onsdag, november 22, 2006

"Radical chic"

Hijab-Encrusted: Feminist Mag "Marie Claire" Shows Women the New "Sexy"; Medieval Black is the New Black

"People get ready"

Islamisk kunst?
Det er ikke al kunstformer, ej heller alle kunstnere, der gør mig lige tryg.
-"Forbered dig på at blive en af Allahs soldater. Arbejd for livet efter dette."

De sætninger blev skrevet af islamisten Said Mansour i et brev til en af de unge anklagede i terrorsagen fra Glostrup.Det kom frem onsdag i Københavns Byret, hvor Said Mansour er tiltalt for at opfordre til terror via sit forlag fra hjemmet i Brønshøj.
- Brevet stammer fra politiets ransagning af den unge mands adresse ved anholdelsen for godt et år siden. Mansour skrev det fra arresten i Hillerød. Det indeholder en hilsen til den 20-årige AC fra Hvidovre, der sidder varetægtsfængslet i Bosnien for medvirken til den plan om bombeterror, som også de fire i Glostrupsagen er anklaget for.
- De var alle kammerater. Jeg mødte dem i moskeen, forklarede Said Mansour. Han nægter sig skyldig og kalder sin propagandavirksomhed for kunst og fortolkninger af koranen.Opfordringen til at blive guds soldat skulle blot opfattes som en påmindelse til den unge mand om at forblive fast i troen - ikke som en opfordring til terrorisme, understregede Said Mansour.
Propaganda fra Al Nur Islamic Information er fundet hos personer med mere eller mindre direkte tilknytning til terrorisme i Tyskland, Spanien, Italien og USA.Sagen mod Said Mansour ventes først afgjort i marts 2007.
/Ritzau
Pugilisten


Tack, Schyman !
det er osse min analyse. Jeg ved om flere de stemte alliancen på landsplan og SD lokalt. Tænk at man nogensinde skulle takke Schyman for noget. Og så sørgede hun endda for at glide ud af RD selv.

Contras valanalys visar att det troligen hade blivit vänsterseger i höstens val, om inte två partier kommit in och tagit över röster från ”samarbetspartierna”. Ett sannolikt utfall på 175–174 för vänstern ändrades till 178–171 för Alliansen sedan Sverigedemokraterna och Feministiskt Initiativ tagit hand om cirka 155 000 vänsterröster.
Contra

Velfærdstabet
de fleste danske aner ikke en fløjtende dyt om, at det koster penge at være syg i Sverige. I verdens mest ekstreme højskattesamfund. Medmindre de da blir syge derovre. Hvor alle disse skattepenge bliver af, det er en helt anden snak. Nu til fakta:

"Från den 1 januari 2007 blir det inte längre gratis att gå till doktorn med barn över tolv år. Nu genomför den borgerliga alliansen i Region Skåne sitt första beslut på kollisionskurs med den tidigare rödgröna majoriteten.
Det kommer att kosta lika mycket som för vuxna, nämligen 150 kronor hos allmänläkare, och 300 kronor om man går till specialist eller vänder sig till sjukhusens akutmottagningar."

Sjuka barn ska betala för vård

Det har kostet penge længe.Priserne varierer i de forskellige egne af landet (landsting) I mine gamle egne i Kronobergs län, et relativt velstående län, ser det ud som om man endnu kan køre gratis med ambulance (normalt 80-100 kroner) og ikke skal betale for at ligge på sygehus(normalt 80 kr. om dagen), kun for kosten:
(vårdcentral = praktiserende læge, vagtlægesystemet findes ikke, man må selv møde op)
Avgifter
Du kan i de flesta fall betala kontant eller med betalkort. Följande undantag finns:
Jourläkarcentralen Strandbjörket - betalning med betalkort eller via faktura
Akuten/Jourläkarcentralen Ljungby lasarett - betalning via faktura kvällar, nätter och helger
Akuten Centrallasarettet Växjö - betalning via faktura kvällar, nätter och helger
Akuten Centrallasarettet Växjö - betalning via faktura kvällar, nätter och helger
På Centrallasarettet Växjö finns bankomat i entréhallen.
För barn och unga är vården avgiftsfri till och med det år de fyller 19. (Gäller ej läkemedel).
Läkarbesök
Besök hos distriktsläkare på vårdcentral 150:-
Läkarbesök på jourcentral eller motsvarande 300:-
Läkarbesök på sjukhusmottagning eller hos specialist 300:-
Första besök hos specialist efter remiss från läkare på vårdcentral 150:-
Telefonförskrivning/rådgivning 100:-

Annan sjukvårdande behandling
Besök hos sjuksköterska på vårdcentral, sjukhus och inom psykiatrin, 100:-
Telefonrecept, 100:-................se priser videre på Kronobergs Landsting


- et velfærdssamfund er en sjælden ting, det er en enig nations solidariske forsikring og opsparing. Når man udover en vis grænse uvider den til at gælde alle mulige andre, er der tale om ekspropriering af fælles ejendom. Det er derfor særlig fantastisk, hvis det i Danmark lykkes S og R - de der har mere end nogen andre har torpederet dansk velfærd, men antagelig uden det er lykkedes dem at give den det afgørende skud under vandlinjen - at få held med at overbevise troskyldige vælgere om, at det netop er dem, der er dens bedste forsvarere.

Får Flemming Rose Cavlingprisen ?

( stora journalistpriset)- det ser ud som om chancerne er ganske gode. Hvor mange imamer slipper vi så af med ? Måske ingen, nu Libanon synes at være på vej tilbage til mere normale tilstande.

TV 2 Nyheder

"De progressive"
samler sig selv og de sidste stumper af 70 érnes tanke- og sproggods. Det er ikke dødt, det lugter bare underligt:

"Nu må der trækkes en grænse"
Skrevet af: KnNie (IP logget)Indlæg tilføjet: 15-11-2006 kl. 14:59
En stor del af personerne fra det fremmedfjendske Giordano Bruno-selskab har nu udgivet endnu en bog der dæmoniserer muslimerne i Europa.
- Flere af dem har tidligere bogen skrevet I krigens hus, der er nærmest må karakteriseres som en art moderne udgave af anti-semitismens klassiker Zions vises protokoller blot med en muslimsk global sammensværgelse til afløsning for den klassiske jødiske.
- Hvem finder man på listen på bidragydere til bogen Storm over Europa. Islam - fred eller trussel, udover Jørgen Grimstrup, Henrik Gade Jensen, Lone Nørgaard, Helle Merete Brix og resten af højrefløjens usual suspects.
- Såmænd Kåre Bluitgen, som dele af venstrefløjen fortsat mener man skal samarbejde med. Nu må det altså være slut!
Kåre Bluitgen samarbejder med nogle af de mest fremmedfjendske og reaktionære kræfter i den danske samfund som lægger vore muslimske medborgere for had og som advokerer for diskrimination af etniske minoriteter og fundamentale brud med retsstaten.
- Jeg ved ikke om Kåre Bluitgen fortsat er medlem af IF, som han var en overgang, men er det tilfældet vil jeg kraftigt opfordre til at IF afklarer deres holdning om hvor de trækker grænsen. Og til de partier og grupper (ingen nævnt ingen glemt) der fortsat benytter Kåre Bluitgen som oplægsholder og som deltager ved deres møder. Tag og bliv enige med jer selv om, hvorvidt i mener fremmedhad, islamofobi, racisme og dæmonisering af hele samfundsgrupper skal bekæmpes eller ej og så tag en konsekvens af dette standpunkt.
Modkraft debat

"Racisten, xenofoben, fremmedhaderen" Kåre Bluitgen - på svenska
(foto © Snaphanen)
- "I Danmark finns även en vänstervridet invandringsmotstånd. Mest känd är författaren Kåre Bluitgen som tidigare arbetat som rektor i Köpenhamns invandrartäta stadsdelar. Han har tilldelats danska PEN klubbens pris, trots detta är han helt okänd (vald bort) i svenska medier.
- DNs skribenter betraktar alla som kritierar islam för rasister!
- Man utgår därför ifrån att anhängare av islam är en slags unik människoras. Med den primitiva debattretoriken är det givetvis väldans lätt att hitta rasism.
- Några citat från "rasisten" och kommunisten Kåre Bluitgen.
Weekendavisen +Kåre Bluitgens bok ”till gavn for de sorte” (word dokument, vent 20 sek. på download)

(ps. Desværre har jeg mistet de fleste af mine uerstattelige oversættelser til svensk. Nogen der ved om den svenske upload side Silent Whisper, nogensinde kommer op igen?)

"Nynorskerne"

Selv om Groft sagt ikke længere står under norsk førerskab, er der alligevel grund til, at vi opholder os ved nyere norske tildragelser. For på mange måder er Norge en test case på, hvad Danmark kunne være blevet, hvis vælgerne ikke havde afbrudt Socialdemokraternes og de Radikales multikulturelle indsats for fem år siden.
--I Norge er de ledende magter inden for politik, presse, kultur og den akademiske verden så overbeviste om norsk kulturs overlegenhed, at de betragter det som et spørgsmål om tid, før de store menneskemængder, de har hentet fra Den Tredje Verden, vil kaste sig over hardangerfelen, fjeldvandringerne og myseosten.
- Og i tillid til egen fortræffelighed indbød Oslo og Akershus fylker for nylig 1.200 nye statsborgere til en ceremoni, hvor de kunne aflægge troskabsløfte til deres nye fædreland og afsynge nationalsangen. Ti procent af de indbudte stillede op.
- Problemet kan naturligvis være, at nynorskerne – eller hvad de nu hedder deroppe – synes, at nationalsangen er en rigtig dårlig melodi, og at Norge er et så kedeligt land, at man nødigt ville være der, hvis det ikke var for den rigelige offentlige understøttelse. Men da en sådan konklusion er for smertelig, vil konsekvensen af det nye integrationseksperiment utvivlsomt blive, at Norge nu lægger sig yderligere i selen for at blive et land, der har gjort sig fortjent til den store indvandring.
Lars Hedegaard, Groft Sagt
Svenskerne vil prøve at kopiere succesén :Nya svenskar kan få välkomstdag

Sweden: Still Crazy After All These Years
ikke Paul Simon, men myreflittige Fjordman, som giver et engelsksproget, helt opdateret tidsbillede af Sverige efter - ikke system - men regeringsskiftet. Og han er inde i sagerne. Hvad skal man vente sig uover en reduktion af "bidrags-Sverige" og nedlægelsen af 100-200 "styrelser"? Ikke alt for meget, tror jeg.
Brussels Journal


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net