fredag, oktober 22, 2004

Kaoskomptence - en højere retfærdighed ?

læserbrev til JP:Kaospiloterne er landet på Högskolan i det fuldstændigt etnisk atomiserede og segregerede Malmø, en by hvor indvandrere fra 150 lande om mindre end 10 er i flertal. Det var Malmøs skolelærere som i deres kvide opfandt det pædagogiske begreb "kaoskompetence" for nogle år siden. En disciplin der voksede ud af mordtrusler, mishandlinger og verbale overfald på skolelærere, hærværk og ildspåsættelse på skoler , og nu senest en afværget skolemassakre a la Columbine. Kasospiloterne er landet hvor der virkelig er brug for dem, og således er alt nu i den skønneste (u)orden.


København K
Skolemassakren :
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,550744,00.html

http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10097759

Malmö

Kontroversiella kaospiloter intar Malmö högskolaAv
Bo Göran Dahl 21 oktober 2004

Kaospiloterna håller på att landa i Malmö. Den kontroversiella utbildningen, som kostar 100 000 kronor i Danmark, inordnas i det svenska utbildningssystemet och blir gratis här.
MALMÖ. Just nu sitter högskolans ekonomer och räknar på vad 30 platser kommer att kosta.I mitten av november ska budgeten klubbas. Då kommer kaospiloterna med stor sannolikhet att ingå i högskolans utbud av utbildningar från och med i vår...........................................
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net