mandag, september 11, 2006

al- BBC: Mentalhygiejne

"Is this the way to Al-Jazeera?"
Members of the BBC London news team today face a grilling from senior bosses after they filmed a spoof video making light of the conflict in the Middle East.
The film, a skit on Peter Kay's (Is This The Way To) Amarillo? was made to mark the departure of assistant editor Simon Torkington who is going to the news channel Al-Jazeera International in Qatar with his wife, former ITV news anchor Shiulie Ghosh.
The joke video was shown at a private leaving party for Torkington - nicknamed "Storky" - last week. But a copy has been leaked to the Standard by a BBC insider angry that licence fee payers' cash was used to make a "tasteless" skit that could cause offence to Muslims.

MusikVideo 3: 34
om Al Jazeera iøvrigt:
Tunisian Reformist Intellectual: Al-Jazeera TV – A Mouthpiece of the Muslim Brotherhood

Horisont : Er du feminist ?
spurgte DR Horisont polisen, og fik et divergerende svar.25 minutters udmærket lynindføring i det svenske valg. Bildsøe kommer meget godt rundt i krogene, men jeg synes nu godt han måtte have boret lidt i udlansgælden på over 1.200 mia, men renter alene på 33 mia kroner. Også meget gerne i årsagerne til at svensk politik er så stillestående, at folk er ret demotiverede for at deltage......trods demokratiminsterium og allehånde demokrati bevægelser.
Hvorfor er det så svært at flytte noget i Riksdagen ? Folk er konservative og demotiverede, som sagt (lad os se om stemmeprocenten kommer under 80), spærregrænsen er 4 %, men de etablerede partier sidder så tykt på flæsket, blandt andet ved at nedtyste alle valgtemaer der ikke gavner dem selv.
Skal de ha´lov til det for medier og vælgere?
Tilsidst kommer TV 4 s valgbestyrer Jan Guillou og gentager stort set hvad han siger til Politiken i det årlige interview, godt som skidt. Han praler som sædvanligt med hvor fint det er lykkedes medat "shame" svenske indvandringskrittikere (han glemmer at omtale midlerne). Tiden vil vise, om det danske eller svenske standpunkt bliver det mest skæbnesvangre. Jeg er ikke i tvivl, efter at have iagttaget svensk hverdag i så mange år. Men for Sveriges store millionærsocialist, spiller det ingen rolle at det man fortrænger har det med at vende
tilbage i djævelsk form.
Men ellers til anbefaling når den kommer online.

Carpe Diem

og det har Uwe Max Jensen gjort helt kongenialt. Less is more.
Og nu er vist selv de tungnemmeste klar over, at islamisk trossamfund, ikke mindst hr. Kasseem, gik frygteligt galt i byen, da de slog sig ned i Danmark.

Kunstneren Uwe Max Jensen får Islamisk Trossamfund på nakken, fordi han i en kommentar til islamisk terrorisme har foldet et vers fra Koranen til en papirflyver. Det er en grov generalisering og mistænkeliggørelse af alle verdens muslimer, lyder kritikken.
Ligger det inden for den kunstneriske frihed – og den meget omtalte ytringsfrihed – at kopiere det vers i Koranen, som terroristerne påberåbte sig, da de i dag for fem år siden angreb USA og folde det til en papirflyver?
Ja, mener kunstneren bag værket, århusianske Uwe Max Jensen, der understreger, at han ikke ønsker at krænke islam.
»Det er sandelig ikke min mening at forhåne den islamiske kultur, som jeg er en meget stor beundrer af. Og jeg vil gerne understrege, at der ikke er tale om en side i Koranen, som jeg har rykket ud og foldet til en papirflyver. Det er en fotokopi af verset,« siger Uwe Max Jensen, der ikke læser arabisk og derfor har fået islam-eksperterne på Carsten Niebuhr Instituttet til at hjælpe sig med at det vers, der omhandler jihad (hellig krig).
Men det beroliger ikke talsmanden i Islamisk Trossamfund, Ahmad Kassem.
»Det er en urimelig provokation og en skadelig generalisering. Han bruger et koran-vers, der gælder for alle muslimer – ikke kun for Osama bin Ladens gruppe. På den måde er han med til sætte Koranen i et negativt lys og fremstille islam som en voldelig religion,« siger talsmanden.
Berlingske Tidende, Koranen som papirflyver

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net