter Vollsmose

De politisk korrekte er godt på vej til at dementere deres egne påstande om multikulturens berigelse og islams fredelige hensigter, samtidig med at imamernes undergravende indflydelse bliver stadig tydeligere
Af Lars Hedegaard
Alt mens rygtestrømmen om, hvad der egentlig er sket før og efter arrestationen af en række terrormistænkte i Odense-bydelen Vollsmose tirsdag den 5. september 2006 kl. 02.00, fortsætter med uformindsket kraft, er det allerede muligt at drage visse forsigtige og foreløbige konklusioner om denne episodes betydning for forholdet mellem danskerne og islam............................................

Lars Hedegaard - Sappho
Nyt nr. af
Sappho ude - bla.:
Sappho kan også fortælle, at Trykkefrihedsselskabet netop har modtaget støtte fra Kulturministeriet til en konference om religion og ytringsfrihed på Christiansborg den 11. november. Den internationalt kendte amerikanske forfatter Bruce Bawer, der bor i Norge, er blandt paneldeltagerne.


Rørende enthusiasme
der var en noget større sag værdig. Plakat Nørreport, © snaphanen

Skinhelligheden har et navn
ja, i Sverige har den mange navne. En af de værste er PM Nilsson. Læg mærke til at der overhovedet ikke indgår fakta som agumentation. Bare smudskastning.
"Indvandringskritik er en mental sygdom", et journalistisk fallitbo af en shaming artikel der næsten kan hamle op med Aftonbladets fra 23 nov. 2001: Någonting är ruttet i staten Danmark:

-"Jag tror jag vet varför. Att gnälla på invandrare är en mental sjukdom. Det är en djupt störd skitsnackarkultur som gör folk dumma, slöa och elaka. Som effektivt stoppar reformer och som dödar den förnuftiga politiska debatten. Och gnäller gör de. Jag har aldrig mött en så öppen och rå och folklig rasism som i Skåne. Jag har aldrig upplevt en så djävulsk ryktesspridning om smårån, butiksstölder och slagsmål. Jag har aldrig varit på ett ställe där så många fega kräk så tvångsmässigt förolämpar folk med annan hudfärg.
- Inte för att Blekinge är bättre. Inte för att det rika och välmående och vackra Karlskrona överhuvudtaget har några ursäkter för sina framgångsrika jublande Sverigedemokrater, med starkt stöd från stadens reaktionära ungdom. Men skåningar borde ju ha någon självrespekt. Det är ju ändå en kulturbygd.
- Beivra gärna brott. Lär barnen läsa och skriva. Sätt punkt för den sjukskrivna drönartillvaron. Det finns partier som kan sådant. Men Sverigedemokraterna? De största skitsnackarna? De mest inkompetenta politikerna? Överallt, med stora och fina mandat.Det är ett socialt och politiskt haveri. Skåne behöver rycka upp sig.
PM Nilsson: En mental sjukdom


I Danmark hedder den Rifbjerg og Politikenman hvad pokker, Rifbjerg er så gammel nu, at ingen forventer han skal skrive på andet stof end erindringen. Jeg gentager : Når det en dag går rigtig galt - og det gør det - , så står der i Politiken: Det er Dansk Folkepartis skyld. Og der vil stadig være enkelte tilbage, der tror på det. Chefredaktøren, for eksempel - hvis han mod forventning stadig skulle være ansat:

- "Efter det ny systemskifte, som Søren Krarup har proklameret indfandt sig engang i begyndelsen af dette århundrede, og at han og fætteren Jesper Langballe og Dansk Folkeparti er begyndt at sætte dagsordenen, oplever jeg, at vi faktisk befinder os i en ny besættelse. I hvert fald er der noget udpræget ’besat’ over den skrydende brovten, hvormed de to charmetrolde og deres sympatisører fører sig frem.

Her skal ikke les, her skal ikke engang smiles, her skal hades, og hvis man spørger, hvor de nuværende terrorister udklækkes, er det ikke kun i de infernalske madrasser eller i de moskeer, hvor der prædikes sharia og det, der er værre, det er snarere i den atmosfære af afsky for alt fremmed, der i de sidste mange år er udruget i dansk mentalitet. Hvem fanden bekymrer sig om, at flygtninge – børn såvel som gamle – rådner op i danske asylcentre eller begår selvmord af fortvivlelse – de kan jo bare rejse hjem, forsvinde, opløses i den blå luft ligesom alle de forbandede bøllespirer og kommende terrorister, vi med vores øllebrødsbarmhjertighed og ufattelige naivitet har åbnet dørene for. Så vi endelig kan være i fred!

Politikens kronik

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net