søndag, september 03, 2006

Et ondt, hemmeligt, norsk selskab

Det omtalte «lukkede anti-muslimske møtet» gikk av stabelen i Oslo onsdag kveld, åpent for alle.
foto © snaphanen

(Dagbladet.no): - Om noen er sugne på muslimblod, kan de drikke mitt, jeg stiller nakken min til disposisjon, sa Shabana Rehman, som mente det var på plass, siden hun inviterte til debatt om jødedommen i Humanismens hus i Oslo onsdag kveld.
Det planlagte møtet i det såkalte «Selskapet» var flyttet fra Nina Witoszeks stue og langt flere enn de 50 inviterte dukket opp.
Møtet i dag var åpent, og blant tilhørerne var blant andre Klassekampens Bjørgulv Braanen, Mona Levin, Vebjørn Selbekk, bloggeren Vampus, Steinar Lem, Hege Storhaug og en rekke andre samfunnsdebattanter.

«Om noen er sugne på muslimblod, kan de drikke mitt»


Nödvändigheten av att lämna Sverige
jeg vil lade være op til hver og én om de kan dele Kurt Lundgrens depressioner.
Jeg mener han er en god, tilregnelig skribent, en erfaren mand, god at gæste.
Kurt Lundgren

En Kimpolage
af de snart verdensberømte. Det er jo længe siden. Man har lov at ha sine gedulgte drømme, og der er gået ren Reuter Photoshop i Polemiken. Noget der ligger den gamle fotograf her fjernt.



Karriere: Socialdemokrat
Göran Persson er selv student. Derefter studier ved Örebros Högskola (nu universitet). Uafsluttetede. Men de gjorde ham da til æresdoktor, efter at han havde gjort dem til et universitet. Ikke dårligt for en halvuddannet skolelærer.
Sverige har de dårligst uddannede politikere i EU. Til gengæld har de mange af dem.

Og Socialdemokraterna har de dårligst uddannede i Sverige.
Men så har man jo heldigvis "Die Partei, Die Partei, sie hat immer Recht" . Og partiet hytter sine.

Tolv år i opposition må være minimum.
kilde DN, offline.



Folkpartististisk farce


I tidningen finns två listor, Svensktoppen och Svenskbotten. De tio punkterna på Svenskbotten är sådant som ska ha tagits bort i det framtida samhället, till exempel friåret och fastighetsskatten.
På Svensktoppen listar däremot folkpartiet "tio bra saker vi har kvar". I topp återfinns "duktiga lärare". På plats åtta hamnar "svenskar". (nu "Nobelpris")
Detta har tryckts i 300 000 exemplar. När tidningen nådde partiets valarbetare häromveckan, slog två av dem larm. De menade att formuleringen kunde verka främlingsfientlig.
- Några har uppfattat det som om man genom att säga att Sverige och svenskar är bra, skulle ha en annan uppfattning om något annat land eller folk, säger fp:s partisekreterare Johan Jakobsson.
FP drar in valtidning

Sent skulle de vågne
også for sent. Almindelige, menige demokrater er altså afhængige af politikere med fremsyn. Desværre.
Forældre til elever på Engdalskolen i Århus har sat alle sejl til for at forhindre en sammenlægning med naboskolen, hvor fire ud af fem elever er tosprogede
Forældre imod mere etnisk blanding af skoleklasser


Lyckan finns – i Danmark
Og her ser vi bort fra arbejdsløshed, dårlige lønninger, stiftelse af udenlandsgæld osv. Følgende bør mejsles ud i granit for de amatører der nu sidder i Riksdagen, som ikke har forsømt nogen lejlighed til at torpedere tillid, velstand og velfærd i Sverige.Man kan spørge sig om Söderberg overhovedet må skrive sådan noget ?

Christian Bjørnskov som är nationalekonom, adjunkt och forskare vid Handelshögskolan i Århus, lanserar människors tillit som en avgörande faktor för att Danmark toppar lyckolistan. I det lilla och homogena danska samhället tror invånarna i stor utsträckning varandra om gott. De känner sig trygga och den sociala stabiliteten är stor.
Sydsvenskan
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net