tirsdag, marts 20, 2007

Islamist kræves ekskluderet af De Konservative

Da de Radikale jo nok har lært lektien, er der så kun Enhedslisten tilbage til Aoude, men den passer også bedre til en del af de synspunkter hun har luftet i pressen gennem årerne, blandt andet om Israel og Folkekirken. Hendes aversion mod homosekuelle, bliver nok svær at placere i noget parti.
Hjemmeside: Medlem af de konservatives kredsbestyrelse i Københavns kreds 1, Safia Aoude, viser på sin hjemmeside ( www.safiaaoude.blogspot.com) et manipuleret billede af to islam-kritikere, Lars Hedegaard og Helle Merete Brix, med hagekors på brystet og et billede af Joseph Goebbels i baggrunden.
- På billedet er også den hollandske islam-kritiker Ayaan Hirsi Ali, der har fået øjnene sløret som et spøgelse. Til nyhedsavisens hjemmeside avisen.dk siger Safia Aoude, at de to er nationalsocialister, og at de spreder nationalsocialistiske tanker. Næstformand i den konservative bestyrelse i kreds 1, Anders Frandsen, at han øjeblikkelig vil tage skridt til, at hun bliver ekskluderet. JP-DK
se også DR , Nyhedsavisen og TV Lorry 19:30:

"Den kontroversielle journalist Helle Merete Brix" sagde TV Lorry.. Jaså: Det er kontroversielt at anholde Aoudes relativering af brugen af Cyklon B, at anholde at Aoude kalder hvem som helst "nationalsocialist", "ariske agenter", uddeler psykiatriske diagnoser, skriver nedladende om homoseksuelle, kalder Naser Khader "psycho","psykopat ind til benet", "Uncle Tom", "Chimpanse" og "Borderline Bob" og Farshad Kholghi " den iranske renegat" - men hvad er så den nye konservative debatstil, som Aude smører ud over nettet , hvis ikke "kontroversiel" og en belastning for et hvilket som helst parti , der vil bevare sin selvrespekt. For ikke at tale om sine vælgere ?
Hvis»Demokrati er samtale«, som Hal Koch sagde, er Aoude alt andet end demokrat. Hun spreder gift for en hæderlig offentlig samtale, og det er nu Bergstein og co. skal kende deres besøgelsestid.
(kilde, Aoude: Cirkus has come to town)

Update: Den konservative politiker Safia Aoude beskyldes nu for at gå holocaust-benægteres ærinde
Beskyldningen kommer fra Uffe Østergaard, professor i historie på Handelshøjskolen og tidligere leder af afdelingen for Holocaust- og Folkedrabsstudier på Dansk Institut for Internationale Studier.
Uffe Østergaard mener, at Safia Aoudes omtale af gifgassen Zyklon B, der blev brugt af nazisterne under 2. Verdenskrig, tyder på, at hun viderebringer den retorik, der kendes fra holocaustbenægtere, som helt eller delvist afviser, at jøder blev udryddet under 2. verdenskrig.
- Det er det rene nonsens, hun skriver. Enten støtter hun holocaust-benægterne, eller også er hun i bedste fald gået i deres fælde. Hun tilslutter sig den spørgen ind til, om holocaust virkelig fandt sted, som man kan se på benægternes hjemmesider.

De starter også med en uskyldig detalje, som at der er tvivl om antallet af døde, siger Uffe Østergaard, der er historieprofessor på Copenhagen Business School.
Safia Aoude, der underviser i historie og samfundsfag på den arabiske friskole DIA, har beskrevet på sin web-log, at hun var med sin 8. klasse på udflugt til Frihedsmuseet. Her sidestiller hun historisk fakta med den dømte holocaust-benægteren David Irving. Hun skriver på sin blog om Zyklon B-gas:
- Nogle historikere hævder, at Zyklon B blev brugt til at udslette fanger i koncentrationslejrene, mens revisionisterne hævder, at det blev brugt til at desinficere lejrene for lus og gnavere, skriver Safia Aoude.
Ifølge professor i historie Uffe Østergaard fremstiller Safia Aoude emnet direkte fejlagtigt.
- Det er ikke bare 'nogle historikere,' det drejer sig om, og det er ikke noget, de 'hævder.' Alle historikere har bevist, at gassen blev brugt til at dræbe jøder i lejrene, og at holocaustbenægternes påstande er noget vrøvl. Det er fakta, siger han og fortsætter:
- Allerede der er hun ude af seriøsiteten.
De Konservative vil efter påske tage stilling til om Safia Aoude skal ekskluderes af partiet, hvor hun er bestyrelsesmedlem i 1. kreds på Østerbro.

Nyhedsavisen dk

Dom i Paris i morgen

Charlie Hebdo´s redaktør Philippe Val skriver i Wall Street Journal

PARIS -- A French court is tomorrow expected to decide whether I and the newspaper I edit, Charlie Hebdo, committed a crime by publishing cartoons depicting the Prophet Mohammed. If the court finds me guilty of "publicly abusing a group of people because of their religion," in effect racism, as the organizations of French Muslims that are plaintiffs in this case claim, I could be imprisoned for six months and fined thousands of euros. A great deal is at stake, for free speech in France and Europe, in the outcome of this trial. Modern Blasphemy

Moderne blasfemi
Af Philippe Val redaktør af Charlie Hebdo, Paris
Ytringsfriheden i Frankrig og i Europa er på spil, når der i dag falder dom i Charlie Hebdo-sagen.
Jyllands Posten

"Et kærlighedsmord ? "
må man vel kalde det, nu svenske journalister så lyrisk omtaler dem som "kærlighedsflygtninge". Der er dog ingen magt i verden der påbyder Sverige at sabotere dansk fremmedlovgivning. Nu har Sverige fået en ny "medborger" med nul tilknytning til landet, andet end det fængsel han skal sidde i. Så hvis er skylden i grunden, jornalist Kajsa Sigvardsson ?

De hårda danska invandringslagarna fick det unga paret att bosätta sig i Malmö. I går anhölls den 24-årige maken för att ha mördat sin hustru. – Vi har haft flera fall av våld i familjer som bosätter sig i Malmö på grund av den danska äktenskapslagen, säger Anna Gustafsson, polis på familjeroteln.
Danskt medborgarskap
Det ska ha varit de hårda danska invandringslagarna som fått paret att bosätta sig i Sverige. Den mördade kvinnan har danskt medborgarskap, men bor sedan en tid i Malmö tillsammans med sin man som kom hit för cirka ett år sedan. Paret har sina rötter i ett afrikanskt land.
Strikt äktenskapslag
I höstas larmade Kriscentrum för våldsutsatta kvinnor i Malmö om hur den strikta danska äktenskapslagen från 2002 ökade trycket på Malmös kvinnojourer. Under drygt ett år tog Kriscentrum emot omkring 25 kvinnor från länder utanför EU som är gifta med en man med danskt medborgarskap.
Polisen räknar alltså med att det inte var ett brott i snabbt uppflammat raseri, utan att det var genomtänkt, planerat.
Dansk kvinna mördad i sin lägenhet i Malmö
Newshunter video - 8 min.

Paul Belien: Islamiseringen af Antwerpen
The decisive battle against Islamic extremists will not be fought in Iraq, but in Europe. It is not in Baghdad but in cities like Antwerp, Belgium, where the future of the West will be decided.
I recently met Marij Uijt den Bogaard, a 49-year-old woman who deserves America's support at least as much as Iraqi President Jalal Talabani and Prime Minister Nouri al-Maliki.
Ms. Uijt den Bogaard was an Antwerp civil servant in the 1990s, who spent many years working in the immigrant neighborhoods of Antwerp. There she noticed how radical Islamists began to take over. "They work according to a well-defined plan," she says.[..]

Sadly, what is happening in Antwerp is not unique. The Salafists employ the same strategy in other European cities. They boasted to Ms. Uijt den Bogaard about their international network and their successes in neighboring countries. While the Americans fight to secure Iraq, Western Europe is becoming a hotbed of Salafism.
Wash Times via Jihad i Malmø Belien er redaktør af Brussels Journal

Colloquium interruptum
man skal ha sine punch-lines parat når man går på TV, for man får kun 3-4 chancer på en kort dialog på 5 minutter, hvor Adam Holm også skal have lov at snakke. Daniel Pipes forleden var vant til det, kunne man mærke.
Et kæmpeemne - Sharia - afhandlet på minimal tid. Det glædeligste var at Torben Hansen overhovedet var inviteret i studiet, noget der antyder lidt interessantere tider på Deadline.
Hodja skærer den hårdt til: Nyudnævnt islamprofessor går ind for shariah. Måske, hvis samtale havde varet et kvarter. Hvis TV er utilfredstillende at se, så må det være endnu mere utilfresstillende at medvirke i. Men se det allligevel - Deadline, tirsdag

Kronik: Tre kapitler af integrationens historie
suverænt skarp kronik. Lutter diagnose, kuren er ikke opfundet endnu :

Af Kasper Støvring, Ph.d.-stipendiat, København
De omdiskuterede forslag til at skabe større hensyn til religion, særligt islam, som Århus og Københavns Kommune netop har lancereret, betegner et gennemgribende forsøg på at skabe bedre integration.
- Nu vil politikerne på en hidtil uset måde direkte gribe ind i samfundet. Skoler, daginstitutioner og arbejdspladser skal ifølge forslagene underlægges kommunale regler for at sikre religiøs mangfoldighed.
- Hvordan er det kommet så vidt, at selv private virskomheder nu skal presses til at tage særlige religiøse hensyn? Det er det selvfølgelig, fordi den hidtidige integrationspolitik er slået fejl. Politikerne har haft alt for stor tiltro til, at de problemer, der opstår som følge af masseindvandring fra især de muslimske lande, har kunnet løses af sig selv eller gennem politisk terapi og social ingeniørkunst.
-
Politikerne har ikke forstået, at kulturen spiller en helt afgørende betydning, og kultur er langt hen resistent over for politisk finjustering.
De aktuelle forslag er på sin vis symptomatiske for den samlede integrationspolitik i de sidste 20-30 år, og er blot det sidste kapitel i en historie, der groft kan inddeles i tre forløb. [...]
Da politikerne så efterhånden fandt ud af, at mange indvandrere ikke ønskede at integrere sig, forsøgte de at lave om på danskerne. Modstanderne af den liberale udlændingepolitik blev hyppigt afvist.

Det skete ikke blot med den moralistiske begrundelse, at de var onde mennesker eller med den saglige begrundelse, at de var dumme mennesker. Nej, de blev tillige afvist med medicinske begrundelser, der hører hjemme i psykiatrien.[..]
Så når politikere ønsker at ændre på danskernes kulturelle chauvinisme, må man svare, at en vis lukkethed måske er skidt, men er nødvendig for at skabe stabilitet og tillid. Mennesker er først og fremmest loyale over for deres egne landsmænd og foretrækker deres egen kultur. Selv om enhver ved det fra sig selv, er det stadig kontroversielt. Måske fordi det udgør en anstødssten for den politiske ingeniør.

Kasper Støvring: Jyllands Posten

Forhenværende magtbøfler
får let et mere forsonenede skær over sig, og det må høre til mine mere menneskelige sider, at jeg faktisk synes at programmerne om Ordførende Persson både er interessante og viser en person, der ikke er uden selvindsigt, klogskab, dygtighed og fortjenester. Når han beskriver Gudryn Schymans opførsel som "stærkt umoden og uligevægtig", og som én der ikke kan betros magt, er han jo næsten helt sympatisk. Næste afsnit må indeholde den tid hvor Persson i voldsom grad mister lysten til det hele, tiden omkring og længe efter Anna Lindh mordet. Lad mig anbefale Fichtelius udsendelser på det varmeste.

Göran Persson är den förste svenske statsminister på över 30 år som besöker Israel, och Sveriges utrikespolitik förändras. Konflikterna med vänsterpartiet och Gudrun Schyman är svåra, men samarbetet fortsätter samtidigt som Persson stärker sin ledarroll. Han blir EU:s ordförande 2001 och driver fram en utvidgning österut som om det vore ett spel om Svarte Petter. Men när ordförandeskapet är slut drabbas han närmast av en "post-presidentiell depression", PPD. SVT.SE min 58:00

Svenska tabun
Icke politiskt korrekt forskning i Arnstbergs nya bok? Att vara forskare och förhålla sig till det politiskt korrekta kan ibland vara minst sagt knepigt. Särskilt när forskningsresultaten inte går ihop med de åsikter som anses vara de rätta.Möt Karl-Olof Arnstberg och Jonathan Friedman, två samhälls-forskare som berättar om hur det är att hamna i stormens öga. Men som i sin forskning ändå vill försöka att skilja på gott och ont, sant och falskt.
Programmet är gjort av Mia Blomgren och är det 3:e i Tendens tema-serie om begreppet ”Politisk korrekthet”.

Online min 32: 05
Politiskt (in)korrekt - Vad får man forska om?
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net