torsdag, april 26, 2007

Ups !

den fine Ferrari og Mercedes fra igår røg ud. Sommervarmen fortsætter:

fotos Snaphanen - klik !

"DF'er: Et multietnisk samfund betyder massevoldtægter"
Politiken og DR har kronede dage fordi enkelte DFére ikke har luret Fogh kunsten af - nemlig i denne situation at holde sin kæft og lade venstrefløjen og Asmaa stjæle billedet. Nu har DF vist brugt sin klodsmajor-kvote for dennegang, eller hur ? Politiken er kommet ekstra godt igang, idet de mener at udtalelsen ovenfor også er "kontroversiel".: (foto © Snaphanen)
"Et multietnisk samfund vil medføre vold, bandekriminalitet og massevoldtægter. Sådan lyder det nu fra Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt, skriver JydskeVestkysten i dag."
Der er Tøger Tidende nu kommet for godt igang. Messerschmidt gengiver en virkelighed der findes. Ser man på Sverige i indvandringsårerne 1975-2006, er voldtægstallet eksploderet fra 768 til 4208, og det er kun den svenske offentlighed der holdes uvidende om hvem gerningsmændene er. I Danmark og Norge må vi godt vide hvem de skyldige er.
Politiken og Document.no: Dansk debat
i Norge har mænd et eksotisk syn på voldtægt : - Kvinner som flørter har skyld i voldtekt. Ganske vist har livet forkælet mig med dejlige kvinder, men selv om det ikke havde, ville intet alligevel undskylde voldtægt. Intet.

Nu skal vi jo huske at......
"Sverigedemokrater bedriver rasism" og at de egentlig burde forhindres i at holde møde overhovedet. "Björn Fries skräder inte orden. Karlskronas förra kommunalråd är förvånad över att Sverigedemokraterna får arrrangera sitt årsmöte i Karlskrona."
Lars Norén
der selv efter svensk målestok er usædvanlig rød, skal instruere Hamlet på Kronborg. Man venter sig det værste. Noréns yndlingsplot, som han gentager årti efter årti, ser således ud : "Alkoholisk far misbruger schizofren, anorektisk datter, tæver lesbisk mor der har et forhold til sin alkoholiserede, kræftsyge søn som ender med at begå selvmord." Det skal dog siges at Norén er en ferm replikskriver, trods sit noget mistrøstige syn på menneskenes jordeliv.
Svensk Hamlet
....... I øvrigt handlede diskussionen som normalt, når kunstnere er impliceret, om Norén selv og hans holdning til dansk teater efter historien med Betty Nansen Teatret, men på falderebet fik han dog også til Politiken afleveret de vanlige svenske politisk korrekte floskler om Danmark, herunder at han havde svært ved at »genkende mit gamle Danmark - det land, der rummede Kierkegaard, Brandes og Kaj Munk, og som nu senest er præget af Muhammed-krise, flygtningespørgsmål og Pia Kjærsgaard«.
Hvordan Norén skulle kunne genkende et Danmark, hvor de tre for længst afdøde koryfæer levede, får stå hen. Kaj Munk, der er den yngste af Noréns identifikationsfigurer, blev som bekendt myrdet i Noréns fødselsår 1944, og de fleste af os har nok også en lidt mere nuanceret opfattelse af, hvad der lige nu foregår i Danmark. »Danmark«, siger Norén, »foruroliger ham«, og han er forundret over, at danske socialdemokrater bøjede sig for Dansk Folkeparti«, men just som man troede, at nu skulle der som sædvanlig tages afstand fra mennesker, som er bekymret over indvandring, siger han minsandten, at det kan han godt forstå, og han er fair nok til at indrømme, at »Sverige har i dag Europas hårdeste asyllovgivning gennemført af den tidligere regering«. Der er altså en del, der tyder på, at Hamlet her har fået en instruktør, der er klar over, at det her med »something is rotten« ikke er et rent dansk fænomen, og det var jo helt oplivende, at Politiken fik det med.
Ditlev Tamm, Groft Sagt, Berlingske

Mødefriheden er truet i Sverige
Af Frede Vestergaard Weekendavisen
FORSAMLINGSFRIHED er en af de vigtigste, grundlovssikrede rettigheder i Danmark. Det er den også i Sverige. Ikke desto mindre er det svært for partiet Sverigedemokraterne, hvis primære mål er at stoppe indvandringen til Sverige, at skaffe lokaler til partiets møder.
Møder er gentagne gange blevet forstyrret af voldsomme angreb fra hætteklædte unge med rudeknusninger og andet hærværk, og det tør hoteller og kongrescentre ikke lægge hus til. Og det sker uden at ledende politikere fra de etablerede partier i Riksdagen tager afstand fra disse angreb på forsamlingsfriheden.
- I denne weekend skulle partiet have holdt landsmøde på Hotel Hvide Hus i Køge. Det er nu udsat til den 18.-20. maj. Sverigedemokraterne havde truffet aftale med Hotel Hvide Hus om et arrangement omfattende 200 deltagere efter at Grand Hotel Saltsjöbaden ved Stockholm havde annulleret en skriftlig aftale om, at mødet kunne holdes der. Sidste lørdag annullerede Hotel Hvide Hus imidlertid sin egen skriftlige aftale med Sverigedemokraterne. Det har i svenske medier været antydet, at Sverigedemokraterne nok blot ville skabe opmærksomhed i Danmark, og ikke var var seriøst interesseret i at komme til Køge. Derfor har Weekendavisen bedt Sverigedemokraterne om – og via en kopi fået – dokumentation for, at partiet havde overført det aftalte beløb til Hotel Hvide Hus. [..]
- Men hvorfor tager ledende politikere ikke afstand fra disse angreb på forsamlingsfriheden?
Professor i statskundskab Ulf Bjereld siger i telefonen fra Göteborg Universitet: »Der er enkelte kommunalpolitikere fra andre partier, som har insisteret på, at Sverigedemokraterne har ret til at samles uden at blive forstyrret af angreb på deres møder. Men landspolitikerne har ikke gjort det. Jeg tror, at der er to forhold, der gør sig gældende. Det ene er en manglende lyst til fremstå som forsonlige overfor Sverigedemokraterne. Det andet er, at de nok mener, at det er politiets opgave at sikre, at partiet kan holde sine møder uforstyrret«.
- Men de kunne vel i fællesskab komme med en opfordring til Antifascistisk Aktion om ikke at forstyrre partiets møder på samme måde som ledende danske politikere fra samtlige partier tog afstand fra imamen Ahmed Akari, efter at han i en fransk tv-udsendelse med skjult kamera var kommet med en slet skjult mordtrussel mod det radikale folketingsmedlem Naser Khadar, hvis han blev minister?
- »Jeg tror ikke, at de har nogen illusioner om, at det ville gøre indtryk på de unge. Desuden tror jeg, at politikerne ville føle, at de tillagde Antifascistisk Aktion større magt, end AFA’erne har, hvis de gjorde det.«
- Ulf Bjereld fortsætter: »Man skal være opmærksom på, at der findes en rædsel blandt svenske politikere for at få en udvikling som i Danmark. Det er en vedtaget opfattelse i Sverige, at danske politikere begik en stor fejl ved at behandle Dansk Folkeparti som et almindelige parti. Det tror jeg også spiller ind." [..]

Sidste torsdag var der imidlertid en direkte sendt debat i Sveriges største landsdækkende TV-kanal, TV-4, mellem Socialdemokraternes nyvalgte formand Mona Sahlin og Jimmie Åkesson. At dømme efter kommentarer i medierne var Mona Sahlin øjensynligt ikke godt nok forberedt på sverigedemokratens argumenter. I de svenske journalisters blad Journalisten beklagede chefredaktør Maja Aase, at Sverigedemokraterne gennem tv-debatterne har fået »alt for megen reklame«. Hun mente, at debatten med Mona Sahlin »blev en PR-sejr for et lille racistisk parti. Jimmie Åkesson fremstod som en retskaffen karl, en folkets mand, som minsandten vover at sætte magten og Mona Sahlin på plads.«Både før og efter debatten er hun blevet kritiseret for at legitimere et racistisk parti. Hendes svar til journalisterne umiddelbart efter debatten var: »Tidligere har vi forsøgt at tie dem i hjel. Det fungerede ikke.«

Bluitgen om "Den Fjerde Alliance"

"Men hvor langt kan en alliance strække sig, uden at båndet brister? Findes der ideologier eller religiøse afarter, der er uden for demokratiets rækkevidde? Ikke ifølge Meier Carlsen (bortset fra den rene trussels- og voldskultur), hvis mål er at inddrage islamisterne.Men her taler vi om en gruppe, der i sit fundament udelukkende er orienteret mod en global menighed og udstyret med et forblændet verdenssyn som en opiumsmisbruger. Vi taler ikke om en bonde rundet af den sjællandske muld eller hans søn, den røde B&W-arbejder, eller hans datter: ungdomsoprøreren. Vi taler om mennesker, som Erik Meier Carlsen beklager, at en organisation som Demokratiske Muslimer ikke formår at nå. Måske er det bare at erkende, at tolerancen på den ene side afgrænses af ligegyldigheden og på den anden side af den grænseløse intolerance, og godkende, at samfundet på tolerancens fundament i yderste tilfælde også vil være nødt til at føre krig?"
Anmeldelse i Weekendavisen
Af-kvalificeringen af den svenske debat
medvirker svenske aviser rigtig aktivt til. Her nogle af Malmø Høgskolas indkvoterede såkaldte "forskere":
De etablerade partierna har mycket att lära av antirasistiska aktörer om de ska debattera mot Sverigedemokrater, skriver Jenny Malmsten, Jenny Kiiskinen och Sigrid Saveljeff.
Ta kommandot över debatten!
......ved at smide omkring sig med moraliserende og shamende betegnelser, når man aldrig frem til at diskutere de hårde og ubarmhjertige fakta. Man kan med rette frygte de aldrig når ud over dette kravlestadium. Man kan mene om den genfødte Erik Meir Carlsen hvad man vil, men kvalificerede indlæg, det gør han. Hør ham f.eks. her i Ugen på Spidsen:

Is Islam Compatible With Democracy?
Fjordman på Chromatismnet &

Jihad and the Collapse of the Swedish Model
Conservative Thoughts
Sammenhængskraft på irakisk
Morrison via Erixon com


Benægtelse

Danmark har netop tiltrådt de nye EU-regler, der gør det strafbart med op til tre års fængsel at benægte holocaust. Man må fortsat gerne benægte folkemordet på op mod 1,5 million kristne armeniere begået af muslimske tyrkere, og man må også gerne benægte folkemordet under kommunismen på 20 millioner kristne russere, hvor der i øvrigt på bøddel-siden var en overrepræsentation af jøder.

Men hvis man ytrer sig kritisk om den officielle holocaust-historie, så risikerer man altså fængsel i op til tre år.Mage til hykleri skal man lede længe efter. Justitsminister Lene Espersen forsikrer, at selv om Danmark har tiltrådt EU-reglerne, så vil de ikke få virkning i Danmark. Hvorfor så tiltræde dem? På trods af justitsministerens forsikringer giver EU-jurister udtryk for, at reglerne også vil være gældende i Danmark. I særdeleshed, hvis såkaldt holocaust-benægtelse finder sted på internettet og kan læses i for eksemepel Tyskland.[..]
- Der er tale om en krænkelse af ytringsfriheden, og vi har hermed taget et stort skridt nærmere det totalitære samfund. Der er tale om en klar overtrædelse af Grundlovens § 77, der siger, at »censur ingensinde kan indføres på ny«.

Hans M. S. Christensen, læserbrev i Weekendavisen

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net