fredag, oktober 28, 2005

Vestens død og Frankfurterskolen

Kulturkronik: Folket dør, når troen dør

Jyllands-Posten 28. oktober 2005
Den europæiske civilisation synes besat af en dødsdrift. Vi forkaster værdier som nationalt fællesskab, kristendom og familieliv. Helt i overensstemmelse med Frankfurterskolens ideer og '68'ernes nymarxisme.

Af MICHAEL PIHL, lektor
Ude ved Vesterhavet står Mårup Kirke - på vej ned i afgrunden. Hvert år æder søen sig ind på kysten, og da ingen gør noget ved det, styrter den fine middelalderkirke om få år i dybet.
Et billede på vor civilisation. Demografisk og kulturelt styrer Vesten mod sin undergang. Måske er dette det 21. århundredes jernhårde udviklingslov: Folk dør, når troen dør. Som ved Romerrigets fald ledsages pres på grænserne og opløsning af det samfundsmæssige fællesskab i etniske parallelsamfund af dekadence. Samtidig rinder tiden ud for Europas døende befolkninger. Vor tids europæiske civilisation er besat af en særegen dødsdrift.
Krisen har rod i fire forhold:
1. Afkristning og multikulturalismens udhuling af europæernes svindende tilknytning til egen kultur og historie.
2. Faldende fødselsrate.
3. Afnationalisering og splittelse mellem folk og elite.
4. En robust, selvsikker og aggressiv islamisk invadering af det tomrum, som multikulturalismen og Vestens døende befolkninger efterlader. Men hvorfra stammer mon denne forkastelseskultur med sit had til kristendom, ægteskab og familieliv - denne dekonstruktion af den nationale historie og læren om Vestens historie som et forbryderkatalog? Et synderegister over slaveri og racisme, der skal paralysere og indgyde et kollektivt skyldkompleks, så historien ikke længere forener og inspirerer, men deprimerer og polariserer os.Nogle eksempler på krisen:
*******
Opløsningen af familien og af det nationale fællesskab hænger sammen med Frankfurterskolens ideer og '68-kulturrevolutionens nymarxisme. Det trives fortsat over al måde i teoretisk pædagogik og i det, man kalder multikulturalisme og politisk korrekthed. word doc
http://files.upl.silentwhisper.net/upload0/Kulturkronik.doc

Den svenske forbindelse
Danske terrormistænkte har bosnisk forbindelse
Der er tæt kontakt mellem en 18-årig svensker, der er anholdt i Sarajevo i Bosnien for terrorvirksomhed, og de fire unge mænd med mellemøstlig baggrund, der sent i aftes blev fængslet i Brøndby, ligeledes sigtet for terrorvirksomhed.
Det bekræfter politimester Jørn Bro i Glostrup.
********
Säpo tippede bosnisk politi
Svenskeren kom til Bosnien for en måned siden, bor til dagligt i Kungälv og har både svensk og montenegrinsk statsborgerskab. Ifølge den bosniske avis Slobodna Bosna var det den svenske efterretningstjeneste Säpo, som tippede det bosniske politi om den 18-årige. Myndighederne i Bosnien henvendte sig til Politiets Efterretningstjeneste, da der var spor til Danmark.
- Efter min bedste overbevisning er der en bestyrket mistanke om, at de var i færd med at planlægge en terroraktion, siger Jørn Bro om de fire fængslede i Danmark.
- Det kunne være i Danmark, men vi kan ikke sige det, tilføjer han.
Terroraktionen skulle efter dansk politis opfattelse ske "et sted i Europa og inden for en kortere tidshorisont".
http://www.dr.dk/Nyheder/Kriminalitet/2005/10/28/101701.htm

Svensken ville bli självmordsbombare
Den 18-årige svensken från Kungälv skulle bli självmordsbombare.
Målen var ambassader i Sarajevo - men förra veckan greps han av bosnisk polis.Nu misstänks han vara medlem i en internationell terrororganisation, och i går greps ytterligare fyra personer i Danmark.
http://www.dr.dk/Nyheder/Kriminalitet/2005/10/28/101701.htm
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net