tirsdag, september 19, 2006

Jamen, snälla Gunilla..............................

Her er brug for en dybdepsykolog. Der står i læserbrevet i Sydsvenskan: Jeg er fuldkommen enig med Sverigedemokraterne, men jeg stemmer skam ikke på dem (!) Det må være grænseoverskridende at skulle trodse den offentlige shaming-strategi. Ren psykologi, ikke politik. (klik for større billede)

Rolig, det er bare globaliseringen

hverken Beirut, Beograd, Napoli eller Sicilien. Det er bare Gøteborg.
Igår var det en håndgranant under en taxi. Tidligere har det været henrettelser på åben gade og automatvåbenild mod udendørsserveringer med masser af uskyldige. Der er ikke noget nyt i at maffiosoer udkæmper deres krig i fuld foragt for passerende civillister. Alt er ved det normale - det vi kalder "vardagsbrott". Politiet mener der er tale "om en forbrydelse". Jeg hælder også til den forklaring.

Expressen GT

Når borgerskabet forglemmer sig.....................
sættes hykleriet i det smukkeste relief, og der er Moderaterna langt fra de mindste. Reifeldt får travlt med fejekosten. Hvis ikke det var fordi et land bliver ødelagt, mens de tosser rundt i deres politiske skønhedskonkurrence, ville det jo være morsomt:

”Det är väl inte så konstigt. Med alla jävla invandrare som finns där.”
Så förklarade Bengt Hansson, moderat kommunpolitiker i Vellinge med flera tunga uppdrag, Sverigedemokraternas framgång i Landskrona. Uttalandet gjordes vid moderaternas valvaka i söndags.
Kommun efter kommun visade samma sak – mandat för Sverigedemokraterna.

– Det är ju för väl att vi inte får in såna löss här, sa Göran Holm.Valresultatet från Landskrona kom upp på skärmen. Alla förundrades över stapeln som visade 23 procent för Sverigedemokraterna. Bengt Hansson, som dittills inte sagt något, såg anledning att kommentera:
– Det är väl inte så konstigt. Med alla jävla invandrare som finns där, ropade han
Sydsvenskan
"Han måste ha uttryckt sig klumpigt"

Helle Thornings Heureka !
bedre sent end aldrig. Og hvem var det nu der inviterede dem ?

»Jeg er nået til den erkendelse, at selv hvis vi har en rigtig god integration, så er der en islamisme, der er så stærk, at det ikke kun kan løses med integration,« forklarer Socialdemokrateres formand og fortsætter:
»Vi skal gøre meget ved integrationen - men man kan åbenbart godt blive terrorist, selv om man er velintegreret. Det er en hård erkendelse for os alle sammen. Integrationen er ikke nok for at sikre os imod, at vi også i vores midte har mennesker, der vil vores samfund det ondt.«
Ifølge Helle Thorning-Schmidt skal danske værdier og kultur i stedet have en mere fremtrædende plads i det offentlige rum fremover. Flere terrorstramninger kan også godt komme på tale herhjemme, men kun hvis efterretningstjenesten selv anmoder om det. [..]

»Det er en interessant erkendelse fra Helle Thorning-
Schmidts side - selv om den kommer lidt sent, for det har deværre været et nødvendigt udgangspunkt for os i regeringen i nogle år,« siger Rikke Hvilshøj.

Thorning afviser integration af islamister

Hvad truer den fredelige sameksistens?
Masseindvandringen? Nej, reaktionen på den , naturligvis. Hvad skulle man gøre uden Nordisk Råd ? :

"The difficult bit is to inject tangible content into these political challenges at a time when the Danish cartoon crisis or the Pope's speech are seen to be generating differences. Political consensus is a challenge at a time when the radical-right Sverigedemokraterna are gaining votes in Sweden and political polarisation threatens co-existence," Lønning said.
Political extremes threaten co-existence


2.g'ere truede Naser Khader på livet
Ung mand kræves fængslet efter trusler mod Naser Khader
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net