fredag, september 08, 2006

Nøglen til S sejr

ligger her, og alle ved det :

Så här mycket får din förening
Staten har gett Göteborgs kommun 750 000 kronor för valinformation i syfte att höja valdeltagandet, i första hand i de områden som omfattades av storstadssatsningen. Hälften av pengarna används av kommunen, hälften fördelas till nedanstående 53 föreningar.

Göteborgs Posten

Tys, tys !
Här kommer ytterligare en exklusiv nyhet på denna blogg, något ni varken sett på tv, hört i radio eller läst om i tidningarna :
Danmark är nu skuldfritt. Landet har betalat av hela sin statsskuld och som Jyllands-Posten skriver :
"Danmark är nu medlem av den lilla exklusiva klubb av länder med en superekonomi utan några skulder alls."
Kartoffelkuren och en fast växelkurspolitik under tio år har åstadkommit detta ekonomiska underverk.
Faktum är att varje dansk nu på sitt konto har nästan 7 000 kr att fodra från utlandet.
Sverige däremot : Utlandsskulden uppgår till ofattbara 1. 239 miljarder kronor. Bara räntan på skulden är 33 miljarder kronor om året. Visserligen avbetalas en del, men det kommer att ta minst 30 år att befria oss från skulden med den nuvarande avbetalningstakten.
Dessutom skvalpar vår valuta, vilket innebär att den skvalpar ner hela tiden; det vet var och en som turistat i Danmark eller England; den svenska kronan har på 30 år förlorat mer än 60 procent i köpkraft förhållande till den danska kronan.
Varför skriver inte svenska tidningar om det danska undret? Kanske för att det åstadkommits av en borgerlig regering där Dansk Folkeparti sitter med, och därifrån kommer inget gott, det vet ju alla politskt korrekta svenska journalister och politiker.

Kurt Lundgren


Sosselyrik , nænsom selvkritik og udenomssnak

hvad nytter det at løse problemer med den ene hånd, når man samtidigt skaber dem hurtigere med den anden? Den eneste en ansvarlig og modig politiker bør sige at, at indvandringen til Sverige må høre op.
Efter Riksdagen, syndfloden.

Självkritisk Annika Billström: Vår politik har nått vägs ände. Socialdemokraternas förortspolitik har lett till utanförskap och social segregering. Selektiva åtgärder skapar ett "vi och dom" mellan svenskar och invandrare. Socialdemokraterna vill rusta upp Stockholms förorter med 2,5 miljarder kronor de närmaste fyra åren. [...]
Vad vi bortsett från är att en politik ensidigt inriktad på selektiva åtgärder i sig skapar ett "vi och dom". Selektiv politik pekar ut och stigmatiserar. "Dom är inte som vi." "Det är 'dom' som är problemet." "Dom måste anpassa sig."
Det sägs sällan i klartext men när jag träffar företrädare för socialtjänst, polis eller varför inte politiskt aktiva finns ofta en outtalad "etnifiering" av analysen. Förorternas problem vill därmed gärna smälta ned i ett "invandringsproblem".

"Vi satsar miljarder på att rusta upp förorterna"


Måske Lars Ohly....................

skulle beynde med at integrere sig selv og sin familie, erftersom han selv på alle måder tilhører den. Også boligmæssigt:

Den vita överklassen måste integreras i resten av Sverige. Den lever i minst lika etniskt segregerade områden som människor i invandrartäta områden, anser vänsterpartiledaren Lars Ohly
Egentligen vill Lars Ohly skrota hela integrationspolitiken.

- Den har fokuserat på att förorterna är problemet. Men problemet är klassamhället och klassamhället har fått hudfärg, säger Ohly.
Ohly: Integrera den vita överklassenRojas "Den chilenske overløberhund"

nu bliver det rigtig svinsk, og at det er det såkaldte "frie, uafhængige" SVT der fører an, kommer heller ikke bag på mig. Hvorfor skulle der blive færre "skandaler", mindre valgfusk osv end i 2002? Er der nogen uafhængig instans der holder øje med Sverige denne gang?vælg Sweden election.

"Under mina fyra år som riksdagsman har jag, i olika sammanhang, kallats "rasist", "jävla svin", "onkel Tom", "depraverad rabulist" och "blek husneger". Jag har till och med anklagats av regeringens integrationsutredare för att berika mig genom att torgföra främlingsfientliga åsikter. Ändå var det i SVT:s program Faktum som allt detta överträffades.
Det var där som "hunden Mauricio" dök upp i oktober och november förra året, en svartmuskig otäck hund med notorisk utländsk brytning som gick runt och vräkte ur sig alla möjliga tarvligheter.
Hunden Mauricio var en "satirisk" fortsättning på ett tämligen illasinnat och misslyckat försök som "Faktum" hade gjort att utmåla folkpartiet i allmänhet och mig i synnerhet som främlingsfientliga. Att kalla mig för hund har sedan dess blivit ett etablerat begrepp i SVT:s "satir".
På SVT:s hemsida kunde man så sent som i augusti i år läsa: "Borgarkonspiratören Mauricio Rojas är även känd som Den Överlöpande Chilenska Hunden."

Mauricio Rojas: SVT liknade mig vid en äcklig hund


Rita Verdonk i Danmark

Verdonk i Danmark. Hun synest at tro at bare folk får arbejde og ser en film med topløse og bøsser, der kysserhinanden, har man gjort Muhammed til hollænder. Er hun f.eks. ikke selv under kroniske trusler på livet og politibeskyttelse?
Holland leder Europa gennem integrationen
Holland er et af de lande i Europa, der fører den strammeste indvandrerpolitik. Og kvinden, der står bag, er forbillede for vores egen integrations- minister.
Interview med den hollandske integrationsminister, Rita Verdonk
22:42:06 (6:35 min.) -

Symposium: The Death of Multiculturalism?

foto, Bat Ye Ór, © snaphanen

Bat Ye’or, Claire Berlinski, Leon de Winter, Bruce Bawer, Fjordman, Hege Storhaug and Lars Hedegaard
Så undgik vi etniske optøjer. Indtil videre
denne gang, selvom Vollsmose beboere har bebudet dem, hvis poltiets sag ikke holder stik. Men det er et spørgsmål om tid, intet andet. Og anholdelserne har aktiveret adskillige indvandreres fornærmetheds gen.

“Således var det ingen nyhed, at man anholdt 7 mulige terrorister i Vollsmose. Den egentlige historie var naturligvis, hvad denne anholdelse vil komme til at betyde for Vollsmoses muslimer. Det måtte en opmærksom og vel også småbekymret befolkning høre på hele dagen: Hvilke forestillinger ville dette signal plante i danskernes bevidsthed..? Hvad ville denne omtale betyde for integrationen, dvs. for muslimernes image?
Danskerne gelejdes væk fra kendsgerningerne og vikles ind i et spincirkus, der jonglerer mulige verdener rundt sammen med faktiske, som om det hele var en leg. Man kan være forvisset om, at efter en masse hurtige bevægelser, så er det sørme fredelige danskeres skyld det hele, fordi vi bruger vores hjerne til at samle og ordne oplysninger, hvilket man kalder at dæmonisere.
Med juraprofessorer og PET-folk rundede man også spørgsmålet om yderligere forholdsregler over for terrortruslen. Ikke i relation til borgernes sikkerhed, men i relation til, hvilke signaler sådanne forholdsregler ville sende til potentielle terroristspirer, og hvilke ideer man således risikerede at sætte i bevægelse. Deres aggressioner er vores skyld, som tidligere PET-mand Hans Jørgen Bonnichsen lod forstå.
Til P1 sagde juraprofessor Eva Smidt, at hun ikke vidste af, at dansk politi havde afværget en terrororganisation. Et slag i ansigtet på politiet med henvisning til, at der jo ingen domfældte var endnu. Det kan og vil venstrefløjen så grine højt af. For så er det hele nok slet ikke sket, og man har vel strengt taget ikke afværget noget som helst.”


Ulla Nørtoft Thomsen og Uriasposten

Hurra, vi kapitulerer

fra Henrik Broder JP interview om de såkaldt intellektuelles forrædderi , fejghed og elendighed. Og så har han ikke engang mødt Tøger Seidenfaden, Bæk Simonsen, Jan Hjärpe og Jan Gijå, ja den samlede svenske "intelligentsia". Man tænker jo på salig Orwell når man hører deres verdensforståelse : "You have to be an intellectual to believe such nonsense. No ordinary man could be such a fool".
Det kunne give en den kætterske tanke, at visse personer ikke rigtig kan kapere en højere uddannelse.

Forhåndsinteressen kommer af bogens emne, tidens varmeste: kultursammenstødet. Og titlens glade kapitulation er Broders karakteristik af Europas reaktion på de hårde islamisters krav til vore samfund.

Han tager udgangspunkt i Jyllands-Postens karikaturstrid, som han regner for skelsættende.»Det var en generalprøve,« erklærer Broder. »Islamistiske kredse udså sig bevidst Danmark, et lille land med liberale traditioner og en liberal befolkning. Et land, som nok værdsættes i Europa, men alligevel ikke er for stort. En gemytlig europæisk provins, ideel til at teste, hvor stor indflydelse man kan opnå.«
Henryk M. Broder er fast kommentator ved magasinet Der Spiegel og er elsket og forhadt for sin stærkt provokerende satire. Han betjener sig af en bramfri humor, men han er samtidig en mand med orden i papirerne. Hans tekstarkiv i lejligheden er enormt. Og nu kommer en gennemdokumenteret bog om, hvad han ser som Europas føjelighed for islamismen. Profettegningerne var en øjenåbner.
Glistrups telefonsvarer

»I begyndelsen fandt jeg - hvis du tilgiver - dette muslimske vanvidscirkus ganske morsomt. Alle de folk i protest mod et land, som de ikke ville kunne finde på landkortet. Det blev ikke mindre bizart, da jeg så tegningerne. De var jo fuldkommen harmløse! Men efterhånden gik den dybe alvor op for mig. Især holdt morskaben op, da jeg mærkede reaktionen fra de vestlige intellektuelle, også dem, der forholdt sig fornuftigt, da Rushdie blev ramt. Nu kapitulerede de fuldkomment.
Günter Grass anførte dengang en stor solidaritetskampagne for Rushdie og sagde alt det rigtige, men nu var han pludselig den værste. Han udtalte: Det var en bevidst provokation fra en højreradikal dansk avis. Borgerlig var ikke nok, Jyllands-Posten skal med ét være højreradikal. Den skal rykkes hen i nærheden af Der Stürmer (nazisternes partiblad, red.). Reaktionen fra de intellektuelle var meget værre end det, araberne stod for. Araberne kan trække på en bonuskonto: stærkt temperamentsfulde, lader sig nemt lokke ud i gaderne, de er oversexed and underfucked, de må finde sig en ventil et sted, det er forståeligt.Men de tyske intellektuelles reaktion: en eneste katastrofe. En kapitulation, før det første skud er faldet. Jeg måtte tænke på jeres Mogens Glistrup og hans telefonsvarer, der på russisk skulle sige: Vi overgiver os. Nu har de europæiske intellektuelle taget ideen op uden at kende Glistrup. Nu kører denne telefonsvarer i Europa, blot på arabisk og farsi.
Christian Ströbele fra De Grønne har foreslået at erstatte en kristen helligdag med en muslimsk, Günter Grass har foreslået at omdanne en kirke i Kiel til moske, der fremsættes lutter underkastelses-erklæringer. Den tyske evangeliske kirke fejrer Muhammeds fødselsdag. Samtidig taler man meget om islamofobi. Jeg ved ikke, hvor den skulle findes - der gives kun isolerede eksempler på diskrimination. Den eneste islamofobi, der virkelig fylder noget, er den, som muslimer nærer indbyrdes. Der findes mere islamofobi mellem shiitter og sunnitter end mod muslimer i de kristne samfund.«
»Hvad gør vi galt?«

Burde vores statsminster have modtaget de 11 muslimske ambassadører?
»Selvfølgelig ikke. Jeg er i øvrigt meget optaget af Anders Fogh Rasmussen. Han er den mest interessante statsmand i Europa, uden konkurrence.« [...]

Hvorfor er de fleste europæiske intellektuelle så glade for en meget firkantet lovreligion?

»For det første har intellektuelle tradition for sympati over for totalitarisme. Det har sikkert at gøre med, at de selv er så svage og afmægtige. Intellektuelle beundrer jo også boksere, det er lidt det samme. En bokser diskuterer ikke, han slår bare til. Jeg finder da også selv boksning fascinerende. Totalitarismen er det modsatte af, hvad de intellektuelle burde kunne lide. Den gør det ikke i rundbordsdiskussioner, den er handling i renkultur. Men det drager dem. For det andet er der de teatralske elementer ved islamismen. Den er jo en broget operette! Vi mindes om Lawrence of Arabia ridende gennem ørkenen på sin hvide hest i sit vidunderlige kostume. Det har en værdighed og en stil, det er sexy. Hvad har vi? Den gode soldat Svejk, der kommer cyklende og fortæller skæve historier fra krigen! Islamismen har udstråling. Se Nasrallah, der sidder så velovervejet og velformuleret - han har den overlegnes ro. Alle andre hidser sig op, han forbliver rolig. Han er naturligvis en forbryder, men han har sex. Jeg kan godt se det: Han er attraktiv.
Dertil kommer, som den tredje grund, venstrefløjens had mod systemet. Her er Günter Grass et arketypisk eksempel. Jeg fatter ikke det had. Systemet er godt for dem, det har givet dem alle muligheder og alle friheder. Utallige gange har de forudsagt systemets fald, og de har taget fejl 100 gange, men de helmer ikke. Og islamismen vil bekæmpe systemet. Det kan de godt lide. Min fjendes fjende er min ven, lyder devisen.
De forstår ikke, at de selv er de første, der ryger, hvis islamisterne fik magt, som de har agt.«
Mange beundrer egentlig også den religiøse alvor?
» Ja. Jeg hører ofte folk i dette samfund, hvor alt er tilladt, sige: Muslimerne har stadig værdier. De tror stadig på noget. Dvs. mennesker, der har sørget for, at samtlige værdier i dette samfund er forsvundet, beundrer nu andre samfund, fordi dér stadig findes værdier. Jeg ved så ikke, om det er håndafhugning eller stening, som er de savnede værdier.«
Terror og teknologi

Henryk Broder griber sin avancerede Nokia-mobil. »Se denne, som jeg er så glad for. Det er jo ikke kun en telefon. Den rummer den vestlige kulturhistorie, den er et resultat af Gutenberg. Der er Hegel, Kant, John Stuart Mill i den, alle, der tænkte frit. Den bruger islamisterne.
Den første arabiske terrorisme med flybortførelserne i 1970erne var ikke særlig sofistikeret. Nu ser vi en ulyksalig kombination af barbari og high-tech. Folk, der dybt foragter Vesten, benytter uden blusel den vestlige friheds resultater. Det oprører mig at se, at deres barbari - som jeg under dem - forbindes med alt det, som den frie verden har udviklet. Husk: Teknologien er ikke kun resultat af tekniske fremskridt, for de er atter kun mulige på baggrund af den frie tanke. Det er intet tilfælde, at Bang og Olufsen er udviklet i Danmark og ikke i Riyadh. Hele den økonomiske dynamik kommer af friheden.
Araberne kan inderst inde godt mærke, at noget halter. Koreanerne har på 30 år indhentet Vesten industrielt - det spring kan de arabiske samfund ikke klare, de ved det, og det gør dem desperate.«
Henryk Broder de.

Obligatorisk närvaro
Skolminister Ibrahim Baylan besöker Sundsvalls gymnasium tisdag 29 augusti.
Västermalms aula kl 10.30

Obligatorisk närvaro för följande elever:Åk3: Alla elever på nationella program Åk2: NV, TE, EN och ESsamt IPS och SHPS åk 3 och 4
Hedbergskas aula kl 13.00 Obligatorisk närvaro för alla elever i åk 3.

Sundsvall gymnasium

Oblogatorisk udelukkelse
Sverigedemokrat utesluts ur facket

Sverigedemokraten Mikael Hamrén från Vannsätter i Söderhamns kommun kommer att uteslutas ur sitt fackförbund om han inte hoppar av sitt parti. Orsaken är att facket inte tycker att deras stadgar passar ihop med det främlingsfientliga Sverigedemokraterna.
Kravet från Transportarbetareförbundet går ut på att Mikael Hamrén inte får fortsätta kandidera i Söderhamns kommunval om han ska få tillhöra facket i framtiden. Men Mikael Hamrén säger idag till Radio Gävleborg att han inte tänker avsäga sig sin kandidatur för Sverigedemokratrerna.

SR SE

Perssons løgne
I en rapport från Näringslivets Medieinstitut framgår det att Göran Persson använt sig av felaktigt statistik vid ett antal uttalanden. Bakom rapporten ligger liberala tankesmedjan Timbro . Rapporten pekar ut de journalister som köpt statsministerns statistik.

Bland de exempel som tas upp visas statistiska tveksamheter kring Sveriges tillväxt, hur låg arbetslöshet Sverige har jämfört med andra EU-länder samt invandrares sysselsättningsgrad i Sverige.
I en intervju i DN säger Göran Persson att Sverige har ungefär lika bra sysselsättningsgrad som Danmark. En siffra som enligt den av Timbro hänvisade statistiken från Eurostat inte alls stämmer. DNs reporter Ola Rothenborg skrev artikeln.[..]
Tycker du inte att det är upprörande att statsministern ljuger i landets största morgontidning?
- Jo det är det, men det ligger inte i mitt intresse att peka på det. Jag är inte politisk reporter utan allmänreporter med Skåne och Danmark som bevakningsområde.
Dagens Media

Vasagate
"Folkpartiet kan bedst sammenlignes med en krydsning af Venstre og De Radikale. Det er et socialliberalt parti med en liberal økonomisk politik. Samtidig er det også det af de borgerlige partier, der er mest uafhængig af klasseinteresser. Og et frisindet parti, som traditionelt har lagt stor vægt på en human retspolitik og social ansvarlighed. Lige som med De Radikale er det et parti, som man i alle kredse kan være bekendt at sige, at man har stemt på.
I de seneste fem år har partiet dog fjernet sig fra sin traditionelle snällisme (snäll betyder sød og venlig) og er begyndt at stille krav. Krav om, at indvandrere skal lære svensk, før de kan få statsborgerskab – noget, der tredoblede stemmetallet på seks uger forud for valget i 2002. Krav om, at eleverne skal lære noget i skolen, og at der skal være ro i klasserne. Krav om, at vold skal bekæmpes med konsekvens, om nødvendigt med hårdere straffe. En af partiets valgplakater taler om at tage afstand fra fusk, og er derfor blevet vist gentagne gange i TV-nyhederne under skandalen."

Frede Vestergaard i Weekendavisen
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net