mandag, september 05, 2005

Missionsforeningen Danmarks Radio

jeg venter spændt som et lille barn, til næste gang en venstrefløjspolitiker udsender en bog. Eller : Egon Clausen skriver vel også én ? Skal man lade en præst eller en psykokemiker anmelde den? Eller Clausens strenge barndoms-GUD himself ? Ham der har fået EC til at se kristen fundamentalisme overalt.
Ofret for denne uhørte behandling, tog det med godt humør. Men det er en hån overfor lytterne af en såkaldt public service station, og burde diskvalificere Clausen for al fremtid. Desværre lader hans ansættelse til at være på livstid, fastansat i DR som han nu er på 30 år.
Medier: En psykolog ser rødt
Jyllands-Posten 4. september 2005,
Der er igen debat om Danmarks Radios politiske drejning, men er landets store public service-station vitterlig et propagandaorgan for venstrefløjen? DR's nye generaldirektør, Kenneth Plummer, har kritiseret programmer på P1 for at være skævvredne, fordi journalisterne er »for søde mod nogle og for hårde mod andre«. P1's journalister har protesteret over kritikken.

Her bringer vi en smagsprøve på P1's politiske dækning - en samtale mellem psykolog Johanne Bratbo og DR-medarbejder Egon Clausen om socialdemokraten Karen Jespersens erindringsbog Karen.
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload2/psykoanlys.doc
Den nordjyske drøvtygger Egon Clausens curriculum - med hans egne ord:
http://www.litteratursiden.dk/sw2958.asp

Den danske folkesjæl ?
Henning Fonsmarks bog: Den danske utopi(1990):set hos http://angantyr.blogspot.com

Nååårh.........................
det er jo meget pænt inde bag beduin teltet. Er det Euroislam vi ser her ?
Student is first Muslim crowned Miss England
An 18-year-old student who was born in Uzbekistan has become the first Muslim to be crowned Miss England.
Hammasa Kohistani, who has divided the Islamic community, beat 39 other competitors in a two-day final at Liverpool's Olympia Theatre
.
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2005/09/05/neng05.xml&sSheet=/news/2005/09/05/ixhome.html
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net