onsdag, december 21, 2005

Selv Rundetårn

har fået juletøj på , så jeg her til aften. En hilsen til Chr. Firtal (1588-1648), som ethvert barn i Skåne kender
foto © webmaster


Affirmative action

er ikke tilladt endnu. Uppsala Universitet må vente lidt:
Diskriminerade studenter fick rätt i hovrätten
Uppsala universitet gjorde sig skyldig till otillåten diskriminering när man antog sökande med utländsk bakgrund och utestängde två svenska studenter med bättre betyg. Det konstaterar Svea hovrätt som i dag meddelade dom i det uppmärksammade diskrimineringsmålet. Därmed fastställde hovrätten Uppsala tingsrätts dom från januari i år.
JK Göran Lambertz om domen
http://www.sr.se/cgi-bin/uppland/nyheter/artikel.asp?Artikel=759125

Forudsigeligt og omkostningsfrit
og se om ikke Lykketofts marionet, ridderen af den stuerene cykelhjelm Poul Nyrup, der i 1996 ikke turde mødes med Salman Rushdie, melder sig i koret idag og udtaler : "Fogh mangler lederskab" . Hvorfra mon Nyrup lige fik den association ? Der var vist også engang hvor Nyrup ikke ville snakke med Østrigerne, fordi de havde holdt et demokratisk valg. De involverede ministre dengang var foruden Nyrup, udenrigsminister Helveg Petersen og kulturminister Jytte Hilden. Sig ikke at menneskeheden ikke kan gøre fremskridt på 10 år!

Redaktørskifte

Fra, som det hedder, vor egen verden kan vi meddele, at der forestår et redaktørskifte på dagbladet Politiken. I fremtiden vil bladet ikke være redigeret af en kontraktansat redaktør, men vil blive redigeret ud fra de anvisninger, der kommer fra statsministerens kontor, efter at han har været i dialog med skiftende parter, der af den ene eller anden grund måtte være utilfredse med avisens indhold. De nye redaktionelle principper fremgår med al ønskelig tydelighed af bladets lederartikel for onsdag den 21. december 2005. Heri skrives: »Ved dumstolt at afvise enhver dialog med officielle repræsentanter fra andre lande, er statsministeren med til at skærpe en kulturel konflikt, der kun kan bilægges gennem samtale og gensidig respekt«.
Da den konkrete dialog, avisen henviser til, ikke var »enhver dialog«, men en »dialog« om indholdet i et andet dansk dagblad, må man herefter antage, at Politiken finder det i sin orden, at redaktionelle drøftelser af avisens eventuelt kontroversielle indholdikke føres af avisens ledelse, men af statsministeren. Til beroligelse for tilbageværende elskere af den uafhængige presse kan vi dog tilføje, at sådanne drøftelser af Politikens indhold næppe nogensinde vil blive aktuelle, idet bladet ifølge sin praksis kun udtrykker holdninger, der lever op til to etiske krav: 1) de skal være omkostningsfri, 2) de skal være forudsigelige, dvs. de skal altid indeholde en fordømmelse af Dansk Folkeparti.
Claes Kastholm Hansen, Groft Sagt, Berlingske

Ett jävla hyckleri

af DN og andre aviser.Jeg forstår godt at personalet er død-trætte af et evindeligt asylpres, som regel af folk uden papirer og egentlig asylgrund, og ofte af nogle der kun er i Sverige for at begå kriminalitet indtil de afvises. What a job. Giv dem dog en kage og en flaske champagne:
Tårtkalas efter avvisning
En enhetschef på Migrationsverket tvingades på onsdagskvällen att omedelbart lämna sin tjänst sedan DN avslöjat ett nytt firande på verket.
Liz Sandgren förnekar först att något firande över huvud taget ägt rum på enheten. När det står klart för henne att DN har tillgång till det mejl hon skickat ut utbrister hon:- Ojojojoj, det är ytterst allvarligt om det stämmer.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=506254&previousRenderType=6

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net