søndag, oktober 16, 2005

Jihad - made in Brønshøj

dette ligner en enkelt billet ud af landet:
Den muslimske missionær
Jyllands-Posten 16. oktober 2005
Islamisten Said Mansour sidder på sjette uge varetægtsfængslet, sigtet for at opfordre til terror. Danskmarokkaneren forsvarer sig med, at hans budskaber er kunst og harmløs oplysning om islam.
Af CARSTEN ELLEGAARD, KRISTOFFER PINHOLT og PERNILLE AMMITZBØLL
Da Said Mansour sad foran dommeren i et grundlovsforhør i Københavns Byret den 9. september, sammenlignede han sig selv med Jehovas Vidner, der udøver opsøgende arbejde i forsøget på at udbrede deres tro.
»Jeg uddeler oplysning til de muslimer, jeg møder,« sagde den terrorsigtede danskmarokkaner i retten.
De collager, der blev fundet på hans bopæl, som viste en lille dreng med et maskingevær og teksten Jeg er en lille terrorist, betegner han som kunst.Said Mansour har ikke nøjedes med at holde sit oplysningsarbejde til den stille vej i Brønshøj, hvor han har haft adresse i mange år. Hans arbejde rækker langt ud over den danske grænse og også ud over det europæiske kontinent til USA.
I retten blev der fremvist eksempler på den form for oplysning, Said Mansour har missioneret med. Blandt andet er der hos Said Mansour beslaglagt cd'er med hyldester til manden, som dræbte den hollandske filminstruktør Theo van Gogh. På cd'erne er følgende tekst påtrykt: »Vi er terrorister. Terror er vores pligt. Både øst og vest må vide, at vi er terrorister. Vi er frygtindgydende.«
Derudover tæller oplysningsmaterialet også bombemanualer, instruktioner i bykrig, halshugningsvideoer og terroristlederes flammetaler med opfordring til voldelig jihad.
**********
Ifølge den marokkanske terrorekspert, professor Mohammed Darif, er GICM al-Qaidas forlængede arm, der skal udføre terrorangreb i Europa og Marokko.Mansours virke begrænser sig ikke kun til landene syd for Danmark. Ifølge den norske avis Aftenposten har Said Mansour også forbindelser til det ekstremistiske miljø i Oslo. En muslimsk kilde i byen bekræfter, at Said Mansour er en velkendt mand i moskeerne i Oslo.
»Han har været i Oslo mange gange, og han har haft mange bånd og kassetter med - især dem, der opfordrer til jihad i Irak. Han har også haft flere unge mænd fra Oslo på besøg i sit hus i Brønshøj,« forklarer den muslimske kilde fra Oslo.
Også i kældermoskeerne i Malmø florerer materiale fra Said Mansours forlag.
Men Said Mansour har også haft held til at sprede sine budskaber helt til USA. Under den seneste fristforlængelse i byretten fremlagde anklagemyndigheden nye beviser i sagen, idet hans materiale også er fundet i Detroit, USA.
word dok.:
http://files.upl.silentwhisper.net/upload1/Hellig_krig.doc

Den invandrarrelaterade brottsligheten skrämmande hög i Danmark
Enligt färsk statistik från det danska Justitieministeriets forskningsenhet begår invandrare och barn till invandrare långt fler brott än etniska danskar. Statistiken har tagits fram på initiativ av Dansk Folkeparti, skriver tidningen Urban den 13 oktober.
- Det är en överrepresentation som skriker till himlen om att det måste till en massiv insats om utvecklingen ska kunna vändas, säger justitieminister Lene Expersen (k) till Urban. På frågan om statistiken riskerar att öka danskarnas fördomar mot invandrare, svarar Espersen att det blir värre genom att förneka och sopa under mattan, och Espersen har nu vänt sig till samtliga polisdistrikt och krävt att de måste ta fram en hållbar strategi mot det eskalerande problemet med invandrarkriminalitet. I statistiken över den danska kriminaliteten framgår följande skrämmande fakta (antalet brott per 1 000 invånare):
Våldsbrott:
etniska danskar 3,1
invandrare 10
barn till invandrare 29,5
Trafikbrott:
etniska danskar 27,8
invandrare 35,7
barn till invandrare 82,1
Egendomsbrott:
etniska danskar 16,3
invandrare 38,9
barn till invandrare 91,4
http://www.sd-kuriren.info/

Leder: Krimigyser
DET ER ALARMERENDE tal, der er kommet på bordet i form af en landsdækkende statistik, som viser, at indvandrere og deres efterkommere forholdsvis tegner sig for en både større og stigende andel af kriminaliteten, end etniske danskere gør.
************
Strafferetsligt kommer man imidlertid ikke uden om at tage hårdt fat for at skabe den nødvendige respekt for loven i indvandrermiljøerne. Det kræver under alle omstændigheder en større forebyggende indsats i SSP-samarbejdet og derudover stærk retslig konsekvens for dem, der allerede er ude på glidebanen.
Hetz må for enhver pris undgås, men øget udvisning af kriminelle uden statsborgerskab kan også blive følgen af udviklingen.
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3323566

Sifo: Junilistan över spärren
Junilistan skulle få 4 procent av rösterna och komma in i riksdagen om det vore val i dag, enligt Sifos väljarbarometer för oktober.Listan fick nyligen 4,8 procent . Enligt Sifo är ställningen mellan blocken nästan oförändrad. Stödet för Fi har däremot rasat sedan september.

Partiernas stöd i procent:

m 30,2 (-0,3) mp 4,3 (-1,8) kd 4,8 (+0,1) v 6,4 (+0,9) fp 9,1 (-1,1) s 33,7 (-0,6) c 5,3 (-0,4) övr 6,2 (+3,2)

1.875 personer tillfrågades
http://www.svt.se/texttv/109.html
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net