tirsdag, oktober 31, 2006

Beach burka 1.

"Australien Times" har denne kommentar til lederen af de Austalske muslimers udtalelse om at kvinder der ikke var tildækket, selv var ude om at blive voldtaget.via Minut

Beach burka 2.

Annonce i Sydsvenskan 31 oktober mod "diktatur i design"

Solo middag
når en mand går spiser alene på restaurant, er han enten græsenkemand, på foretningsrejse, fraskilt, sindssyg eller bøsse. Eller også er han bare sulten. Det var jeg tilfældigvis ud for JPs Restaurant Quote idag, og hvorfor skulle landets bedste avis ikke have en restaurant , som man roligt kan anbefale. Rimelige priser, delikat menukort, god udsigt til Kgs Nytorv, D´Angleterre og Det Kongelige Teater. ( foto snaphanen - klik)

Selvfølgelig blev Jyllands-Posten frifundet
Politiken 31. oktober 2006
Af Mogens Camre, Medlem af Europa Parlamentet, DF
Selvfølgelig blev Jyllands-Posten pure frifundet for bagvaskelse og ærekrænkelse af muslimer ved byretten i Århus.

Men Det Islamiske Trossamfund bliver ved – de har anket til landsretten, hvor de kan være sikre på en stadfæstelse af byrettens dom og en ny regning for sagsomkostningerne.
- Det bekymrende er, at Det Islamiske Trossamfund ikke har fattet, at dette ikke er et islamisk land, men pukker på deres ret til at få os til at handle, som om det var. Nu taler deres talsmand, Kasem Ahmad, om, at dommen vil sætte en masse uro i gang både her og i udlandet. Altså: Vil vi ikke dømme efter islamisk lov, skal man nok komme efter os med vold og optøjer.Det er sørgeligt, at selv mennesker, som har levet her i flere år, ikke har fattet, at forudsætningen for et samfunds udvikling er frihed. Frihed til at sige, hvad man vil.[..]
Vi har noteret, at den muslimske befolkningsgruppe i Danmark set som helhed er en voldsom økonomisk byrde for de danske borgere. En central grund til at være her er altså for de fleste økonomisk udnyttelse af en naiv nation. Men det er åbenbart ikke det hele. Det Islamiske Trossamfund vil have os ind under islamisk lov og truer med uro, hvis vi gør modstand. De tror, de kan kujonere os. Vi må sige mere klart til dem: I er gået forkert. I kan ikke sætte nogen dagsorden her. I bør rejse hjem til de lande, I kommer fra, og tænke over, hvad I har ødelagt med jeres religion og jeres kultur.

Egypterne opfatter Danmark som en fjende
vel har islam ikke gjort sig populær i Danmark, men muslimer i Danmark har det dog noget bedre end kristne kopetere i Ægypten. Vi må leve med ægypternes Danmarksbillede:

Et flertal i Egypten betragter Danmark som en fjendtligt sindet nation, viser en meningsmåling, som den egyptiske regering har offentliggjort.
Den viser, at dønningerne efter sagen om Muhammed-tegningerne endnu ikke helt har lagt sig.
Meningsmålingen viser, at 60 procent af de adspurgte betragter Danmark som en fjendtligt sindet nation, mens 37 procent ser Danmark som meget fjendtligt sindet.
DR Nyheder


Ulf Nilson: Sverige drabbat av galopperande idioti!
nu ved jeg heldigvis at dissidenter findes. Til gengæld viste undersøgelsen om USA forleden at massiv indoktrinering virker. Men...har SVT virkelig ingen USA korrespondent ? DN ? SvD ?

..."Indoktrineringen (det finns ju inget annat ord) har fortsatt. USA står i dag till och med lägre i kurs än under Vietnam-kriget, då vi som var med fick det mesta och bästa USA-kritiska materialet från - USA. Precis som vi i dag får det mesta, bästa och häftigast kritiska materialet om Bushs dumheter i Irak från - USA. Svenska medierna har, så vitt jag vet, inga medarbetare i det hemska landet."
Ulf Nilson

Muslimske plejehjem ?
er det ønske man hører fra Rushy Rashid i disse dage, selvom jeg ikke har hørt hende sige det explicit. Hvad blev der af den stærke, etniske familiefølelse?

Pakistansk jagt på rigdom ender i dansk alderdom
De kom til hertil i 1960’erne og 70’erne for at tjene gode og hurtige penge, som skulle bruges til at etablere sig i hjemlandene. Men indvandrerne blev hængende, deres børn blev danske, og nu står de på tærsklen til deres alderdom med valget mellem at tage hjem mutters alene eller lade sig passe af et system, der slet ikke er gearet til deres behov. Pakistanske Abdul Rashid er en af dem.[..]
- Abdul Rashid står med valget mellem endelig at fuldføre sit projekt og flytte hjem til Pakistan – helt alene. Eller at indstille sig på at skulle på et dansk plejehjem.
»Jeg vil helst blive i Danmark, selvfølgelig. Jeg vil være tæt på mine børnebørn. Men det bliver et problem med bøn og med maden på et dansk plejehjem,« lyder det fra muslimske Abdul Rashid på et dansk, der er knap så overbevisende, som citatet er skrevet.

Ugebrevet A 4: »Mine børn forstår ikke min kultur, og jeg forstår ikke dem.«

"Simulering by proxy" - et grumt teater
så kom den rette diagnose vist i Dagens Medicin. Den har jeg kendt i to år via en svensk forretningsmand, som har arbjdet i de lande, hvor simulanterne kommer fra. Sandheden er længe undervejs og ankommer ofte for sent til at gøre nogen nytte. Ligesom DSB, har jeg hørt:

Inför öppen ridå i Sverige har det i flera år begåtts grova övergrepp på barn som uppmanas eller tvingas att ligga stilla, skriver Thomas Jackson, läkare och specialist i allmänpsykiatri.
Undertecknad, legitimerad läkare och specialist i allmän psykiatri, blev den 16 augusti 2006 intervjuad tre timmar av SVT :s program Uppdrag granskning om så kallade apatiska flyktingbarn. Det blev onyanserat nedklippt till fem minuter och sänt den 19 september i kanal 1. Undertecknad framställdes som en kuf som är emot mångkultur och gör ogrundade ställningstaganden.
Inför öppen ridå har det i Sverige de senaste åren utspelats bisarra vårdscener där barn, efter att ha varit i kontakt med svensk barnpsykiatri under några månader, transporteras iväg, synbarligen medvetslösa, inte apatiska, till flygplan. De är uppenbarligen i sämre hälsotilltillstånd efter kontakten med svensk sjukvård än Guantanamosvensken efter tre års internering under amerikansk militärförvaltning.
"Så kallade apatiska flyktingbarn en grym teater"

Apropos teater, så har Deutsche Opers personale vist været til kammeratlig samtale eller har selv underlagt sig en gang moralsk oprustning:
Berlin opera to reinstate controversial opera


Røde Hardy

medunderskriver af den stærkt forsinkede Politiken- anmeldelse af 8 DF ér for "racisme", begunder den med følgende historisk-sociologiske-filosofiske analyse. Og det kan vi da ikke ha skal blive følgerne af hans eget partis politik i en menneskealder, det vil DF helt åbenbart kunne lastes for:

"Al historisk erfaring belærer os imidlertid om faren ved stærkt negative overdrivelser af minoritetsgruppers identitetsbærende religiøse og etniske træk såvel som generaliserende trusselsbilleder, der gør grupper ansvarlige for individers misgerninger og kollektivt tillægger dem samfundsskadelige motiver."
Alternativet til integration er vold og optøjer fra unge utilpassede nydanskere i stil med det, som er set i Paris' betonforstæder, hvor frustrerede unge anden- og tredjegenerationsindvandrere har hærget."

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net