torsdag, juli 14, 2005

JP interviju med Jan Guillou

Det må jo være herligt at blive interviewet hver gang man sætter sin fod på dansk grund. Her folder Guillou sit bizarre verdensbillede ud. Især hans særprægede syn på dansk folkeparti, er en reprise udfoldet mange gange før. visse dele af svensk samfundsliv er han totalt blind og døv overfor. Men det er åbenbart let nok at være socialist moralist, når man er så rig som han. Agtværdigt!- Den herskende klasses feminisme hysteri, har han et udmærket blik for, men den multikulturelle heksekeddel, Ny-Sverige. Herre jemini. At islam skulle "være en moderne udgave af kristendommen" - den lader vi lige stå et øjeblik.

Guillou: CNN er som en katolsk prædikestol
Den svenske forfatter og journalist Jan
Guillou er ikke i tvivl om, at opskriften på fred i verden kan hentes i erfaringerne fra 1100-tallets korstog, som han har skildret i en serie romaner. Han tror dog ikke på en snarlig løsning, da den vestlige verden er i fuld gang med endnu en hellig krig mod den muslimske verden.

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload0/Guillou.doc
JP´s leder er mindre venlig end intervieweren:

"Men egentlig er det mere rystende, når de venstreradikale kræfters repræsentanter drager i leding og skal forklare tingenes rette sammenhæng. Takket være en fri og fordomsfri presse har den svenske journalist og forfatter Jan Guillou således benyttet et
ferieophold i det danske til at skose det danske samfund i almindelighed og selve den vestlige civilisation i særdeleshed.Jan Guillou, der anses for at være velskrivende, er ikke hr. hvem-som-helst, men en medieperson, der altid søger indflydelse. Derfor tvinges man til at tage stilling til eksempelvis hans nonsens om, at islam er en moderne udgave af kristendommen, og om, at verdens tilstand lige nu skyldes, at den kristne civilisation fører korstog, og ikke at den islamiske verden bedriver og opildner til terror."

Statsorganet for lykkelig sosse-sex

http://www.rfsu.se/templates/template_175.asp

er en anden af socialdemokratismens ideologi producenter. Altid garant for en god latter:

RFSU kritisk mot WHO-text
WHO lade nyligen till läkemedel för medicinsk abort på listan över väsentliga mediciner. RFSU rosar beslutet men kritiserar en varningstext där det står att medicinerna endast får användas där de är ”tillåtna under nationell lag och kulturellt accepterade”. RFSU ser texten som ett tecken på konservativa krafters tryck. ”Man kan ju fråga sig varför det skulle vara mer kulturellt acceptabelt att låta kvinnor dö i en osäker abort,” säger generalsekreterare Katarina Lindahl i pressmeddelandet.

http://www.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,65446826_852__,00.html

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net