tirsdag, april 03, 2007

Søren Hjort Nielsen

1901-1983, tegning, brunt blæk, 1943, 25 x 35 cm. Privateje, Foto© Snaphanen


Diskrimineret igen, igen
nu er der snart ingen der gider høre efter, hvis det en dag virkelig skulle indtræffe: (foto: ambassadør Orhun). Hvorfor ikke bare sige det ligeud - det er utilbørligt at Danmark insisterer på at være en nationalstat, og ikke et allemandsland. Hvor er du, Fogh ? Lad OSCE undergrave sig selv: Et lille tankleeksperiment kan illustrere hvad vi i realiteten bliver bedt om:

At gøre Danmark ligeså uudholdeligt overbefolket som Holland (samme areal, 16.5 mio hollændere) - kræver under tre år af bare Pakistans fødselsoverskud ! Lad det falde på sin egen urimelighed, og lad pakistanerne bo i Pakistan, hvor de ikke risikerer at blive dårligt behandlede af os. Europa må forsvare sig mod disse menneskerettighedsryttere, leller dø.

- Iøjeblikket ligner døden en absolut mulighed. Danmark vil alligevel ikke kunne overleve som nationalstat på en ø omgivet anarki og etniske stridigheder, med naboer som Sverige, der frivilligt lægger hovedet på FN ´s, EU ´s og OSCE ´s blok :

Danske muslimers situation er blevet forværret gennem de sidste år med karikaturkrisen som 'kogepunktet', og hovedansvaret for situationen ligger hos regeringen Danmarks behandling af den muslimske befolkning bliver igen udsat for hård kritik fra en international institution.
Denne gang fra OSCE, der i en ny rapport, som Dagbladet Information er kommet i besiddelse af, skarpt kritiserer muslimers stilling i Danmark.
OSCE-ambassadør Omür Orhun kritiserer den danske regering for på en række områder at have forværret danske muslimers stilling gennem de seneste fem år og afslører, at han flere gange i efteråret advarede udenrigsminister Per Stig Møller om, at regeringens håndtering af karikaturkrisen var uklog.[..]
Om 24-års-reglen forklares det blandt andet, at store grupper anden-etniske danskere og Socialdemokraterne støtter den, og at »integration er særligt svær i familier, hvor generation efter generation henter deres ægtefæller til Danmark fra deres eget eller deres forældres oprindelsesland.«
En række øvrige kritikpunkter modsiges også, mens ét punkt imødekommes med en annoncering af, at regeringen i år vil oprette et diskrimineringsnævn større bemyndigelser end Klagekomitten for etnisk ligestilling.
Årsagen til, at OSCE's rapport endnu ikke er blevet offentliggjort, står der ikke noget om.
Berlingske via Information

Omvendt verden
Forleden ytrede den tidligere fremskridtspolitiker Kristen Poulsgaard her i avisen, at han »fanden galeme« var så træt af at høre ældre mennesker jamre, »for de er den unten fløjteme det mest forkælede folkefærd, vi har haft«. Og det måtte man give ham ret i. Med den modifikation, at det sjældent er de ældre, der jamrer, det er interesseorganisationerne og profileringssyge politikere.
Poulsgaard kunne lige så godt have sagt, at han var træt af at høre danske muslimer jamre, for de er de mest forkælede muslimer på denne jord. Og det måtte man også give ham ret i. Med den modifikation, at der ikke er ret mange muslimer, der jamrer. Det er andre, der jamrer for dem, typisk forskellige overbeskyttende akademikere som f.eks. Grete Albeck fra Center for Sex og Sundhed i Odense.
Hun fortæller nu Fyens Stiftstidende, at folkeskolens lærere ikke bør bruge billeder af nøgne mennesker i seksualundervisningen, for »der sidder en stor gruppe indvandrere i landets folkeskoler, og dem taber lærerne, hvis de viser billeder«. Altså: af hensyn til en - set i det historiske perspektiv - meget nyligt opstået minoritet skal folkeskolen opgive pædagogiske redskaber, der er en frugt af generationers udvikling mod større fordomsfrihed. Det er den omvendte verden. Det er ikke muslimer, der er problemet. Det er Grete Albeck og hendes ligesindede.
Claes Kastholm Hansen , Groft Sagt

Democracy in action

Ingen vill ha Sverigedemokraterna som gäster. Partiet tvingas flytta sitt riksårsmöte från Norrköping efter att tre konferens-arrangörer dragit sig ur.
– Helt ofattbart. Någon gång måste den här förföljelsen ta slut – vi finns ändå representerade i hälften av landets kommunfullmäktigeförsamlingar, inklusive Norrköping, säger Mattias Karlsson, sd:s presstalesman.
Sverigedemokraterna tvingas flytta riksårsmötet

"Indvandrere: 47,3 pct. uden uddannelse"
røde ører elller travlhed ved håndvasken? Et virkelig kostbart og tungt problem i den nærmestkommende fremtid:
Århus har en kedelig førsteplads: 47,3 pct. af byens indvandrere mellem 16 og 19 år er ikke kommet i gang med en uddannelse, og det er væsentligt ringere end landets fem andre store byer.
Rådmand Gert Bjerregaard erkender, at indsatsen ikke har været god nok.Halvdelen af alle byens unge indvandrere mellem 16 og 19 år kommer ikke i gang med en ungdomsuddannelse, når de går ud af folkeskolen.
JP Århus

Falklandsøerne - femogtyve år efter
Why Blair can’t get no ‘Falklands Factor’ The twenty-fifth anniversary of Thatcher’s triumph in the South Atlantic throws some light on Britain’s current crises over Iraq and Iran. Spiked online


Hvilken Mullah er bange for Blair ?
Vesten mangler en ny Thatcher

Aprilsnar 30 marts og 2 april ?
Inget fläsk åt förskolebarnen
MALMÖ. Tre förskolor i närheten av Möllevångstorget i Malmö tar bort allt griskött från maten. Småttingarna ska i stället ha oxkött, kyckling, mycket grönt och vegetariskt på menyn.
Skånska Dagbladet – SKD.se - 30 Mars 2007
SD kommenterer historien

Teachers drop the Holocaust to avoid offending Muslims 2 nd April 2007
Schools are dropping the Holocaust from history lessons to avoid offending Muslim pupils, a Governmentbacked study has revealed.
It found some teachers are reluctant to cover the atrocity for fear of upsetting students whose beliefs include Holocaust denial.

Daily Mail

Dansk i hodet: Ubehagelige tall
I Danmark fungerer kontrakten mellom folk og intellektuelle. Nok til at forskere ved Universitetet i København og uavhengige stiftelser som Rocwool Fonden tør å finansiere kontroversiell forskning.
I Norge sitter eliten som en propp i systemet og sørger for at ubehagelig viten ikke får det autoritative stempel, som trengs for å få gjennomslag. Fritt Ord kunne med sine svulmende 1,6 milliarder gjøre noe tilsvarende, men gjør det ikke.
Eksempelvis:
Beskjeftigelsesfrekvensen blant ikke-vestlige innvandrere og etterkommere er litt under 50 % i Danmark. Lidt over 50 % av alle fra ikke-vestlige lande mellom 16-65 år er arbejdsløse, på kontanthjælp eller førtidspensjon. (Danmarks Statistik 2005)
- Ifølge Vælferdskommisjonen modtager en gennomsnitlig ikke-vestlig invandrer over sit livsforløb 2,6 millioner mere af det offentlige, end han indbetaler! Økonomisk betyder det, at denne gruppe leverer et stort, uopretteligt rødt tal på bundlinjen.
- Man kan i den forbindelse godt undre sig over, at asiatere, der kommer til Danmark, både som invandrere og flygtninger, ikke har haft svært ved at forsørge sig selv og integrere seg i samfunnet.
- Til sammenligning er USA´s beskjæftigelsesgrad for indvandrere kun 4 procent under resten av befolkningen. I Canada 10 procent.
Men med i billedet skal også det store antall muslimer, der slet ikke har kvalifikationer til at bestride et job. Her mener Rockwool Fonden, at den eneste løsning er at sænke mindstelønnen eller løsne det sociale sikkerhedsnet............

Document.no

Mandag - store Muhamed-dag
De handicappede
En fotograf har fået den lysende tanke at fotografere 43 personer, der alle sammen hedder Muhammed, men som alligevel ser forskellige ud. Nogle er børn, andre er voksne, enkelte er uden skæg, en del går med slips, nogle er tykke, andre tynde, og sådan er der så mange interessante detaljer, selv om de altså alle sammen deler fornavn.
Berlingske Tidende har fundet materialet så fascinerende, at M/S har bragt flere sider med det. Det er en strålende idé, som absolut bør følges op, idet der er stof nok til mange års aviser. Lad os bare nævne, at der i 2004 var 9.971, der bar fornavnet Børge, så det skulle være en smal sag at finde 43 af dem. Eigil var der 1.999, der hed, og 1.237 kunne skrive Herluf på deres visitkort. Det ville også være oplagt at snuse lidt til de 47.886, der hedder Lars.
- Det skal medgives, at langt de fleste af dem, der hedder Børge, Eigil, Herluf eller Lars, er helt hvide og har danske forældre. Men dette handicap bør vi vel efterhånden lære at se bort fra. Vi accepterer jo heller ikke forskelsbehandling af folk med andre fysiske skavanker.
Lars Hedegaard, Groft Sagt, Berlingske

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net