onsdag, november 01, 2006

"Den danske fælde"

Expressens Per Wirten anmelder en dansk bog af en Politiken journalist, og har ikke forstået ret meget. Naturligvis drejede det sig i 2001 om at stoppe den eskalerende fjernkolonisering af Danmark, men det var jo ikke noget krav til Haarder at han skulle udtrykke sig sådan. Det er dog vigtigere at en politiker gør det rigtige, end at han siger det rigtige. I Danmark i al fald.
- Er det ikke snarere Sverige der er gået i konventionernes fælde, med nu over 60.000 opholdtilladelser om året ? Hvis konsekvenser er så alvorlige, at man må lægge røgslør over dem.*

Wirtén er en "tvätt-äkta svensk PK´it " af dem der endnu en stund har magten over debatten.
Og nu er vi er svenske anmeldelser af danske bøger: udvælgelsen er så pilskæv, at jeg ikke mindes én eneste anmeldelse af de snart mange der er kommet, fra Kåre Bluitgen over Lars Olsen og frem.
Jespersen - Pittelkows seneste, der sælges til hele Europa, eksisterer ikke i Sverige. En "icke-bok".
- Min belæste ven i Stockholm, måtte læse om den i International Herald Tribune, for at ane den fandtes. Og få den sendt fra Danmark. Og han er langt fra den eneste der må til København efter bøger. Blok Thomsens bog derimod, har vist kun vakt opsigt i Politikens kantine og Jelveds håndtaske. Jeg havde ikke hørt om den før idag.
I Sverige taler journalister helst med dem, de er enige med i forvejen. Måtte svenskerene dog gøre provinscensorer som Wirtén arbejdsløse efter fortjeneste i en vis ruf (foto:Wirtén)

"Politikens reporter Claus Blok Thomsen skriver i Den falske melodi om det invandringspolitiska myglet i regeringen. Det är spännande utan avbrott. Den koleriske Haarder cyklar genom Köpenhamn och skriker fula ord i tio minuter utan uppehåll till Thomsen i mobilen.
- Justitiedepartementet gör uppror och Haarder får nya utbrott, men blir jovialisk av socialdemokraterna som lägger ner oppositionen permanent.
Jag noterar att Haarder motiverade hindren mot familjeförening med att han ville stoppa alla tvångsäktenskap. Och vem vill inte det? Men i själva verket handlar lagen om att täta alla sprickor, absolut alla, där invandrare kan smita in.[..]
"Dansklektion"
* hos Kurt Lundgren kan man følge diskussionen om hvornår svenskerne kommer i minoritet i eget land på baggrund af en SCB rapport. At det sker, kan næppe længere undgås.

Man skal ikke kaste med sten
selvom man bor i Gellerup:
- "Syv unge fra Århus-forstaden Gellerup blev i dag idømt mellem 3 og 10 måneders fængsel for stenkast mod politiet under en demonstration i juli. En af de dømte blev endvidere idømt to års betinget udvisning".
Gellerup-unge i fængsel for stenkast

Friheden er ikke for bangebukse
Samme dag som det amerikanske presidentvalget, 2. november 2004, ble Theo van Gogh drept. Hege Storhaug var på vei til Nederland for å møte Ayaan Hirsi Ali. Det ble ikke noe av. Ayaan ble ført til en amerikans marinebase! Men Hege reiste likevel, for å "lukte på stemningen". Hun oppsøkte moskeen drapsmannen frekventerte:

"Fra det øyeblikket kameraet pekte på bygningen, tok det i underkant av ti sekunder før syv menn av arabisk, pakistansk og afghansk herkomst stormet ut hovedinngangen og gikk fysisk til angrep på meg og kameraet. De var i alderen 25-35 år, alle kledd i typsik islamistisk kodeks med vide bukser og kjortler. Noen hadde også fullskjegg og karakteristisk islamistik hodeplagg. De frådet av aggresjon og en selvtillit som var av "en annen verden".
- Ingen nederlendere som iakttok opptrinnet viste antydning til å våge å intervenere. Uten mer enn noen skrammer på armene og smerter i halsen etter å ha blitt slitt og dradd i, fikk de tvunget viljen gjennom: fotoene ble slettet. Og avskjeden lød slik: "You go back home. This is our country."
Document.no´s anmeldelse af Hege Storhaugs bog "Men størst av alt er friheten."

PK er ikke PK
jeg plejer at tænke på fremtidens multikulturelle Neuropa,- sagførernes og politistyrkernes paradis - som "højkonfliktsamfundet". Der er endnu en vinkel på det: højkomiksamfundet:

"Council has warned staff against using the phrase 'political correctness' at work because it might offend people. A booklet outlining 'equality' policy to council workers claims using the term at work can be damaging and even linked it to the Ku Klux Klan.
-The bizarre publication also orders staff not to use words like 'policeman', 'fireman' and 'chairman', suggesting they are classic examples of 'exclusionary language. 'While the word 'ethnic' is also outlawed for being not 'appropriately descriptive.'
Now council bans the use of 'political correctness' at work

HMP : hetz mod pakistanere
Rune Racist-anmelderen Engelbreth er en travl herre. Han har besluttet sig for at anmelde alt og alle, der udtrykker "stærkt negative overdrivelser af minoritetsgruppers identitetsbærende religiøse og etniske træk såvel som generaliserende trusselsbilleder, der gør grupper ansvarlige for individers misgerninger og kollektivt tillægger dem samfundsskadelige motiver."Held og lykke med projektet Rune, her har du en til der vist nok lige kunne trænge til en lektion i politisk korrekt toneret omgang med sandheden:

"Begejstringen for det danske samfundssystem har været ledsaget af tilsvarende afstandtagen til den pakistanske kultur. Den afstandtagen omfatter også hans egen familie i Pakistan, som – kan han se i bakspejlet – har været med til at stavnsbinde ham i Danmark i alle disse år.
Umættelig familie

Hver gang han følte, at han nu havde de 49.999 kroner og manglede kun den sidste krone, så dukkede der et eller andet behov op hos den umættelige familie i hjemlandet. Et tag styrtede sammen, én havde brug for betalt uddannelse og andre bare til økonomisk hjælp.
»Jeg kunne sende 35.000 kroner hjem, men spurgte jeg om en status, var der kun 5.000 tilbage. Resten var brugt. Mange af mine venner har bygget huse i Pakistan, men gjort det i brødres navne af skattemæssige årsager. Resultatet har været, at brødrene har inddraget husene som deres.«
Adbul Rashid har selv et hus i Pakistan. Så meget er der kommet ud af hans arbejde i landflygtighed.

Han prøver også at bo der i længere perioder, men længes hurtigt tilbage til Danmark og væk fra et samfund, der efter hans danske normer er domineret af lovløshed og korruption, og hvor alle stjæler med arme og ben."
Rushy Rashids far, Ugebrevet A 4 anmeldelse
(Pugilisten)

Sveriges "isalmofobe" integrationsminister
- Sabubi jager muslimer - udsættes for en kampagne der selv kan være fobisk. En forening der kalder sig Svensk islamisk Litteratur och Mediebevakning fører an i vrøvlet. Sabuni kan dog svare for sig selv: Aldrig förtryck i religionens namn, hvad man også kan høre iinterviewet med hende i Ekot´s lördagsinterviju.
Fra
Erixon.com, der sammenfattende skriver:


"Det är uppenbart att det fortfarande är fruktansvärt tabu att alls diskutera dessa frågor i Sverige. Sabuni gör en jätteinsats att bryta med detta tabu. Vi måste ge oss rätten att diskutera multikulturalismens problem och inte bara förtjänster, vi måste kunna diskutera om assimilering borde vara målet för integrationen och vi måste, som Sabuni, kunna ställa mänskliga rättigheter över kulturella hänsyn."

Burka Broadcasting Corporation
kan være slem, næsten værre end D(himmi)R(adio). Meget passende kommer man netop ind på BBC ved en søgning på overskiften. Man mærker at den er SVT´s forbillede. "Mit kongerige for en pædagog" :

Når politisk korrekthed tager over
Jyllands-Posten
Kultursammenstød: Britiske myndigheder bøjer sig for muslimske krav om særbehandling og fjernelse af kristne symboler i det offentlige rum.
Af ANDERS RAAHAUGE
BBC’s ledende redaktører har på et krisemøde indrømmet, at stationens nyhedsdækning ikke er neutral, men farvet af journalisternes private, politiske orientering.

- De erkender dermed rigtigheden af længere tids kritik af BBC for systematisk skævhed i reportager om sager, der angår kristendom eller islam. Redaktørerne fastslår, at der gennemgående hersker en negativ tone i BBC-omtaler af kristendom og en lys og positiv tone, når dækningen gælder muslimske anliggender.
- Det fremgår af en rapport, som er blevet lækket fra et hemmeligt møde blandt BBC’s nøgle-redaktører om den statslige mediegigants manglende neutralitet.Det er avisen Daily Mail der har fået fat i rapporten. Den afslører ledernes dybe frustration over mange journalistiske medarbejderes udprægede politiske korrekthed, som blokerer for journalistisk integritet og objektivitet. Rapporten taler om, at BBC’s nyhedsdækning systematisk promoverer multikulturalisme og omvendt udviser stor forsigtighed for ikke at fornærme, når den nærmer sig islam.[..]
Tidligere redaktør for BBC’s erhvervsstof, Jeff Randall, siger, at han på et tidspunkt klagede til en højtstående nyhedsredaktør over en multikulturel tendens, men fik svaret: »BBC er ikke neutral hvad angår multikulturalisme: Vi tror på den og promoverer den.«
Synlige resultater
Den erkendte kampagne-journalistik for multikulturalisme fra landets statslige, dominerende nyhedskanal giver muligvis synlige resultater i en række institutioners holdninger. Det britiske samfund strækker sig vidt for at imødekomme symbolske krav fra landets muslimske organisationer, og såvel offentlige myndigheder som virksomheder forsøger ofte at nedtone nationale symboler og skabe multikulturelle omgivelser.
Partial, prejudiced and institutionally Left-wing. At last, and from an insider, the damning truth about the BBC

Daily Mail,Christian groups accuse BBC drama of inciting anti-Christian bias

se også: Jyllandsposten om public service i BBCs variant, og lidt om den engelske multikulti-debat

Sverigedemokrat fyret
for at "blogge fra ambassadens computer". Det er han holdt op med. Hans blog er ren som en nyvasket tavle, et ikke ukendt fænomen i Sverige. Det går fremad. Før i tiden var det grund nok, at de var "anti-demokrater", det kan mange tale med om.
Sverigedemokrat fick inte sparken för sina åsikter


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net