onsdag, august 30, 2006

Hvem spiller "racistkortet" ?

i konkurrencen om at være mest "patriarkalisk i "utlänningsfrågan". Nu begynder der at komme nerver på i antidiskrimineringsbyrån i Göteborg med 18 dage tilbage. Nu har svenskerne sådan set også ophævet naturlovene længe nok. Det ville ikke være uvelkomment hvis der kom 14 dage, hvor alt går i kage for Persson, ligesom det gjorde for Nyrup i slutspurten 2001.

- " Jag fruktar därför att vi har sett början på en utveckling, oavsett hur valet går, där den svenska politiken som helhet dras åt höger - såsom tidigare har skett i Frankrike (Le Pen), Danmark (Kjærsgaard) eller Norge (Hagen).
Ny demokratis främlingsfientliga politik genomfördes ju i allt väsentligt sedan partiet försvann från scenen. Sossarna och folkpartiet vet att det krävs ännu mer politik åt det hållet, för att kunna inkassera deras röster.
Vi ser alltså en öppning på en otäck politisk utveckling där kampen om de främlingsfientliga rösterna är en bricka i spelet om regeringsmakten. Vad ska då vi göra, vi som känner en djup solidaritet med folkminoriteter i Sverige? Jag tycker inte att vi ska rösta blankt. Vi ska rösta, men på vilket parti som helst i valet - utom folkpartiet och socialdemokraterna!
De tävlar om att vara mest främlingsfientlig

SD underrapporteret
selvfølgelig er de det, men jeg ved ikke hvorfra skribenten her kan vide at det lige er med 1.8 - 1.9 %:

- "Därmed tror jag också att, s, demonstrerat att de lyssnar på mumlet från folkdjupet. Socialdemokraterna gör ungefär som folkpartiet gjorde med språktestet i det förra valet, de ger ett rimligt förslag som lyckas lägga beslag på ett utrymme som annars kunnat göda orimliga förslag.
- Vi kan ha många synpunkter på att det fiskas i den sortens vatten, men med ett högerpopulistiskt parti som kommit över 2 procent i opinionsmätningarna, vilket i SD:s fall innebär att de egentligen är strax under riksdagsspärren, kan det vara förståeligt.
- Kanske har Jens Orback räddat oss från ett Sverigedemokratiskt parti som vågmästare i riksdagen."

Orback håller SD borta

"Lintottar"

idag lærte jeg mig et nyt ord (af en venlig læser). Enhver kan se hvad det betyder. Nykvarn brød ud af Södertälje kommune, der efterhånden ikke er "gammel-svensk" længere. (foto - snaphanen)

Moderaten Agneta Östman-Wenger skriver i ett mejl till LT att det förekommer
för många invandrarbarn i tidningen och att hon "...älskar att se små
lintottar".
Men hon tycker inte att detta är främlingsfientligt.
- Det kan man tycka om man vill, men detta har inget med rasism att göra. Vi
känner oss bortglömda och diskriminerade,
säger Agneta Östman-Wenger
.
Nykvarnsmoderat vill ha fler "lintottar" i media


Frank statsmand

foto © snaphhanen
Mens Kofi Annan, FNs generalsekretær, rejser rundt i Mellemøsten for at gyde olie på vandene, og sågar har ført diplomatiske drøftelser med Hizbollahs ledelse for at sondere mulighederne for at få frigivet de to israelske soldater, der var årsag til krigsudbruddet, lyder der anderledes blodtørstige meldinger fra Enhedslistens sædvanligvis fredselskende udenrigspolitiske ordfører, Frank Aaen.
- Dette udenrigspolitiske geni har således meldt Israels udenrigsminister, Tzipi Livni, besøgsaktuel i Danmark, til Statsadvokaten for Særlige Internationale Straffesager, og ønsker prompte, at udenrigsministeren sættes bag lås og slå, mens politiet undersøger, om hun har gjort sig skyldig i krigsforbrydelser i forbindelse med krigen mod Libanon.
- Godt nok har Statsadvokaten ikke svaret på Frank Aaens anmeldelse på nuværende tidspunkt, og så vidt vides er der heller ikke gjort anstalter til at arrestere udenrigsministeren, hvilket nok kun undrer Frank Aaen. Til gengæld lover denne, hvis arrestationen skulle udeblive, at han vil tage sagen op i Folketinget ved at stille spørgsmål til ministeren.Groft sagt formoder, at der er tale om udenrigsministeren i dette tilfælde, og kender vi denne ret, kan han næppe vente på at indgå i en udenrigspolitisk dialog med Frank Aaen på højt intellektuelt niveau.Vi andre kan næsten heller ikke vente!
Egon Balsby, Groft Sagt

Peace in Uffe´s Time
"Naivister" som Uffe Ellemann og Mogens Lykketoft fatter simpelthen ikke islamismens karakter, siger ægteparret Karen Jespersen og Ralf Pittelkow. De sammenligner de to tidligere udenrigsministres holdninger med Chamberlains katastrofalt eftergivende politik over for Hitler.
Af Erik Holstein
Folk som Uffe Ellemann og Mogens Lykketoft forsøger at bedrive ”appeasement” over for islamismen, som den britiske premierminister Neville Chamberlain gjorde i 30èrne i forhold til nazismen. [..]
Tilpasning til islamisk lov
”Islamisterne ønsker ikke et varigt kompromis med os, de ønsker at besejre os. Her var Muhammed-sagen skelsættende, fordi islamisterne for første gang krævede tilpasning til islamisk lov, også i den vestlige verden," siger Ralf Pittelkow og tilføjer:
"Så sent som nogle uger før det hele bragede løs, hørte man de danske imamer Fativ Alev og Abdul Wahid Pedersen gå ud og forsikre, at forbuddet mod at tegne Muhammed udelukkende gjaldt for muslimer. Vi danskere kunne tegne præcis det, vi ville, spise svinekød og drikke alkohol. Sagde de. Så går der kun nogle uger, før islamisterne krævede, at vi andre skulle overholde islamisternes regler.”

Skarpt angreb fra Karen Jespersen og Ralf Pittelkow:
Ellemann og Lykketoft optræder som Chamberlain

"Katastrofal undervurdering af kulturforskelle"

Vildt skræmmende tal
Men efterhånden bliver indvandrerne vel mere og mere integrerede?
"I udgangspunktet bildte vi os selv ind, at indvandrerne ville blive mere og mere integrerede, men sådan går det ikke automatisk. Tværtimod er der tegn på, at islamisternes ekstreme synspunkter har stigende opbakning blandt de unge muslimer."
"Der er kommet vildt skræmmende tal fra meningsmålinger i Storbritannien. Blandt de unge muslimer mellem 18 og 30 ønsker 28 procent sig en islamisk stat, 30 procent foretrækker et samfund regeret af shariaen frem for britisk lovgivning, 40 procent mener, at shariaen bør dominere i muslimsk dominerede områder i Storbritannien. 20-25 procent føler en eller form for sympati for folkene bag terrorbomberne, 13 procent betragter terroristerne som martyrer.
Når man ser sådanne tal behøver man ikke diskutere om det er en reel trussel, der kommer fra islamismen," siger Ralf Pittelkow."
Arbejde ikke nok Er tilstrømningen til islamisterne ikke et resultat af, at mange indvandrere ikke har et arbejde eller en uddannelse?
"Hvis man tror, at bare indvandrerne får et arbejde og en uddannelse, så skal det nok gå. Men det holder ikke. For mange af islamisterne er faktisk veluddannede. Man har i katastrofal grad undervurderet kulturforskelle og er veget tilbage for at tage den nødvendige værdikamp," siger Karen Jespersen.

Islamisme hindrer integrationen

Helt specielle "kompetencer" ?
så har jeg hørt den med. Med lidt mere "socialpædagogisk uddannelse" vil pædagogerne klare groft vanekriminelle, som deres egne foretrukne partier har importeret i stort tal.Kan man ikke "helbrede" dem, kan man ikke slippe af med dem ved at udvise dem, kan man i det mindste beskytte offentligheden mod dem. Det er dog altid noget for de potentielle ofre.. Og "belastede kriminelle indvandrere" - skulle man ikke ligeud? : belastende, ville være at foretrække:

"- De lukkede institutioner for unge kriminelle må konstatere, at kun hver femte slipper ud af kriminalitet. De triste tal får pædagoger til at kræve bedre uddannelse. »Den skærpede kurs over for de unge, som politikerne har ønsket, har fjernet fokus fra det socialpædagogiske arbejde. De sikrede institutioner skal levere en højt specialiseret indsats for at få de her unge på ret kurs igen. Og det forudsætter, at medarbejderne har nogle helt specielle kompetencer,«
siger næstformand Benny Andersen i en pressemeddelelse.
- Unge fra belastede og dårligt integrerede flygtningefamilier får lov »at sejle rundt, indtil de bliver spærret inde på en sikret institution,« lyder det fra landsforbundet. De anbragte har ofte begået personfarlig kriminalitet, og pilen peger for manges vedkommende mod nye ophold senere i livet i de rigtige fængsler for voksne. »De ærlige, gammeldags tyveknægte findes stort set ikke mere,« siger hun til bladet og forklarer, at de nye typer er sværere at bide skeer med.»Der er en lille gruppe, som begår meget grov vold og har våben. De er naturligvis en stor udfordring for personalet.«
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net