onsdag, december 27, 2006

"Pigefængsler og muslimske mini-prinser"

Af Lene Kattrup, dyrlæge
Åben tale
Vi når ikke langt, hvis vi ikke begynder her. Vi skal til at tale om og sige disse ting ligeud. Drengenes resultater i skolen er overraskende dårlige, og det på næsten alle fagområder. Egholm har også forklaret, at hun i næsten alle grupperne af de typiske indvandrerfamilier ser, at man nærmest ikke opdrager drengene før pubertetsalderen, men i stedet forguder dem og undlader at stille krav til dem.
Herved opstår det såkaldte prinsefænomen hos drengene. Deres opfattelse af sig selv som ophøjede væsener betyder, at modgang gør dem frustrerede og i en del tilfælde rådvilde og ret vrede. Hertil kommer, at meget tyder på, at der i hjemmet sjældent stilles krav om lektielæsning eller sørges for ro og mulighed for drengene til dette.

Udgangsforbud vil gavne Gellerup

"Tim Jensen bør ikke få forskningsmidler"
nu er det ikke bare "de sorte DF præster" og Naser Khader, der er træt af forsker Jensen:

Kristne har langt lettere ved at fortolke deres helligtekster i demokratisk retning end muslimer, skriver tidligere sognepræst Ricardt Riis
Tim Jensen synes grebet af den dille, som har grebet mange islamforskere: der må ikke siges noget ondt om islam, uden at der i samme åndedrag siges noget tilsvarende ondt om kristendommen, skriver Ricardt Riis.[..]
Men sådan er virkeligheden ikke. Virkeligheden er, som Geoffrey Cain påpegede det i et indlæg i Kristeligt Dagblad den 12. december 2006, den, at det er muslimerne, der har problemer med terrorisme, ikke kristendom og jødedom.
Religion dk & Hjemmeside for Ricardt Riis

Søren Ulrik Thomsen
“Sidste år hørte jeg en samtale mellem Jes Stein Petersen og religionshistorikeren Tim Jensen i Deadline (2. sektion, DR2 den 13. februar 2005, red.). Her spurgte Jes Stein Petersen: ‘Hvad er så den bedste vaccine imod religiøs indoktrinering?’ Hvortil Tim Jensen svarede: ‘Nu er der jo nogen, der mener, at de er i stand til at lokalisere det religiøse gen … og så kunne man jo håbe på, at de opfandt vaccinen, som kunne gøre det af med dette gen.’”
“Prøv at indsætte ‘genet for homoseksualitet’ i stedet. Her er en mand, der er så sikker på, at han taler imod formørkelse, så han ikke lægger mærke til, at det er racehygiejne, han gør sig til talsmand for!“ Information pdf s 6 via Uriasposten

Hvis "SF er en badebillet"....
-siger not- in- my -backyard-Vestager - hvad er de Radikale så ? Jeg mindes ikke en opposition, der har flyttet rundt på så mange imaginære ministerposter, og vist så megen taburetkløe så længe. Det siger vel ikke andet end at de befinder sig rigtig dårligt i rollen og at der er for mange analyseinstitutter i dette land. DR Online

"Den gejstlige betjening"
af de hårdt kriminalitetsramte muslimer i danske fængsler (Rapport om gejstlig betjening af indsatte,der tilhører andre trossamfundend den evangelisk-lutherske danske folkekirke, pdf). En Berlingske læser har lugtet lunten - om jeg så må sige:

Imamer vil blotskade de indsatte
Den arbejdsgruppe, der anbefaler at ansætte imamer i de danske fængsler, burde tvangsindlægges til at læse Ayaan Hirsi Alis bog »Jeg Anklager«. Den er godt nok lidt tung i starten og har mange referencer til Holland, men Danmark er demokratisk tæt på Holland, og bogens overordnede budskab er klart og tydeligt.
- Imamer i fængslerne vil blot fastholde de indsatte i den tankegang, som formodentlig er den overvejende grund til, at de i første omgang er kommet på tværs i vores retssystem. Andre lignende tankegange, som f.eks. støtte til muslimske friskoler, gør, at vi aldrig får bugt med integrationsproblemerne, som åbenlyst skyldes vores demokratis uforenelighed med islam. Det må snart stå bøjet i neon for selv den mest venstreorienterede humanist:
Vores integrationsproblemer skyldes ikke indvandring, men islam.
Stig Günther

den velmenende forsorg bør tage på en langvarig studietur i franske fængsler :Radical Islam and the French Muslim Prison Population

Nytår med Sverige
og glem nu ikke at stemme på din kadidat til årets nytårstorsk. F.eks. som jeg - en imam der næppe besidder humor nok, til at modtage den.

Lindtröm, Bonton.se

Og med Norge


Radiointerview med Henryk M. Broder
en gave til de af os, der stadig insisterer på at forstå tysk. Min 37:50

Henryk M. Broder stellt seinem neuen Buch Hurra, wir kapitulieren - Von der Lust am Einknicken ein Zitat von Winston Churchill voran: "An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last." Broder wirft den "Gutmenschen" im Westen vor, gegenüber radikalen Islamisten Appeasement-Politik zu betreiben.
"Hurra, wir kapitulieren" - Wie der Westen vor dem Islam einknickt

Blair om "det progressive Islam, tolerancens fanebærer"

"To me, the most remarkable thing about the Koran is how progressive it is. I write with great humility as a member of another faith.
As an outsider, the Koran strikes me as a reforming book, trying to return Judaism and Christianity to their origins, much as reformers attempted to do with the Christian church centuries later.
-The Koran is inclusive. It extols science and knowledge and abhors superstition. It is practical and far ahead of its time in attitudes toward marriage, women, and governance.
Under its guidance, the spread of Islam and its dominance over previously Christian or pagan lands were breathtaking. Over centuries, Islam founded an empire and led the world in discovery, art, and culture. The standard-bearers of tolerance in the early Middle Ages were far more likely to be found in Muslim lands than in Christian ones."

A Battle for Global Values- Foreign Affairs, jan-feb 2007

Frøken Blair har forresten indspillet en sang, hvis nogen skulle ha glemt den. Mon ikke det første han gør efter sin afgang, er at konvertere ?

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net