mandag, oktober 24, 2005

Interview med en islamofascist

det er al ære værd, at Information udstiller disse erklærede fjender af vores land og demokrati. Abdullatif kan forberede sig på en overraskelse: Den træghed demokratiet udviser, forveksler han med svaghed. HUT kan komme til at slå sig ganske alvorligt en dag på selvsamme demokrati, som han foragter så inderligt:

Hizb ut-Tahrir: Indvandrerkriminalitet skyldes integration, mener Hizb ut-Tahrir
Information 24. oktober 2005
Indvandrerkriminalitet skyldes integration; muslimer der prøver at modvirke en radikalisering af islam er krystere; og så er det med stor sandsynlighed ikke muslimer, der har stået bag terror-angrebet i London. Det mener den muslimske gruppe Hizb ut-Tahrirs talsmand Fadi Abdullatif

"De britiske myndigheder arbejdede ihærdigt på lovstramninger, der kunne ramme muslimer, allerede før efterforskningen af angrebene var færdig. De er ikke interesseret i sandheden, men kun i at udnytte situationen politisk for at kunne undertrykke muslimer yderligere."
"Jeg sætter stort spørgsmålstegn ved at muslimer stod bag bombeangrebene," siger Fadi Abdullatif.
- Hvem tror du så, der stod for angrebet?
Interviewet har varet en times tid, og for første gang i løbet af aftenen holder Fadi Abdullatif en pause i løbet af det, der til
tider kan minde om en længere enetale om vestens fordærv og undertrykkelse af islam. Hizb ut-Tahrirs talerør tager en dyb indånding for at fortsætte en sætning, der dog lader vente på sig i en fem lange sekunders tid.
De to andre medlemmer af den muslimske bevægelse, der hidtil har siddet nærmest bevægelsesløse ved cafete-riabordet med hovederne sænket, lader for et øjeblik blikket hvile direkte på deres talsmand, indtil han lader de næste ord falde:
"Jeg mener, at der er stærke indikationer for, at det er den britiske efterretningstjenesten, der har stået bag organiseringen af bomberne."
"Ved at give islam skylden for angrebet har de en undskyldning for at undertrykke muslimer i Vesten endnu mere, end de allerede gør," siger Fadi Abdullatif. Word dok:
http://files.upl.silentwhisper.net/upload4/Hizb_ut_tahrir.doc

Tysk Islamkritiker:

Islam er i modstrid med den tyske grundlov
"Hvis islam er sådan som hr. Raddatz altid forestiller sig det, så gid Den almægtige Skaber må udslette alle tilhængere af religionen. Hvis hr. Raddatz derimod er en hadprædikant og en løgner, så gid Den almægtige Skaber må straffe ham for sine forbrydelser og ligeledes straffe dem, der – selvom adskillige har gjort dem opmærksomme på det modsatte – fortsat tror på disse usandheder."

se interview og artikel fra KrD på http://angantyr.blogspot.com

De røde fisker indvandrestemmer

hvad er idéen med stemmekvæg, hvis de ikke stemmer?

Jagt på stemmer fra indvandrere
Flersprogede valgpjecer, plakater og postkort er en del af kampen om overborgmesterposten i København.
Kandidater til posten som Københavns overborgmester kappes om at tiltrække indvandrervælgere, der ikke forstår dansk. Især er den traditionelle venstrefløj bestående afSocialdemokraterne, SF og Enhedslisten optaget af at formidle deres politiske budskaber på flere sprog.

Alle tre partier har udgivet valgpjecer, valgaviser eller plakater på arabisk og en række andre sprog.
Men de lefler ikke for indvandrerne, der udgør ca. 17 pct. af befolkningen i København, forsikrer de selv.
»Selvfølgelig handler det om at få sin politik ud til så mange som muligt, men det bliver først et problem, hvis man siger noget til indvandrerne og noget andet til andre grupper,« siger Enhedslistens spidskandidat Mikkel Warming. Han har forsøgt med valgpjecer på engelsk og plakater på arabisk.
SF har lavet en valgavis på seks forskellige sprog, og partiets spidskandidat Bo Asmus Kjeldgaard har turneret rundt i moskeer og indvandrerklubber.
»Alle søger at få så mange stemmer som muligt, men vi har en særlig fordel, fordi vi fører en værdig integrationspolitik,« siger Bo Asmus Kjeldgaard.

"værdig" - det er interessant. det er jo ellers kun i kirken man oplever lidt værdighed nu om dage.

http://www.jp.dk/kbh/artikel:aid=3339496/

"Malmö kryllar av blattar"*

Åklagare fick rasistiska brev

Överåklagare Sven-Erik Alhem i Malmö har själv fått åtskilliga främlingsfientliga brev sedan han drev målet mot en polisman som skickade mejl till kommunalrådet Ilmar Reepalu. Riksåklagaren ska bedöma om en del av breven till Alhem kan vara hets mot folkgrupp.
- Man blir förskräckt över den främlingsfientlighet som kommer till uttryck, säger Alhem om de budskap som nått honom per brev, mejl, fax och telefonsamtal med anledning av målet mot den 43-årige polismannen. Mannen stod åtalad för att i sitt mejl till socialdemokraten Ilmar Reepalu ha talat om "kriminella Mohammed i Rosengård" och uppmanat kommunalrådet att dra in sitt "gigantiska understöd till alla jävla blattar i Malmö". De flesta breven till Alhem kritiserar åtalet och hyllar polismannen som en hjälte som bara skrivit "vad alla svenskar tycker". Personer som han är "en bristvara i detta land" , tycker en skribent, medan en annan ondgör sig över att "Malmö kryllar av blattar". - Huvudbudskapet är antingen att den åtalade gav uttryck för vad folk i allmänhet tycker, eller att jag i min ombonade kontorsvärld inte har en aning om hur världen ser ut
därute, säger Alhem. (*perkere)

http://sydsvenskan.se/sverige/article124309.ece

Så synd det er...............

med ikke for den hæmningsløst voldelige 15 årige eller hans familie. Derimod for den 39 årige ,der uprovokeret blev dolket ihjel og hans kræftsyge kone. Jeg er forlængst holdt op med at tælle dødsofre for indvandringen blandt svenskerne. Men jeg er sikker på, hvis det foregik på denne måde i Danmark, ville befolkningen rejse sig i raseri - og/eller øjeblikkelig overgå til selvtægt. Indtil videre tier svenskerne og lider. Men hvor længe?

Mordåtalade 15-åringens mamma kollapsade

VÄXJÖ. Den mordåtalade 15-åringens mamma kollapsade i tingssalen när rättegången började klockan nio på måndagsförmiddagen.

Hon föll till golvet storgråtande när hennes son fördes in av två häktesvakter. Kvinnan togs om hand av anhöriga och hade efter en stund hämtat sig så att hon kunde följa rättegången.15-åringen anklagas för att ha knivdödat 39-årige muraren Ola Karlsson på Dalbo torg i Växjö den 10 september. Han nekar till brott.Rådman Nils-Erik Andersson beslutade att huvudförhandlingen, som är beräknad pågå i sex dagar, ska hållas inför stängda dörrar med hänsyn till den åtalades ålder.

http://www.expressen.se/index.jsp?a=457936

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net