fredag, april 06, 2007

Selvhad 1 :Opsøgende journalistik

lige til Sveriges Savling-pris, Stora Journalistpriset. De kan jo godt på Sydsvenskan, når de skal. Woodward og Bernstein kan gå hjem og vugge..............

Scandic missade bibelstopp
Hotellchef ertappad med bibel på rummet, skulle man kunna säga. För trots att hotellkedjan Scandic beslöt ta bort biblarna redan i höstas finns det många exemplar av Den heliga skrift kvar på rummen när Sydsvenskan kollar.
– Det här hade vi alldeles missat, säger Anna Hoffström på Star Hotel i Lund.

– Men vi samlar ihop biblarna nu med en gång, tillägger hon. På Hotell Kramer i Malmö gör man sig inte samma brådska, men tänker självfallet följa koncernledningens beslut. Biblarna ska samlas in, försäkrar hotelldirektör Joachim Högefjord.
Stjerne reporteren Daniel Rydén
og så kan ma tage denne til kaffen: SvD - Kristna jagas i Sverige och utomlands
Selvhad 2: 13-åring portad från skolan p.g.a. Sverigetröja
För en vecka sedan hade Alexander Eriksson i Råneå en tröja med svenska flaggan på framsidan och texten "Sverige mitt fädernesland".
På baksidan fanns ett utdrag ur svenska nationalsången. Det fick läraren att reagera och denne krävde av Alexander att han skulle ta av sig tröjan eller vända den ut och in. När Alexander vägrade, var han inte längre välkommen i klassrummet och valde att gå hem.
Alexander säger till Norrbottens-Kuriren att han inte har eller tidigare uttryckt några nazistiska eller rasistiska åsikter.
"Det största politiska misslyckandet i modern tid"
men ikke et ord om at standse den menneskelige flodbølge:
"Bakgrunden är den bristande integrationen av utlandsfödda i det svenska samhället. Ilmar Reepalu, ledande socialdemokratisk kommunpolitiker, har karaktäriserat den integrationspolitik som hans eget parti fört som det största politiska misslyckandet i modern tid. Vi delar den analysen. Det är en nyckelfråga för den framtida svenska välfärden att fler utlandsfödda får jobb."
Socialdemokraternes slingrevals
hvem vil købe en brugt politik af det parti ?
Socialdemokraternes slingrekurs må få regeringens strateger til at klappe i hænderne. (foto Snaphanen)
ere i Danmark, og samtlige der har fået afslag på asyl, skal ikke blot have mulighed for at arbejde, men også for at flytte ud af asylcentrene og ind i almindelige boliger. [..]
I det nuværende Folketing har forslaget, der er præsenteret som officielt socialdemokratisk forslag, ingen chance.

Men dets fremkomst viser, at ligesom Socialdemokraternes tilslutning til skattestoppet kun er halvhjertet, er partiets tilslutning til den stramme udlændingepolitik ikke reel.
Den socialdemokratiske udgave vil blive fuld af huller og må få regeringens strateger til at klappe i hænderne ved tanken om en valgkamp, som kommer til at handle om graden af utroværdighed omkring Socialdemokraternes skattepolitik og udlændingepolitik.
Hovedløs udlændingepolitik


Men fortvivl ej.......
Moralsk oprustning er på vej - for en sikkerheds skyld har DR fået Epinion til at lave denne undersgøelse, som Radioavisen ikke tøver men at gentage time for time.
Thorning slår kvindelige rivaler

Nørrebro
foto © Snaphanen


"Tre dobbelt nativitet"
ja, så ville det jo være "fel signaler" at holde Tyrkiets voksende folke- masser ude, mener Sveriges venlige konsul i Istanbul:

"Idag är nativiteten bland de muslimska invandrarna i Europa tre gånger större än bland den icke-muslimska befolkningen.
- Om denna trend håller i sig skulle med nuvarande immigrationsmönster den muslimska befolkningen ha fördubblats år 2015 medan Europas icke-muslimska befolkning kommer att minska med 3,5 procent.
Uppskattningarna av antalet muslimer i Europa om trettio år når så högt som till 65 miljoner.Ett nej till Turkiet baserat på religiösa och politiska skäl skulle därför vara ett direkt och klart besked till den snabbast växande delen av Europas befolkning att den för alltid kommer att betraktas som ovälkommen och en andra klassens medborgare.
Med detta budskap kan vi snabbare än vi anar få se en ghettoislam utvecklas i Europa. Radikala mullor över hela Europa försöker redan nu utnyttja de muslimska invandrarnas marginalisering och psykologiska och materiella problem för sina syften."
EU inte en kristen gemenskap

"And this fool, Ingemar Karlsson......"

-"He's a Swede, and Swedes haven't fought in a major war for 200 years. They've forgotten how to recognise enemies and have forgotten what a battle for survival entalis. As a result, they're too naive to recognise the enemy in their midst, and political correctness has dulled their senses so much that they can't come to terms that it is because of Islam that their immigrants turn whole suburbs of their cities into lawless places - not even when their resident Muslims openly tell the rest of the population that they're waging urban warfare against the native Swedes. And this fool Karlsson is a typical product of that malaise.-"

Ublide kommentarer indsamlet af en svensk, engelsksproget blog

På den baggrund ser fremtiden lys og lovende ud når......
Vagn Særkjær - der selv har siddet i 16 år i Århus Byråd for Socialdemokratiet - efterlyser en beslutning om, at ghettoen i Gellerup skal afvikles, og så regner han i øvrigt med, at problemerne er løst. Om 300-400 år!
»Det lyder vildt, men der er en baggrund,« understreger Vagn Særkjær .
-Vgn Særkjær advarer mod en udvikling, som han finder farlig. Han har sporet en tendens til, at der skal gives nye indrømmelser.
»Det nye er, at politikerne begynder at vende tingene. Nu er det os, der skal tilpasse os. Det er allerede flere år siden, at man besluttede, at der kun måtte være halalkød i børneinstitutioner. Det vil sige, at vi indrettede os efter dem. De danske børn fik så mad efter de regler, der blev stillet op for muslimer.« Det er ikke en udvikling, som den tidligere jægersoldathonnør for. [..]
Vagn Særkjær er opsat på, at der skal lukkes for tilgangen af nye socialt belastede indvandrer- og flygtningefamilier i Brabrand Boligforening. Han mener til gengæld, at det vil være for drastisk at rive ejendomme ned, men han ser gerne, at et større antal lejligheder anvendes til andre formål – kontorer, uddannelse og butikker.
Lap på lap
»Det er nødvendigt at reducere antallet af beboere i området,« fastslår Vagn Særkjær . »Jeg vil håbe, at byrådet i Århus træffer en beslutning om, hvad man vil med Gellerup.
I TV 2 Østjylland var der en høring, hvor flere unge gav udtryk for, at de savnede en ungdomsklub. Hvad forandrer det på ghettoiseringen? Intet! Hjælper det flere til en uddannelse? Nej! På den måde kan man blive ved med at putte lap på lap, og man bliver nødt til at tænke anderledes.«
-Det tidligere byrådsmedlem er overbevist om, at problemerne er større, end kommunen alene magter at løse. De har et omfang, der kalder på Folketinget, og måske skal der laves ny lovgivning for at vende udviklingen.
»Det hjælper ikke at sætte to forskrækkede fuldmægtige bag et skrivebord til at levere en eller anden skitse,« siger Vagn Særkjær . »Det dur ikke, for det bliver til ingenting.«
»Af Gellerup kan man lære, at man aldrig må lave så store ensartede bebyggelser. Det må man ikke, selv om der engang var stor efterspørgsel efter boliger.«
»Jeg synes, det er svært at sige, hvornår det gik galt. Der har været mange anledninger til at tage fat om problemerne. Man er nødt til at diskutere om der kan etablere andre bosætningsmuligheder i byen, for vestbyen kan ikke klare flere almene familieboliger.
Man er nødt til at tænke i de kommende generationer, og jeg er bange for, at vi får både en 2., 3. og 4. generation af tabere. Det er begrænset, hvad man kan ændre ved forældre. Det er uddannelsen af de unge, der skal satses på.«
JP Århus
Nok er der større glæde i himmerig over én omvendt synder end 100 retfærdige, men Særkjær kunne måske også bebrejde sit eget elendige parti for muligheden for katastrofe, samt gigantiske omkostninger lagt på befolkningen ?

Jamen, dog...........................
hvor får NA den fuldstændigt afsindige idé fra ?
"Sverigedemokraterna är ett vidrigt parti.
Men det är likväl viktigt att skydda dess rätt att verka och hålla möten. Nu har Sverigedemokraterna tvingats flytta sitt riksårsmöte i Norrköping, eftersom de blivit nekade en möteslokal."
Mötesfrihet även för Sverigedemokrater!

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net